Статии

Модафинил или Армодафинил: Базирано на реални мнения на потребители

Дали Армодафинил е по-добър от Модафинил за хората, който имат интерес към стимулиране на мозъчната дейсност?

Проучванията показват, че ефективната доза Армодафинил (Нувигил) е приблизително двойно по-ниска от тази при Модафинил (Провигил), но дали това действително прави действието му по-силно?
Дали повишената потентност се иразява в повишена енергия, продуктивност и ментална способност?
Това са въпроси, които огромен брой хора, употребяващи ноотропични фактори си задават, като отговорите рядко могат да бъдат дадени с прост ДА или НЕ? Вижте още „Модафинил или Армодафинил: Базирано на реални мнения на потребители“

Хигитропин 100 единици – как да различим истински от фалшив

Хигитропин е един от класическите хормони на растежа от Китай, наложили се като име от повече от десетилетия. За съжаление, обаче, поради големия интерес към продукта и наложилото се навсякъде име Hygetropin като успешен и добър продукт, предизвиква желанието и за производството на много фалшиви продукти, заливащи пазара и имащи целта просто да Ви вземат парите, Вижте още „Хигитропин 100 единици – как да различим истински от фалшив“

Фалшив срещу истински Genotropin 36IU патрон

Здравейте, уважаеми посетители и клиенти! В първата ни статия от рубриката „Real or Fake“ ще разбуним духовете около патроните Genotropin 36IU, които се продават на пазара. Тези патрони са предназначени за писалки за многократна употреба и този продукт няма нищо общо с турския генотропин с писалка GoQuick за еднократна употреба.

Вижте още „Фалшив срещу истински Genotropin 36IU патрон“

Цикъл с Анаболни Стероиди за маса – за напреднали

Този цикъл с Анаболни Стероиди ще спомогне за покачването на драстично количество маса и сила. Схемата е предназначена за хора с опит в употребата на Анаболни Стероиди, които имат поне няколко успешно завършени, сериозни цикли зад гърба си.

Вижте още „Цикъл с Анаболни Стероиди за маса – за напреднали“

Цикъл с Анаболни Стероиди за цялостна транформация

Този цикъл с Анаболни Стероиди е предназначен за културисти, които вече имат няколко успешно завършени цикли зад гърба си, останали са много доволни от резултатите и не са имали сериозни проблеми със странични ефекти. Тази схема е на границата преди циклите с Анаболни Стероиди, които са предназначени за професионалните културисти и е за онези от Вас, които са изключително сериозни относно тренировките и храненето и имат желание да не поемат излишни рискове относно здравето си.

Вижте още „Цикъл с Анаболни Стероиди за цялостна транформация“

Препарати, които се използват паралелно с Анаболните Стероиди

В тази статия, екипът ни ще обърне внимание на най-важните допълнителни препарати, които може и е желателно да присъстват в повечето схеми с Анаболни Стероиди. Вложени в цикъл с Анаболни Стероиди, тези препарати значително ще повишат ефективността и постигнатите резултати, както и ще редуцират риска от появата на странични ефекти.

Вижте още „Препарати, които се използват паралелно с Анаболните Стероиди“

Една от най-добрите марки за анаболи в света – Thaiger Pharma® и как да различаваме оригинал от менте

През последните години Thaiger Pharma® се наложи като един от най-сериозните и високо-технологични пройзводители на Анаболни Стероиди, със широка разпознаваемост по цял свят. Това разбира се доведе до появата на голям брой фалшиви продукти на тази марка, които в някой случай биват много трудно разпознаваеми и за съжаление употребата им може да доведе до редица сериозни здравословни проблеми, а в някой случай и на потенциално опасни за живота ситуации.

Вижте още „Една от най-добрите марки за анаболи в света – Thaiger Pharma® и как да различаваме оригинал от менте“

Примерни схеми с Анаболни Стероиди за напреднали

Цикли с Анаболни Стероиди за напреднали

Екипът ни ще Ви даде 4 примерни схеми, които са предназначени за хора с опит в употребата на Анаболни Стероиди и които са така изградени, че да Ви дадът максимални резултати при минимален риск от появата на странични ефекти.

Вижте още „Примерни схеми с Анаболни Стероиди за напреднали“

Хардкор цикъл с Анаболни Стероиди за чиста маса

Този цикъл има за цел покачването само на чист, твърд и плътен мускул, като е предназначен за спортисти, които имат успешно завършени поне няколко сериозни цикъла с Анаболни Стероиди преди.

Вижте още „Хардкор цикъл с Анаболни Стероиди за чиста маса“

Хардкор цикъл с Анаболни Стероиди за професионалисти

Този цикъл с Анаболни Стероиди е предназначен само и единствено за хора с дългогодишен опит в употребата на тези препарати, които искат да вдигнат летвата и да постигнат дори още по-впечатляващи резултати. Ако смятате, че сте готови за такъв цикъл, то Вие най-вероятно вече имате зад гърба си завършени успешно редица схеми, комбинирали сте множество Анаболни Стероиди и сте успяли да контролирате възможните странични ефекти, както и сте от хората, които са запазили по-голяма част от резултатите.

Вижте още „Хардкор цикъл с Анаболни Стероиди за професионалисти“

Атлетически цикъл с Анаболни Стероиди – за напреднали

Този цикъл е предназначен за тежко-атлети, боксьори, състезатели по ММА и други бойни спортове, както и леко-атлети, като има за цел да повиши драматично взривната сила, скоростта и възстановяването. Цикълът е създаден така, че да придаде постоянно подобрение на спортните постижения, през цялата му продължителност.

Вижте още „Атлетически цикъл с Анаболни Стероиди – за напреднали“

Професионален цикъл с Анаболни Стероиди за пред-състезателна подготовка

Този цикъл с Анаболни Стероиди представлява схема, която има за цел да сведе нивата на подкожните мазнини до абсолютния минимум, като едновременно с това придаде на физиката уникален вид, с плътни, много венозни и дефинирани мускули. В тази схема дозите в които се употребяват Анаболните Стероиди, Растежен Хормон и останалите препарати са в ниски изходни стойности при които ще получите отлични резултати с минимален риск от появата на странични ефекти, но в никакъв случай не са константни. Ако Вие имате по-сериозни амбиции и/или вече сте използвали подобни схеми за прием на Анаблни Стероиди, то дозите и броя препарати биха били по-високи.

Вижте още „Професионален цикъл с Анаболни Стероиди за пред-състезателна подготовка“