VIP карта

Секс стимуланти и други фитнес продукти с отстъпка | VIP Карта

Секс стимуланти, стероиди, анаболи и продукти за отслабване с невероятни отстъпки. VIP карта на Zobim.net е най-новата услуга, която предлагаме за Вас, нашите приятели и клиенти. Тя е още една сериозна причина да станете или останете наш постоянен клиент. Като такъв ще получите максимални преференции при всяка своя покупка от нашия онлайн магазин.

Луксозна

VIP картата е един луксозен и изцяло метален аксесоар. Тя освен един уникален сувенир от нас Ви дава много повече. Още с добавянето на такава карта към своята количка Вие автоматично ставате VIP клиент и започвате да пазарувате на преференциални цени от нашия каталог.

VIP Card 600x600

С до 40% отстъпка

Всеки продукт в каталога има стандартна цена, промоционална цена, ако има такава и цена с VIP карта, отново ако има такава. Последната е най-ниска и най-добра от трите цени, ще достига до -40% на определени продукти и нея може да имате само ако сте VIP клиент. Картата е безсрочна и е поименна т.е. тя се обвързва с Вашето потребителско име. Това означава, че трябва да сте регистриран потребител и да използвате съответния си профил, след като закупите VIP карта, за да получавате своята отстъпка.

VIP картата не Ви дава стандартния код за -10% за следваща поръчка, важащ 1 месец, който получават само клиентите ни, които НЕ притежават такава карта или нерегистрираните нови клиенти.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ВИП ОТСТЪПКИ С ВАШАТА VIP КАРТА

Задължителните условия, за да използвате Вашите отстъпки са:

1. Да имате регистрирано потребителско име при нас и правилно попълнени при регистрацията или в последствие данни за доставка.

2. Да закупите своята VIP карта като сте се логнали преди това съответно в профила си, защото картата и отстъпките автоматично се обвързват с профила.

3. Да правите единствено стандартни поръчки през сайта, а не бързи – само с телефонен номер. Само при стандартни поръчки отстъпката Ви ще се начислява. Опцията за бързи поръчки е за нерегистрирани клиенти и Zobim.NET си запазва правото да отказва да Ви дава отстъпки за бързи поръчки, дори да притежавате VIP карта. Отстъпките за ВИП клиенти важат само и единствено при стандартни поръчки! Това улеснява и Вас и нас, като ние виждаме веднага, че сте ВИП клиент и по този начин дори няма да Ви се обаждаме за потвърждение, както процедираме в останалите случаи, освен ако нямаме някакви допълнителни въпроси за доуточняване. По този начин и Вие трупате история на поръчките си, трупате допълнителни бонус точки и колегите ни на база на историята Ви могат да Ви правят индивидуални специални предложения и допълнителни отстъпки.

И това не е всичко, само сега и само за VIP клиентите на Zobim.net Вие не избирате между VIP картата и останалите предлагани промоции от нас! Вие получавате всичко накуп т.е. всички промоции са активни. Когато пазарувате като VIP клиент – всички други промоции на продуктите ни, подаръци от нас или други преференции се запазват.

Какво Ви дава VIP картата на Zobim.net:

➡ Уникална метална, масивна и луксозна карта носител, която ще Ви напомня във всеки един момент, че сте наш VIP клиент
➡ Най-добрите цени на пазара на топ продукти като Циалис, Виагра, Камагра гел, Редуктил, EveSlim и други, гаранция за качество
➡ Безсрочен VIP профил, без значение за каква стойност и колко често пазарувате
➡ Възможността да се възползвате и от всички други срочни и безсрочни промоции, които онлайн магазинът ни предлага

Закупете своята VIP карта и започнете да пазарувате на преференциални цени още сега като натиснете ТУК.

VIP Card