За нас

Анаболни стероиди и всичко, което искате да знате за тях от Zobim.net

Секс стимуланти и хапчета за ерекция

Анаболни стероиди от екипа на Zobim.NET – единственият професионален сайт за 100% научно обоснована информация за оригинални анаболни стероиди, секс стимуланти и други лекарства без рецепта. Предлагаме редица материали, също за продукти за отслабване, хормони на растежа и пептиди. Ние правим проучванията си директно с производителите на всеки един от предлаганите продукти, което Ви гарантира оригиналност на нашите съвети, качество и автентичност на продукта. Екипът ни е съставен от професионалисти в областта на спорта, спортното суплементиране и препаратите и ние от своя страна Ви гарантираме:

 1. Информация за 100% оригинални, фармацевтично и физически тествани, истински и работещи продукти, директно от производителите им.
 2. 100% адекватно и коректно обслужване, ако имате нужда от съвет. Консултиране и информация, относно всичко, което Ви интересува. Всичко това благодарение на екипа от млади, сертифицирани и доказали се професионалисти в областта на спорта.
 3. 100% доволни читатели, без значение естеството на статиите, които четете от нас.
 4. 100% безопасност. С оглед на сериозността на този тип продукти и прекалено голямото предлагане на такива, с неясен произход, ние от zobim.net държим най-вече на Вашето здраве. Също така искаме да получите желаните резултати по възможно най-безопасния за Вас начин и гарантираме за това, че ще Ви дадем най-добрите съвети.
 5. 100% комплексна и пълна услуга. Ние не искаме просто да Ви предоставим информация за желания от Вас продукт, zobim.net Ви предоставя цялостна услуга. Като започнем от консултирането, до връзката с Вас по време на употреба на продуктите ни, ако имате нужда от такава. Хубаво би било и да чуем финалните позитивни от Вас отзиви в края на Вашия цикъл с даден продукт/продукти. За нас не е важно да изберете да прочетете от нас еднократно, а да бъдем освен Вашият любим блог и Ваш партньор, и Ваш приятел.

Въпреки многобройните опити от различно естество да се постави под съмнение принципността на това, което правим, ние от Zobim.NET все така заставаме зад принципите си и винаги ще заставаме. Ние се борим за качество и автентичност на предлаганите продукти и марки, както и за спазване на изричните препоръки за ползване на продуктите ни, информираност за възможните странични ефекти и бъдещи потенциални проблеми при употребата на различни препарати.

Какви са нашите принципи ли?

 1. Ние НЕ продаваме на бременни и кърмачки продукти, които са противопоказни за тях!
 2. Ние НЕ продаваме на деца и непълнолетни и сме обявили, че продуктите ни НЕ са подходящи за хора на възраст под 18 години.
 3. Ние НЕ толерираме злоупотребата, както с анаболни стероиди, така и с всякакви други хапчета за отслабване или продукти от каквото и да било естество.
 4. Ние се борим да Ви образоваме максимално, когато потърсите съвет от нас и да Ви дадем максимално изчерпателна подробна информация. Но НЕ търговска информация с цел продажба, а акуратно поднесени и положителни и отрицателни страни на един препарат.
 5. Ние НЕ толерираме необразоваността и незапознатостта с продуктите, преди тяхната употреба.
 6. Ние НЕ препоръчваме употребата на каквито и да било препарати при доказани заболявания или доказани клинични състояния, БЕЗ изричното съгласуване с лекар.
 7. Ние помагаме на всеки, който има нужда, както с безплатни консултации и съвети към нашите клиенти и потребители, така се стараем и да го правим малко по-глобално, с благотворителни кампании, подкрепящи случайно избрани от нас нуждаещи се каузи от различно естество.

НИЕ ИМАМЕ ПРИНЦИПИ, ИМАЙТЕ ТАКИВА И ВИЕ!

С уважение,
Екипът на Zobim.NET