Хормон на растежа (HGH)

Хормон на растежа – научно доказано е, че нивата на соматотропина или растежния хормон намаляват с възрастта. Намаляването продължава до към 25-тата годишнина, а след това дори може да спре. Хормоните се използват за редица неща – забавяне на процеса на стареене, подмладяване, изграждане на чиста и суха мускулна маса, изгаряне на подкожните мазнини. Хормон на растежа използват всички световноизвестни и национални кинозвезди, певици, TV водещи и като цяло богати хора. Мит е вече, обаче, че хормонът на растежа е прекалено скъп и недостъпен. Този мит е създаден от високата цена на аптечния Genotropin на Pfizer и още няколко скъпи фармацевтични компании. Вече има много достъпни хубави HGH продукти на пазара като хормонът на Aviva или Jintropin.

Какви са положителните страни на инжектирането на Соматoтропин (HGH – Растежен хормон):

  • Спиране на биологичния часовник (спиране на процесите на стареене)
  • Възстановяване на растежа, цвета и жизнеността на косата (стимулиране на естествената пигментация)
  • Изглаждане и премахване на бръчките по лицето и тялото
  • Стягане на мускулатурата, а при подходящи тренировки и хранителен режим – увеличаване на чистата мускулна маса
  • Нормализиране на кръвната захар
  • Укрепване на имунната система
  • Повишаване на енергийните нива, по-бързо и лесно наспиване
  • Значително подобрява и влияе положително на сексуалния живот
  • Качество на съня и по-добро възстановяване по време на спане
  • Засилване на паметта и по-лесно запомняне
  • Промяна в положителен аспект върху настроението, визията и излъчването

Какви са негативите при употреба на хормон:

  • Това е единственият продукт, при който няма странични ефекти и може, дори е препоръчителна трайна употреба – поне 3 до 6 месеца

Твърденията не са потвърдени официално от FDA (Световната агенцията за храни и лекарства). Всички факти сочат, че растежния хормон е доказано средство за тези и редица други плюсови качества, заради които се употребява широко в световен мащаб.

Ефект

Ефектът по думи на употребяващи го след поставянето на подкожната инжекция се усеща моментално – мускулатурата се втвърдява, тялото е тонизирано и идва чувство на зареждане с функционална производителност и сили за интензивност. Тялото произвежда най-високи количества от човешкият хормон Соматропин през нощта и по-точно в часовете от 23:00 – 2:00. Точно поради тази причина инжектирането на хормона се прави сутрин, за да може да се използва и естественото производство нощем, ако има такова.

Полезни факти за хормон на растежа

хормон на растежа

Тялото си произвежда растежен хормон (HGH или само GH) чрез хипофизата и той е отговорен за растежа и по-бързото делене на клетките и регенерацията им. Увеличаването на мускулната маса и плътността на костите е невъзможно без наличието на Growth Hormone. Освен това той играе и важна роля в поддържането на здравината на тъканите в цялото тяло, включително и тази на мозъка и около важните вътрешни органи.

Когато се отделя от хипофизната жлеза, HGH остава активен в кръвния поток само за няколко минути, но те са напълно достатъчно на черния дроб да го преобразува в протеинови хормони. Сред тях най-важен е инсулиноподобния фактор на растежа (IGF-1), който съдържа много анаболни възможности. Учените са започнали да събират растежен хормон от жлезите на трупове още през 1950-та година, но не успявали да го синтезират лабораторно чак до 1981-ва. След това постижение употребата му като допинг значително се увеличила. Сега предлаганият хормон на пазара е биосинтетичен с цел максимална безопасност. Поради многото предлагани некачествени продукти – както фалшификати, така и неправилно съхранявани такива, закупуването на хормон от несигурен източник не е препоръчително. Можете да погледнете в Youtube за някои истини и митове, когато става въпрос за хормони на растежа.

Гаранция за качество

Ние от www.zobim.net гарантираме за предлаганите от нас продукти, качеството им и високото ниво на прецизност при съхранението им. Ако имате запитвания относно употребата или работата с хормони не се колебайте да се свържете с наш консултант директно през онлайн чата ни. Доста често получаваме въпросът – не трябва ли хормонът да се съхранява постоянно в хладилник. Още един мит, който искаме да изясним – хормонът на растежа ТРЯБВА да се държи постоянно в хладилник задължително, но СЛЕД КАТО е разтворен.

Биосинтентичните хормони (каквито са единствените предлагани вече на пазара) идват под формата на сух разтвор и отделно бактериостатична вода за разтварянето му. Когато хормонът не е разтворен той е значително по-стабилен, което позволява и непостоянното му стоене в хладилник т.е. не е проблем да пътува от нас до Вас един или няколко дни. Това няма да му навреди, но все пак имайте предвид че и хормоните от произвеждането им във фармацевтичните компании, до достигането им до всяка точка на света, аптеките и крайните клиенти няма как да бъдат през цялото време в хладилник, именно затова се произвеждат по този начин.

Все пак препоръчваме, ако е възможно колкото може повече да държите хормона в хладилник преди да е разтворен и задължително постоянно в хладилник, след като е разтворен. Хормоните, които ще намерите в www.zobim.net се съхраняват в хладилни условия и според всички изисквания, което Ви гарантира че продуктът ще достигне до Вас в оригиналния си вид, и с пълния си потенциал.

Показване 1–12 от 22 резултата