Стромба

Стромба

Стромба или препаратът познат и като Винстрол е много популярен анаболен стероид с интересни качества. Стана известен на Олимпийските игри през 1988 г. след като лекоатлетът Бен Джонсън бе уличен в непозволената му употреба. Активното вещество в Стромбата е така нареченият Станозолол, който дава високо ниво на сила и растеж на чиста мускулна маса, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро умерен, в сравнение с други значително по-силни субстанции и рядко служи за основа на стероиден цикъл.

Станозолол стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди. Подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини, ускорява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло. Широко се използва във фитнес средите и бодибилдинга, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Стромбата e особено ефикасна в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, чиста мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни.

Стромба действие

Стромба помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите където е необходима повече сила и бързина отколкото маса. Когато алетът иска „твърдост” , но не желае да използва Тренболон например. Структурно Станозолол не ароматизира и не задържа вода, затова не се налага използването на протектори.

Комбинации: За постигане на оптимални разултати и предимства, атлетите често комбинират Станозолол с Тестостерон пропионат, Тестостерон енантат, Дека Дураболин, Тренболон, Дианабол както и Примоболан депо.

Оралният Станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки стероиден цикъл. Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства. Става дума за способността на оралната форма на станозолол съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин, свързващ половите хормони). Изследванията показват, че приемането на станозолол в количеството от 0,2 мг на килограм тегло, може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%. Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния („дееспособния”) тестостерон.

Странични действия и предпазни мерки на Стромба

Разбира се, и Стромбата, когато не е правилно дозирана или се употребява прекалено дълго време, може да прояви и странични действия. Един от най-големите рискове е „омазняването” на черния дроб, тъй като Станозололът превръща „добрия” холестерол в „лош”. Според едно изследване на испанския фармацевтичен производител ZAMBON, който разпространява Винстрол депо, приемът на 50 мг. Станозолол на всеки 48 часа може да понижи стойността на HDL (липопротеин с висока плътност) с 99%. Ниска стойност на HDL представлява повишен риск за сърдечно-съдовата система, тъй като мазнините в кръвта могат да се отложат по стените и да запушат артериите.

Друг ефект от прекомерната употреба е изсушаването на сухожилията или спорадични ставни болки. За да се предпазите от това е необходимо и препоръчително да приемате допълнително минерали като цинк (Z) и магнезий (Mg).

Цени и предлаганите гарантирано най-добри налични варианти на този продукт можете да видите ТУК.

Вашият коментар