Статии

Епимедиум

Ползи от растението Епимедиум

Епимедиум представлява вид растение, виреещо в Китай и Източна Азия. Познати са над 50 вида епимедиум, като само 15 от тях могат да се използват за медицински цели. Силата на епимедиума се крие в активното вещество Икариин, съдържащо се в листата на растението.

Епимедиум

Епимедиум има действие в различни направления, като основно е считан за мощен афродизиак. Повлиява на състояние на еректилна дисфунция от различен произход – възрастови изменения, различни заболявания, стрес и др.

Вижте още „Ползи от растението Епимедиум“

Орални срещу инжекционни стероиди

Ако има един въпрос, който се появява на форумите повече от всеки друг, той трябва да има нещо общо с оралните срещу инжекционни стероиди. Хората искат да знаят кое съединение е най-добро в коя ситуация, кое има най-малко странични ефекти и кое дава най-добрите общи резултати. Тук ще научите всичко, което трябва да знаете за приликите и разликите по отношение на орален спрямо инжекционен прием.

Вижте още „Орални срещу инжекционни стероиди“

Най-добрите стероиди за изчистване

Завършили сте цикълът си за покачване на маса. Чувствате се добре, но знаете, че ви трябва тонус, както и да се отървете от част от тази мазнина точно под кожата ви и да получите нацепен вид, който ще накара тези около вас да ви забележат.

Цикълът на рязане може да ви помогне да направите и трите, но ще ви е нужен подходящият продукт, който да ви помогне да стигнете до там, където искате да сте. По-долу можете да научите повече за най-добрите стероиди за изчистване.

Вижте още „Най-добрите стероиди за изчистване“

акутан - решение срещу акне

Има ли решение срещу акне?

Установено е че средно между 85% от хората на възраст между 12 и 24 години са страдали или страдат от акне. Акнето е проблем, който удря сериозно върху самочувствието на човек. При неправилно третиране, често оставя тежки белези за цял живот.

Вижте още „Има ли решение срещу акне?“

Какво е Enchephabol?

Какво е Enchephabol?

Enchephabol (Pyritinol)/ Енцефабол е лекарствен препарат, прилаган за лечение на когнитивни нарушения при заболявания като епилепсия, детски паралич. Активното вещество в препарата е пиритинол. Спада към групата на ноотропиците, повлияващи когнитивните нарушения. Терминът ноотропик обобщава енцефабол и препарати със сходно действие, повлияващи нервната система и заболявания свързани с нарушения в тази област.

Науката отбелязва голям напредък в разработването и ясното действие на препаратите върху нарушения поради различно естество, в следствие на вродени или придобити увреждания, възрастови изменения и когнитивен спад.

Вижте още „Какво е Enchephabol?“

отслабване без диети

Отслабване без диети

Отслабване без диети

Време е да признаем, че диетите не работят.

Проучванията в Калифорнийския университет показват, че почти две трети от опитите за диета се провалят. Има и доказателства, че много хора, които се опитват да отслабнат с диети, наддават на тегло в бъдеще: участниците в една от програмите за отслабване натрупаха значително повече килограми за две години от тези, които не участваха в такива програми.

Вижте още „Отслабване без диети“

„Сухи“ срещу „мокри“ стероиди

Въпреки че всички са производни на едни и същи естествени хормони, всеки от тях има свой присъщ набор от ползи и недостатъци. Някои са мокри, което означава, че увеличават течността в тялото. Други са сухи и макар да не причиняват подуване, те оставят ставите възпалени и схванати. Научете за дебата между сухото и мокрото тук.

Вижте още „„Сухи“ срещу „мокри“ стероиди“

Най-добрите стероиди за покачване на маса

Ако искате да качите чиста мускулна маса с помощта на анаболи, някои са по-подходящи от други. Тук можете да прегледате пет от най-големите стероиди за покачване на маса като започнем от най-малко ефективен до силно ефективен.

ТЕСТОСТЕРОН

В зависимост от това, кого питате, тестостеронът може да бъде смятан за един от най-любимите стероиди за покачване на маса. Независимо от това, специфично погледнато, напълняването е възможно само когато увеличите количеството на свободния тестостерон в тялото си.

Вижте още „Най-добрите стероиди за покачване на маса“

Всичко, което трябва да знаете за HGH цикъл

HGH, което се продава за лечение днес със сигурност е хормон чудо, но за да получите най-доброто от него, трябва внимателно да планирате вашия HGH цикъл.

Макар че някои хора със сигурност го използват за неопределено време в много ниски дози, за да се насладят на ползите му против стареенето, културистите често го използват в по-високи дози и като такива трябва да планират внимателен цикъл на HGH.

Вижте още „Всичко, което трябва да знаете за HGH цикъл“

Bemitil – военна разработка от СССР

Bemitil – военна разработка от СССР

Bemitil, познат още с имената Metaprot и AntiHot, e препарат разбработен в Съветския съюз, за покриване нуждите на военните.  Подобрява умствените споосбности, ускорява възстанояването след физическо натоварване. Разработен през 70-те, той е бил успешно прилаган при пострадали от чернобилската катастрофа, атлети участвали в московската олимпиада и дори при военните, участвали във войната в Афганистан.

Bemitil

Препаратът се отличава с ноотропно, имуномодулиращо действие, подпомага регенерацията и притежава силно антиоксидантно действие на клетъчно ниво. Приложението му се отнася не само за спортисти и физически натоварени хора а и за такива подложени на стрес и умствено натоварване.

Вижте още „Bemitil – военна разработка от СССР“

Ноотропици

Ноотропици

Ноотропици познати още като умни лекарства, smart drugs, умствени подобрители и т.н. Най-общо казано, това са препарати активиращи обмяната на веществата в нервните клетки. В резултат на това се повишава концентрацията, подобрява се умствения капацитет и се стимулират редица процеси в нервната система.

Широко разпространени са при хора с когнитивни нарушения от различен произход – вродени или придобити увреждания, в следствие на възрастови изменения. Повишават патологично намаления метаболизъм в мозъчната тъкан.

При здрави хора приложението им е насочено към подобряване на концентрацията, умствената работоспособност, справяне с депресивни състояния, психически натоварвания от различно естество. Често се използват от студенти в сесия, работещи хора имащи нужда от повишаване на концентрацията в работен проект и т.н.

Вижте още „Ноотропици“

без строги диети

Без строги диети

Без строги диети

Съвременните експерти в областта на отслабването са все по-разочаровани от диетите. Според някои да си на диета е като да участваш в престрелка с пръчка, вместо с пистолет. Факт е, че стандартните диети ограничават калориите и това води до забавяне на метаболизма. Всяко ограничение на калориите изпраща сигнал до мозъка: „Гладът е дошъл!” И тялото забавя метаболизма, за да не докосне най-вътрешните резерви – самата мазнина, с която сте искали да се преборите.

Вижте още „Без строги диети“