Тренболон (параболан)

Полезна информация

Тренболон представлява Анаболен Стероид с изключително мощен ефект, който е сред най-популярните препарати в хард-кор културистичните среди. Ефектът от употребата на Тренболон е смайващ. Той придава на физиката невероятен прираст на чиста мускулна маса и сила, както и уникална кондиция. Това е несравнимо като ефект с другите Анаболни Стероиди.

Той може да бъде използван, както за покачване на маса, така и в схеми за релеф. Тъй като той не ароматизира и по този начин не носи риск от появата на странични ефекти свързани с повишени нива на естрогена.

Високата андрогенна активност и силен афинитет към андрогенните рецептори, които Тренболон притежава, водят както до драматичен прираст на сила и мощ. Също така и до засилен и директен ефект върху липолизата – тоест засилено изгаряне на подкожните мазнини, особено в проблемните зони.

Когато се използва в схеми за покачване на мускулна маса, Тренболон може да доведе до покачването на 10-15 кг. Чист мускул само в рамките на 8-10 седмици. Употребата на Тренболон носи със себе си риск от появата на странични ефекти, свързани с високата му андрогенна активност, като акне, засилен косопад при предразположените и засилено окосмяване. Също така и риск от появата на специфични за препарата странични ефекти на непоносимост, които могат да включват безсъние, нощни изпотявания, кошмари и паника.

Може да се комбинира отлично с всички останали Анаболни Стероиди. В схеми за маса се комбинира отлично с Тестостерон, Болденон и Анадрол. А в схеми за релеф с Мастерон, Винстрол и бързи естери на Тестостерон. Стандартно, Тренболон се приема в дози от 50-100 мг./през ден, в зависимост от естера, който е прикрепен към хормона. При професионални културисти и любителите на високо ниво, приемът може да бъде всеки ден

Показване на 9 резултата