Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 19.03.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 167 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
Промо

Феромонен парфюм спрей Macho Man – 10 мл.

5.00 от 5 базирана на 1 клиентско ревю
(1 клиентско ревю)

39.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 2400 промо точки
Купи и спечели 40 промо точки!

Това е парфюм спрей, със съдържание на веществото, което предизвиква желание у жените към мъжете – феромони за мъже.

Изчерпан

Категория: Производител:

Описание на продукта:

Какво представлява феромонен парфюм Macho Man?

Феромонен парфюм – какво е това? Това е парфюм спрей, със съдържание на веществото, което предизвиква желание у жените към мъжете – мъжки феромони. Феромоните създават така наречената „химия“ между хората. Т.е. те казват на мозъка Ви, тялото Ви да реагира на друг индивид от срещуположния пол. С две думи феромонния парфюм Macho Man е магнит за жени, напръскайте се по врата и китките по 1-2 пъти и това е напълно достатъчно. Всяка жена, с която имате по-близък контакт и има време да подуши феромоните в парфюма ще бъде Ваша или поне гарантирано ще Ви пожелае подсъзнателно. Феромоните са нещо, над което ние нямаме контрол със съзнанието си. Те карат тялото Ви да реагира, това ги прави един от най-успешните похвати за привличане на желания партньор от противоположния пол.

Само на жени ли действа фермонен парфюм Macho Man?

Да, Macho Man е създаден за хетеросексуални мъже търсещи жени с правилна сексуална ориентация. Отделно на пазара има парфюми с феромони, специално разработени за гей двойки – мъже или жени. Те могат да привличат и партньори от същия пол, когато ориентацията им е обратна. Ние предлагаме само класиката! Така че, ако искате наистина да впечатлите всяка дама и да я примамите в леглото си, то Ви трябва парфюм с феромони Macho Man!

Колко е траен парфюм с феромони Macho Man?

Трайността му е колкото на обикновен парфюм.  До около 8-12 часа след напръскване той излъчва аромат и феромони. Така че е напълно достатъчно сутрин преди да излезете да се напръскате и да сте сигурни в действието му през целия ден.

Харесайте се на всяка жена и я накарайте да мечтае за Вас! Тайната на химията, наречена феромони вече е разкрита, убедете се сами в силата на феромоните!

Разгледайте и други наши продукти, които ще Ви помогнат да повишите градуса на преживяванията в спалнята. Каталогът ни е пълен с най-добрите продукти и стимуланти за топ секс изживяване.

1 ревю за Феромонен парфюм спрей Macho Man – 10 мл.

  1. 5 от 5

    :

    Mnogo sum dovolen ot tozi parfium, osezaemo poveche se haresvam na jenite v ofisa, v koito rabotia i zapochnah svalka s 2-3 kolejki veche:)

Добавете отзив