VIP карта

Секс стимуланти и други фитнес продукти с отстъпка | VIP Карта

Секс стимуланти, стероиди, анаболи и продукти за отслабване с невероятни отстъпки. VIP карта на Zobim.net е най-новата услуга, която предлагаме за Вас, нашите приятели и клиенти. Тя е още една сериозна причина да станете или останете наш постоянен клиент. Като такъв ще получите максимални преференции при всяка своя покупка от нашия онлайн магазин.

Луксозна

VIP картата е един луксозен и изцяло метален аксесоар. Тя освен един уникален сувенир от нас Ви дава много повече. Още с добавянето на такава карта към своята количка Вие автоматично ставате VIP клиент и започвате да пазарувате на преференциални цени от нашия каталог.

VIP Card 600x600

С до 40% отстъпка

Всеки продукт в каталога има стандартна цена, промоционална цена, ако има такава и цена с VIP карта, отново ако има такава. Последната е най-ниска и най-добра от трите цени, ще достига до -40% на определени продукти и нея може да имате само ако сте VIP клиент. Картата е безсрочна и е поименна т.е. тя се обвързва с Вашето потребителско име. Това означава, че трябва да сте регистриран потребител и да използвате съответния си профил, след като закупите VIP карта, за да получавате своята отстъпка.

VIP картата не дава допълнителни отстъпки при закупуването на различните Mistery Boxes, които предлагаме.

VIP картата не Ви дава стандартния код за -10% за следваща поръчка, важащ 1 месец, който получават само клиентите ни, които НЕ притежават такава карта или нерегистрираните нови клиенти.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ВИП ОТСТЪПКИ С ВАШАТА VIP КАРТА

Задължителните условия, за да използвате Вашите отстъпки са:

1. Да имате регистрирано потребителско име при нас и правилно попълнени при регистрацията или в последствие данни за доставка.

2. Да закупите своята VIP карта като сте се логнали преди това съответно в профила си, защото картата и отстъпките автоматично се обвързват с профила.

3. Да правите единствено стандартни поръчки през сайта, а не бързи – само с телефонен номер. Само при стандартни поръчки отстъпката Ви ще се начислява. Опцията за бързи поръчки е за нерегистрирани клиенти и Zobim.NET си запазва правото да отказва да Ви дава отстъпки за бързи поръчки, дори да притежавате VIP карта. Отстъпките за ВИП клиенти важат само и единствено при стандартни поръчки! Това улеснява и Вас и нас, като ние виждаме веднага, че сте ВИП клиент и по този начин дори няма да Ви се обаждаме за потвърждение, както процедираме в останалите случаи, освен ако нямаме някакви допълнителни въпроси за доуточняване. По този начин и Вие трупате история на поръчките си, трупате допълнителни бонус точки и колегите ни на база на историята Ви могат да Ви правят индивидуални специални предложения и допълнителни отстъпки.

Безплатна доставка без значение стойността на Вашата поръчка

Да, правилно, без значение каква е общата стойност на Вашата поръчка щом сте VIP клиент на Zobim.NET получавате напълно безплатна доставка като специален комплимент от нас.

И това не е всичко, само сега и само за VIP клиентите на Zobim.net Вие не избирате между VIP картата и останалите предлагани промоции от нас! Вие получавате всичко накуп т.е. всички промоции са активни. Когато пазарувате като VIP клиент – всички други промоции на продуктите ни, подаръци от нас или други преференции се запазват.

Какво Ви дава VIP картата на Zobim.net:

➡ Уникална метална, масивна и луксозна карта носител, която ще Ви напомня във всеки един момент, че сте наш VIP клиент
➡ Най-добрите цени на пазара на топ продукти като Циалис, Виагра, Камагра гел, Редуктил, EveSlim и други, гаранция за качество
➡ Безсрочен VIP профил, без значение за каква стойност и колко често пазарувате
➡ Възможността да се възползвате и от всички други срочни и безсрочни промоции, които онлайн магазинът ни предлага
➡ 100% безплатна доставка само за територията на България (за международни поръчки не получавате безплатна доставка, а тя се определя според стандартните ни тарифи и условия за доставка)

Закупете своята VIP карта и започнете да пазарувате на преференциални цени още сега като натиснете ТУК.

VIP Card