Дека Дураболин (Нандролон)

Дека Дураболин (Deca Durabolin) е търговското наименование на един от най-популярните анаболни стероиди на пазара – Нандролон. При него, към хормона Нандролон е прикачен дълъг естер деканоат, който прави действието му бавно и продължително. Така нандролон деканоат притежава силно действие, като употребата му води до покачване на чистата мускулна маса и мек андрогенен ефект.

Повече за Дека Дураболин

Дека Дураболин не ароматизира, което елиминира риска от появата Дека дураболинна странични ефекти, свързани с повишени нива на естрогена. Препаратът притежава и силен общо-терапевтичен ефект за организма, като възстановява ставите и сухожилията и действа регенериращо. Дека-та е сред най-масово използваните анаболни стероиди сред спортистите в бойните спортове и атлетическите дисциплини.

Употреба на Дека Дураболин

В културизма, той е основна част на почти всеки един цикъл за маса, като основно се комбинира с Тестостерон и Метан в една от най-потентните схеми за повишаване на мускулната маса и силата. Употребата му води до драстично повишаване на протеиновия синтез и азотната задръжка в мускулната тъкан, което води до повишаване на чистата мускулна маса, силно повишен капацитет на организма да се възстановява и повишена сила. Ефектът от продукта настъпва бавно, като той е плавен и прогресивен през цялото време на употребата на препарата.

Имайте предвид, че Дека се премахва изцяло от организма за по-продължителен период. Това е важна характеристика, предвид факта, ако Ви предстоят допинг контроли в края на спорния цикъл. Следвайте стриктно указанията за прием от Вашия треньор или инструктор. В нашия Блог можете да прочетете повече информация за този и други анаболни стероиди.

Разгледайте целия списък с продукти, съдържащи Нандролон по-долу. В случай, че се нуждаете от консултация, нашите пордавачи-консултанти за на линия за въпроси!

Сравнение на Нандролон и Тестостерон

Структурно погледнато нандролонът е подобен на тестостерона. Все пак там липсва един въглероден атом на 19-тата позиция. Както описахо по-горе, резултатът е анаболен стероид с много по-слабо изразени андрогенни свойства от тестостерон.

Показване 1–12 от 37 резултата