Статии

Странични ефекти при Анаболните Стероиди – кои са най-малко рискови ?

Не рядко, екипът ни получава въпроси относно това, кои Анаболни Стероиди носят най-малък риск от появата на странични ефекти.

Употребата на Анаболни Стероиди носи със себе си риск от появата на редица странични ефекти, като в тази статия ще обърнем внимание на най-често обсъжданите от атлетите, като базираме информацията на личният ни опит, без да изразяваме медицинско мнение.

Вижте още „Странични ефекти при Анаболните Стероиди – кои са най-малко рискови ?“

Орелефяване с Анаболни Стероиди – преди и сега

Трудно е да се определи точно кога започва новата ера в боди билдинга, но за отправна точка нека се върнем 25 години назад.

Вижте още „Орелефяване с Анаболни Стероиди – преди и сега“

Девет от най-разпространените заблуди, свързани с приема на Анаболни Стероиди

Употребата на Анаболни Стероиди в спорта е може би една от най-често коментираните теми в тези среди през последните години, като за съжаление по-голямата част от тази информация е нищо повече от медийна пропаганда, която води до масова заблуда относно Анаболни Стероиди.

Вижте още „Девет от най-разпространените заблуди, свързани с приема на Анаболни Стероиди“

Примерен цикъл само с Тестостерон

Тази схема представлява основата на почти всеки цикъл с Анаболни Стероиди, като е ообено подходяща за начинаещи, но също така е добра и за напреднали.

Вижте още „Примерен цикъл само с Тестостерон“

Хранителни добавки по време на цикъл с Анаболни Стероиди

По време на цикъл с Анаболни Стероиди, не трябва да се пренебрегва и приемът на Хранителни добавки, поради екстремно завишената способност на организмът ни да усвоява хранителните вещества, както и с цел поддържане и подобряване на общото състояние на организма.

Вижте още „Хранителни добавки по време на цикъл с Анаболни Стероиди“

Как да инжектираме Анаболни Стероиди

Как да инжектираме Анаболни Стероиди

Подготовка

Подготовката преди инжектирането на Анаболни Стероиди е ключов момент, който може да Ви гарантира безпроблемна и най-важното безопасна за здравето употреба. Има осем прости стъпки, които трябва да следвате преди всяко инжектиране и макар това да изглежда, като твърде много, реално няма да Ви отнеме повече от минута.

Вижте още „Как да инжектираме Анаболни Стероиди“

Класически цикли с Анаболни Стероиди – какво са ползвали през 70те години

Отдаденост, Дисциплина и Стремеж

През 70те и 80те години на миналия век, които в историята на културизма могат да бъдат обединени под „Златната Ера“ , боди билдингът бележи сериозен възход.

Вижте още „Класически цикли с Анаболни Стероиди – какво са ползвали през 70те години“

Важната роля на Дека Дураболин / Нандролон в цикъл с Тестостерон

Хората с опит в употребата на Анаболни Стероиди са наясно, че значително по-силен ефект има, когато се комбинират два или повече препарати, както и че по този начин могат да се балансират евентуалните странични ефекти. Един от най-популярните стакове през годините е от Дека Дураболин и Тестостерон.

Вижте още „Важната роля на Дека Дураболин / Нандролон в цикъл с Тестостерон“

Анаболни Стероиди – за какво да внимаваме

Анаболните Стероиди са препарати, които ще Ви помогнат из основи да промените своята физика и атлетически постижения, но чиято употреба носи със себе си значителен риск от здравословни проблеми в случай, че не ги използвате правилно.

Вижте още „Анаболни Стероиди – за какво да внимаваме“

Хранителни добавки след цикъл с Анаболни Стероиди

Хранителни добавки след цикъл с Анаболни Стероиди

В статията за Хранителните добавки по време на цикъл с Анаболни Стероиди, ние обърнахме внимание на най-важнте 5, с чиято помощ употребата на Анаболни Стероиди би била максимално безопасна и ефективна.

Вижте още „Хранителни добавки след цикъл с Анаболни Стероиди“

Какви Анаболни Стероиди приема Фил Хийт ?

За онези от Вас, които не са запознати, Фил Хийт е текущият носител на титлата Мр. Олимпия и 6 кратен нейн носител. В случай, че той продължи да доминира в надпреварата в следващите три години, то ще се превърне в най-успешният културист в историята на този спорт.

Вижте още „Какви Анаболни Стероиди приема Фил Хийт ?“

Цикъл с Анаболни Стероиди за жени – напреднали

Цикъл с Анаболни Стероиди за жени – напреднали

Този цикъл с Анаболни Стероиди е предназначен за жени, които до този момент са използвали поне Анавар, не са имали сериозни проблеми, останали са доволни от резултатите и искат малко повече. Схемата може да бъде използвана, както за покачване на мускулна маса, така и за изгаряне на подкожните мазнини, като това ще зависи от храненето и тренировките.

Вижте още „Цикъл с Анаболни Стероиди за жени – напреднали“