Промоция SUPER SALE -30%

Какво представлява промоцията SUPER SALE – 30% в Zobim.NET?

„SUPER SALE“ –  или „Супер разпродажба“ е предстоящо шопинг събитие, организирано от Zobim.NET и ще проведе за пръв път през март месец 2021 година. Промоцията ще бъде от петък 26.03.2021 г. 00:00 полунощ до неделя 28.03.2021 г. 23:59, като по време на тази промоция ние ще предлагаме на потребителите, които са направили поне една поръчка в сайта ни преди дните на промоцията SUPER SALE, всички наши продукти – анаболни стероиди, сексуални стимуланти, хормони на растежа, пептиди, продукти за ударно отслабване, прохормони и SARMS и много много други, всичко от каталога ни с фиксирана отстъпка -30%! Правилно разбрахте – без малки букви, без условия, без ограничения, както винаги при нас т.е. възползвате се успоредно и от всички други промоции и намаления, които предлагаме постоянно през годината, възползвате се и от безплатна доставка за поръчки над 100 лв., отстъпки за притежатели на VIP карти и т.н.

SUPER SALE – 30%

*Имайте предвид, че промо кодове за -30% отстъпка за SUPER SALE ще получава всеки наш клиент, направил стандартна поръчка с пълните си данни, без значение дали има или няма регистрация при нас, НО промо код НЯМА да получат клиентите, пуснали бърза поръчка, само с телефонния си номер, тъй като те не предоставят своя мейл адрес. Няма да предоставяме промо кодове и за поръчки, направени през онлайн чата ни. ПРОМО КОДЪТ ПОЛУЧАВАТЕ ПРИ ФИНАЛИЗИРАНЕ НА СВОЯТА ПОРЪЧКА НА ЕКРАНА, А КОПИЕ ОТ НЕГО ПОЛУЧАВАТЕ И НА СВОЯ Е-МЕЙЛ АДРЕС, СЪС САМАТА ПОРЪЧКА, ЗАПАЗЕТЕ КОДА, ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПОЛЗВАТЕ ОТСТЪПКАТА СИ!

ВЕЧЕ СЪС СИГУРНОСТ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ НАШИТЕ ПРОМОЦИИ СА НАПЪЛНО РЕАЛНИ, НИЕ НЕ ВИ ЗАБЛУЖДАВАМЕ С ИЗМИСЛЕНИ ОТСТЪПКИ СЛЕД ИЗКУСТВЕНО ЗАВИШЕНИ ЦЕНИ, НИТО ИМАМЕ КУП СКРИТИ УСЛОВИЯ! ЯСНО, ЧИСТО, ПРОСТО! – всеки потребител направил поне една стандартна поръчка през сайта ни в периода от декември 2020 до 25 март 2021 г. ще получи при завършването и промо код, който дава въпросната отстъпка на нашата SUPER SALE промоция. Достатъчно е да направите поне една поръчка преди 25.03.2021 г., за да получите специален индивидуален промо код зa отстъпка -30%, а той ще е валиден само за периода на дните на SUPER SALE и ще може да се ползва еднократно. С него обаче нямате никакви ограничения т.е. може да поръчате колкото и каквото поискате, без ограничения в брой продукти и количества.

*към направена поръчка по време на промоцията SUPER SALE може да се използва САМО ЕДИН КОД за -30% отстъпка

НЯМА ДРУГА ТАКАВА ОФЕРТА!

Наистина ли всичко от каталога на Zobim.NET ще бъде намалено с отстъпка до -30% на промоцията SUPER SALE?

Да, да и пак ДА! Може да нямате никакви съмнения и сами ще се уверите, че както за първи път в нашата сфера, ние организирахме истински Черен Петък и той беше според всички стандарти, условия и изисквания, а не с куп скрити и неясни условия! НИЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ИСТИНСКИ ПРОМОЦИИ ЗА ВСИЧКИ НАШИ ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ!

Научете как да използвате натрупаните промо точки или промо кодове! Вижте нагледно всичко от първата до последната стъпка:

Как да направим поръчка в Zobim.NET

*Екипът на Zobim.NET Ви предупреждава, че поради големия интерес към промоцията и големия обем очаквани поръчки, част от поръчките направени през Великденската промоция може да се обработват със закъснение от стандартните ни условия за доставка, но за това ще бъдете уведомени от наш оператор при обаждането за потвърждение! Благодарим Ви за разбирането!