Статии

„Сухи“ срещу „мокри“ стероиди

Въпреки че всички са производни на едни и същи естествени хормони, всеки от тях има свой присъщ набор от ползи и недостатъци. Някои са мокри, което означава, че увеличават течността в тялото. Други са сухи и макар да не причиняват подуване, те оставят ставите възпалени и схванати. Научете за дебата между сухото и мокрото тук.

Вижте още „„Сухи“ срещу „мокри“ стероиди“

Най-добрите стероиди за покачване на маса

Ако искате да качите чиста мускулна маса с помощта на анаболи, някои са по-подходящи от други. Тук можете да прегледате пет от най-големите стероиди за покачване на маса като започнем от най-малко ефективен до силно ефективен.

ТЕСТОСТЕРОН

В зависимост от това, кого питате, тестостеронът може да бъде смятан за един от най-любимите стероиди за покачване на маса. Независимо от това, специфично погледнато, напълняването е възможно само когато увеличите количеството на свободния тестостерон в тялото си.

Вижте още „Най-добрите стероиди за покачване на маса“

Всичко, което трябва да знаете за HGH цикъл

HGH, което се продава за лечение днес със сигурност е хормон чудо, но за да получите най-доброто от него, трябва внимателно да планирате вашия HGH цикъл.

Макар че някои хора със сигурност го използват за неопределено време в много ниски дози, за да се насладят на ползите му против стареенето, културистите често го използват в по-високи дози и като такива трябва да планират внимателен цикъл на HGH.

Вижте още „Всичко, което трябва да знаете за HGH цикъл“

Bemitil – военна разработка от СССР

Bemitil – военна разработка от СССР

Bemitil, познат още с имената Metaprot и AntiHot, e препарат разбработен в Съветския съюз, за покриване нуждите на военните.  Подобрява умствените споосбности, ускорява възстанояването след физическо натоварване. Разработен през 70-те, той е бил успешно прилаган при пострадали от чернобилската катастрофа, атлети участвали в московската олимпиада и дори при военните, участвали във войната в Афганистан.

Bemitil

Препаратът се отличава с ноотропно, имуномодулиращо действие, подпомага регенерацията и притежава силно антиоксидантно действие на клетъчно ниво. Приложението му се отнася не само за спортисти и физически натоварени хора а и за такива подложени на стрес и умствено натоварване.

Вижте още „Bemitil – военна разработка от СССР“

Ноотропици

Ноотропици

Ноотропици познати още като умни лекарства, smart drugs, умствени подобрители и т.н. Най-общо казано, това са препарати активиращи обмяната на веществата в нервните клетки. В резултат на това се повишава концентрацията, подобрява се умствения капацитет и се стимулират редица процеси в нервната система.

Широко разпространени са при хора с когнитивни нарушения от различен произход – вродени или придобити увреждания, в следствие на възрастови изменения. Повишават патологично намаления метаболизъм в мозъчната тъкан.

При здрави хора приложението им е насочено към подобряване на концентрацията, умствената работоспособност, справяне с депресивни състояния, психически натоварвания от различно естество. Често се използват от студенти в сесия, работещи хора имащи нужда от повишаване на концентрацията в работен проект и т.н.

Вижте още „Ноотропици“

без строги диети

Без строги диети

Без строги диети

Съвременните експерти в областта на отслабването са все по-разочаровани от диетите. Според някои да си на диета е като да участваш в престрелка с пръчка, вместо с пистолет. Факт е, че стандартните диети ограничават калориите и това води до забавяне на метаболизма. Всяко ограничение на калориите изпраща сигнал до мозъка: „Гладът е дошъл!” И тялото забавя метаболизма, за да не докосне най-вътрешните резерви – самата мазнина, с която сте искали да се преборите.

Вижте още „Без строги диети“

Орални срещу инжекционни стероиди

Ако има един въпрос, който се появява на форумите повече от всеки друг, той трябва да има нещо общо с оралните срещу инжекционни стероиди. Хората искат да знаят кое съединение е най-добро в коя ситуация, кое има най-малко странични ефекти и кое дава най-добрите общи резултати. Тук ще научите всичко, което трябва да знаете за приликите и разликите по отношение на орален спрямо инжекционен прием.

Вижте още „Орални срещу инжекционни стероиди“

Най-добрите стероиди за изчистване

Завършили сте цикълът си за покачване на маса. Чувствате се добре, но знаете, че ви трябва тонус, както и да се отървете от част от тази мазнина точно под кожата ви и да получите нацепен вид, който ще накара тези около вас да ви забележат.

Цикълът на рязане може да ви помогне да направите и трите, но ще ви е нужен подходящият продукт, който да ви помогне да стигнете до там, където искате да сте. По-долу можете да научите повече за най-добрите стероиди за изчистване.

Вижте още „Най-добрите стероиди за изчистване“

акутан - решение срещу акне

Има ли решение срещу акне?

Установено е че средно между 85% от хората на възраст между 12 и 24 години са страдали или страдат от акне. Акнето е проблем, който удря сериозно върху самочувствието на човек. При неправилно третиране, често оставя тежки белези за цял живот.

Вижте още „Има ли решение срещу акне?“

Какво е Enchephabol?

Какво е Enchephabol?

Enchephabol (Pyritinol)/ Енцефабол е лекарствен препарат, прилаган за лечение на когнитивни нарушения при заболявания като епилепсия, детски паралич. Активното вещество в препарата е пиритинол. Спада към групата на ноотропиците, повлияващи когнитивните нарушения. Терминът ноотропик обобщава енцефабол и препарати със сходно действие, повлияващи нервната система и заболявания свързани с нарушения в тази област.

Науката отбелязва голям напредък в разработването и ясното действие на препаратите върху нарушения поради различно естество, в следствие на вродени или придобити увреждания, възрастови изменения и когнитивен спад.

Вижте още „Какво е Enchephabol?“

отслабване без диети

Отслабване без диети

Отслабване без диети

Време е да признаем, че диетите не работят.

Проучванията в Калифорнийския университет показват, че почти две трети от опитите за диета се провалят. Има и доказателства, че много хора, които се опитват да отслабнат с диети, наддават на тегло в бъдеще: участниците в една от програмите за отслабване натрупаха значително повече килограми за две години от тези, които не участваха в такива програми.

Вижте още „Отслабване без диети“

Допингът в спорта - заслужава ли си?

Допингът в спорта – заслужава ли си?

Допинг и спорт? От както спортът съществува като средство за развлечение и атракция, хората се опитват да мамят за да вземат предимство пред конкуренцията. Скандалите вървят ръка за ръка със спорта, от десетилетия назад.

Допинг

Забрана за руските спортисти да се явяват на олимпийски форуми, отнемане на състезателни права до живот на Ланс Армстронг, скандала с Мария Шарапова. На всеки голям форум, ставаме свидетели на поредният допинг скандал. Допингът и задкулисното подпомагане са част от големия спорт от много години насам.

Вижте още „Допингът в спорта – заслужава ли си?“