Статии

Отслабване – какъв е начинът?

Диетолозите казват, че най-добрата диета е правилното хранене.

Хранене без диети, най-важното е да се превърне в навик, такъв както да си измиете зъбите сутрин. По-долу ще прочетете съвети, които ще Ви помогнат да свалите излишните килограми без някакви съществени ограничения. Звучи като приказка, нали, при това възможна!

Вижте още „Отслабване – какъв е начинът?“

Левитра – основни ползи и предимства

Какво представлява Левитра ?

Левитра е сред най-популярните продукти, които се използват за третиране на еректилна дисфункция при мъже от всяка възрастова група. Левитра съдържа активното вещество Варденафил, като по подобие на Виаграта и Циалиса, той представлява инхибитор на фосфадиестеразата (PED5). Левитра е по-близка по действие до Виагра, отколкото то Циалис.

Вижте още „Левитра – основни ползи и предимства“

милдронат

Милдронат (Мелдоний) и неговото приложение в спорта

Какво е Милдронат ?

Милдронат е търговското име на химичното съединение Мелдоний. През последните години Мелдоний се използва масово от най-елитните спортисти с цел повишаване на спортните постижения и представянето. Сред най-известните атлети хванати с положителна проба за Милдронат е руската топ тенесистка Мария Шарапова.

Вижте още „Милдронат (Мелдоний) и неговото приложение в спорта“

Една от най-добрите марки за анаболи в света – Thaiger Pharma® и как да различаваме оригинал от менте

През последните години Thaiger Pharma® се наложи като един от най-сериозните и високо-технологични пройзводители на Анаболни Стероиди, със широка разпознаваемост по цял свят. Това разбира се доведе до появата на голям брой фалшиви продукти на тази марка, които в някой случай биват много трудно разпознаваеми и за съжаление употребата им може да доведе до редица сериозни здравословни проблеми, а в някой случай и на потенциално опасни за живота ситуации.

Вижте още „Една от най-добрите марки за анаболи в света – Thaiger Pharma® и как да различаваме оригинал от менте“

стероидни цикли

Примерни схеми с Анаболни Стероиди за напреднали

Цикли с Анаболни Стероиди за напреднали

Екипът ни ще Ви даде 4 примерни схеми, които са предназначени за хора с опит в употребата на Анаболни Стероиди и които са така изградени, че да Ви дадът максимални резултати при минимален риск от появата на странични ефекти.

Вижте още „Примерни схеми с Анаболни Стероиди за напреднали“

Завръщане към спортен режим

Завръщане към спортен режим

Завръщане към спортен режим. Разбира се, че е повече от добре да включите в своето натоварено от задачи ежедневие спорт и фитнес занимания. Само по време на отпуската да се занимавате с фитнес. A после отново да превключите на режим само работа, не е оk и затова решете да промените това.

Вижте още „Завръщане към спортен режим“

как се отслабва правилно

Как се отслабва правилно

  1. Преди всичко, не бива да преяждате и това трябва да стане закон в живота Ви. А за да не се случва това, специалистите съветват да разделим количеството храна на пет приема – по-добре по-често и по малко.
  2. Сдъвквайте храната без да бързате, по много пъти преди да я глътнете.
  3. Не се хранете след 18 часа вечерта или поне 2 часа преди лягане спрете с храната.
  4. Включете повече плодове и зеленчуци в дневното Ви меню, по-малко или никакви сладки и тестени неща.
  5. Избирайте нетлъсти меса, избягвайте саламите, хапвайте по-често риба и морски продукти. Избирайте немазни сирена, извара, кисело мляко… Сега има повече от достатъчно такива продукти в магазините.

Вижте още „Как се отслабва правилно“

Sarms

SARMs: Какво е всъщност? Революция в спортните медикаменти!

Sarms: Най-новата мода – новината за революционното съкращение SARM, което все по-често ще чувате е последната тенденция в професионалния спорт и в света на фитнеса. SARM (САРМ) или съкращение от селективни модулатори на андрогенните рецептори се превръща в сигурна революция и оглавява нов клас спортни медикаменти, аналози по сила на анаболните стероиди, но с много по-малко странични ефекти. Основната идея, предизвикала създаването на SARMs е именно избирателната насоченост в тяхното действие.

Вижте още „SARMs: Какво е всъщност? Революция в спортните медикаменти!“

модафинил

Модафинил или Армодафинил: Базирано на реални мнения на потребители

Дали Армодафинил е по-добър от Модафинил за хората, който имат интерес към стимулиране на мозъчната дейсност?

Модафинил и армодафинил? Проучванията показват, че ефективната доза Армодафинил (Нувигил) е приблизително двойно по-ниска от тази при Модафинил (Провигил). Но дали това действително прави действието му по-силно?
Дали повишената потентност се изразява в повишена енергия, продуктивност и ментална способност?
Това са въпроси, които огромен брой хора, употребяващи ноотропични фактори си задават. Отговорите рядко могат да бъдат дадени с просто ДА или НЕ? Вижте още „Модафинил или Армодафинил: Базирано на реални мнения на потребители“

Хигитропин 100 единици – как да различим истински от фалшив

Хигитропин е един от класическите хормони на растежа от Китай, наложили се като име от повече от десетилетия. За съжаление, обаче, поради големия интерес към продукта и наложилото се навсякъде име Hygetropin като успешен и добър продукт, предизвиква желанието и за производството на много фалшиви продукти, заливащи пазара и имащи целта просто да Ви вземат парите, Вижте още „Хигитропин 100 единици – как да различим истински от фалшив“

Фалшив срещу истински Genotropin 36IU патрон

Здравейте, уважаеми посетители и клиенти! В първата ни статия от рубриката „Real or Fake“ ще разбуним духовете около патроните Genotropin 36IU, които се продават на пазара. Тези патрони са предназначени за писалки за многократна употреба и този продукт няма нищо общо с турския генотропин с писалка GoQuick за еднократна употреба.

Вижте още „Фалшив срещу истински Genotropin 36IU патрон“