Програма „Лоялен клиент“

Добре дошли в точковата система на Zobim.NET за лоялни клиенти.

Специална привилегия за потребителите на Zobim.NET, програмата за лоялни клиенти Ви дава възможността да трупате бонус точки, винаги когато пазарувате при нас, и да ги обменяте за продукти или отстъпка при следващи Ваши пазарувания.

Достатъчно е просто да имате регистриран профил при нас, за да събирате бонус точки. Колкото повече и колкото по-често пазарувате, толкова по-скоро може да обмените събраните от вас точки и да се възползвате от преимуществото да бъдете наш клиент – това е нашият подарък към Вас, в знак на уважение.

Как събирате промо точки?

За всяка направена поръчка при нас:

1 х  лев = 1 х промо точкa.

Как да обмените промо точки за продукти или отстъпка?

– Под цената на всеки продукт е показан и ценовия еквивалент на продукта в промо точки – валутата на Zobim.NET.
– По всяко време имате възможност да проверите колко точки сте събрали в страницата на своя профил.
– При приключване на всяка следваща Ваша поръчка, Вие ще виждате Вашите събрани точки и ще имате възможност да изберете дали да ги използвате при конкретната поръчка или не. Ще може да изберете и колко от тях да използвате, в случай, че не искате да изразходите всичките си точки. Напомняме Ви, че може да използвате своите точки по всяко време, без значение стойността на поръчаните продукти – така контролирате пряко своята отстъпка по всяко едно време и в случай да кажем, че искате да намалите стойността на Вашата поръчка просто използвате своите точки, а системата преизчислява какво остава да заплатите в лева след това, ако точките Ви не са покрили цялата сума.
– Програмата с бонус точки „Лоялен клиент“ важи, дори в комбинация с всички други промоции – безплатна доставка над 100 лв., ВИП карта и други допълнителни промоции.

Предимствата за Вас:

– Колкото по-често пазарувате, толкова повече точки събирате – независимо от стойността поръчката, събирате точки срещу всеки похарчен лев в нашия магазин.
– Спестявате пари и получавате допълнителни отстъпки – чрез събраните промо точки Вие реално може да вземете продукти от нас напълно безплатно.

Ние от Zobim.NET обещаваме да Ви се отблагодарим затова, че сте наш клиент, това е причината да създадем тази програма.

Условия за ползване на програмата „Лоялен клиент“:

– Всеки потребител на сайта Zobim.NET може да се възползва от програмата.
– Промо точки се начисляват за всички поръчки направени след 01.12.2018 г.
– Промо точките се начисляват в потребителският акаунт с който е направена поръчката след като тя бъде завършена. За завърешна се приема поръчка със статус приключена (промо точките, ще бъдат видими във Вашият профил веднага).
– При отказ или корекция на поръчка която е платена с промо точки, промо точките се връщат на потребителя и поръчката протича по стандарният начин.
– Промо точки не се начисляват на поръчки направени чрез Price Match.
– Допълнителна информация отностно програмата на Zobim.NET „Лоялен клиент“ може да получите след като се свържете с нас или на нашия телефон (+359) 879 069 845.
– Zobim.NET запазва правото си да променя условията на програмата, продуктите които могат да бъдат закупени с промо точки и коефициентът за конвертиране в промо точки. Преди да плати с промо точки всеки потребител следва да бъде запознати с Условията за ползване на програмата „Лоялен клиент“, с Общите условия на сайта, както и с условията за Доставка.

Научете как да използвате натрупаните промо точки или промо кодове! Вижте нагледно всичко от първата до последната стъпка:

Как да направим поръчка в Zobim.NET