VIP карта

Секс стимуланти и други фитнес продукти с отстъпка | VIP Карта

Секс стимуланти, стероиди, анаболи и продукти за отслабване с невероятни отстъпки. VIP карта на Zobim.net е най-новата услуга, която предлагаме за Вас, нашите приятели и клиенти. Тя е още една сериозна причина да станете или останете наш постоянен клиент. Като такъв ще получите максимални преференции при всяка своя покупка от нашия онлайн магазин.

Луксозна

VIP картата е един луксозен и изцяло метален аксесоар. Тя освен един уникален сувенир от нас Ви дава много повече. Още с добавянето на такава карта към своята количка Вие автоматично ставате VIP клиент и започвате да пазарувате на преференциални цени от нашия каталог.

VIP Card 600x600

С до 40% отстъпка

Всеки продукт в каталога има стандартна цена, промоционална цена, ако има такава и цена с VIP карта, отново ако има такава. Последната е най-ниска и най-добра от трите цени, ще достига до -40% на определени продукти и нея може да имате само ако сте VIP клиент. Картата е безсрочна и е поименна т.е. тя се обвързва с Вашето потребителско име. Това означава, че трябва да сте регистриран потребител и да използвате съответния си профил, след като закупите VIP карта, за да получавате своята отстъпка.

Безплатна доставка без значение стойността на Вашата поръчка

Да, правилно, без значение каква е общата стойност на Вашата поръчка щом сте VIP клиент на Zobim.NET получавате напълно безплатна доставка като специален комплимент от нас.

И това не е всичко, само сега и само за VIP клиентите на Zobim.net Вие не избирате между VIP картата и останалите предлагани промоции от нас! Вие получавате всичко накуп т.е. всички промоции са активни. Когато пазарувате като VIP клиент – всички други промоции на продуктите ни, подаръци от нас или други преференции се запазват.

Какво Ви дава VIP картата на Zobim.net:

➡ Уникална метална, масивна и луксозна карта носител, която ще Ви напомня във всеки един момент, че сте наш VIP клиент
➡ Най-добрите цени на пазара на топ продукти като Циалис, Виагра, Камагра гел, Липовон, EveSlim и други, гаранция за качество
➡ Безсрочен VIP профил, без значение за каква стойност и колко често пазарувате
➡ Възможността да се възползвате и от всички други срочни и безсрочни промоции, които онлайн магазинът ни предлага
➡ 100% безплатна доставка само за територията на България (за международни поръчки не получавате безплатна доставка, а тя се определя според стандартните ни тарифи и условия за доставка)

Закупете своята VIP карта и започнете да пазарувате на преференциални цени още сега като натиснете ТУК.

VIP Card