стероиден цикъл за релеф

Стероиден цикъл за релеф, за напреднали

Стероиден цикъл за релеф

Стероиден цикъл за релеф. Този цикъл с Анаболни Стероиди е предназначен за хора с поне няколко завършени успешно цикъла, в които са комбинирали успешно поне два различни Анаболни Стероида. Този тип схема е подходяща за атлети, които са много сериозни относно начина си на хранене, тренировките и цялостния лайф-стайл, който водят. Ако Вие не се грижите добре за цялостното си здраве, то в комбинация с този цикъл с Анаболни Стероиди може да очаквате проблеми.

Вижте още „Стероиден цикъл за релеф, за напреднали“

Стероиден цикъл за мускулна маса

Стероиден цикъл за мускулна маса, за средно-напреднали

Стероиден цикъл за мускулна маса

За да бъдете сигурни, че сте готови за по-сериозни цикли с Анаболни Стероиди, ние Ви предоставяме няколко основни правила, с които е важно да се запознаете.

Вижте още „Стероиден цикъл за мускулна маса, за средно-напреднали“

Стероидни цикли за начинаещи

Стероидни цикли за начинаещи, с набор от анаболни стероиди, в зависимост от целите им

Стероидни цикли за начинаещи

Стероидни цикли за начинаещи. Трите описани по-долу цикли с Анаболни Стероиди са структурирани за начинаещи, но за разлика от Цикъл за начинаещи 1, те са доста по-потентни и ако решите да започнете с тях е желателно да добиете доста по-подробни знания относно Анаболните Стероиди.

Вижте още „Стероидни цикли за начинаещи, с набор от анаболни стероиди, в зависимост от целите им“

Хардкор стероиден цикъл за сила

Хардкор стероиден цикъл за сила и маса за напреднали

Хардкор стероиден цикъл за сила

Този хардкор стероиден цикъл за сила е пример за това, какво един елитен културист би приемал и не е предназначен за начинаещи, нито дори за атлети с опит в употребата на Анаболни Стероиди. Тази схема носи със себе си значителен риск от появата на странични ефекти, като повечето от тях биха били изключително трудно контролируеми за повечето хора, като в някой случай дори невъзможни за контрол.

Вижте още „Хардкор стероиден цикъл за сила и маса за напреднали“

Стероиден цикъл само с тестостерон

Стероиден цикъл само с тестостерон

Стероиден цикъл само с тестостерон

Цели:

Употребявайки само Тестостерон в цикъла, Вие можете да използвате схемата, както за покачване на маса, така и за релеф, като диетата Ви ще бъда определяща.

Вижте още „Стероиден цикъл само с тестостерон“

стероиден цикъл за атлетично тяло

Стероиден цикъл за атлетично тяло

Стероиден цикъл за атлетично тяло

Този цикъл с Анаболни Стероиди е предназначен за хора с вече няколко успешно завършени цикли зад гърба си. Цикълът е подходящ за хора, които нямат за цел натрупването на огромно количество маса, нито имат за цел да бъдат в състезателен релеф, а просто искат да изглеждат найстина добре.

Вижте още „Стероиден цикъл за атлетично тяло“

стероиден цикъл

Базов стероиден цикъл за маса за начинаещи

Стероиден цикъл – преди да започнете употребата на Анаболни Стероиди е нужно да предприемете няколко важни стъпки. На първо място е нужно да добиете базови познание относно хормоните и техните функции. Важно е да сте наясно, както с ползите, които могат да Ви дадат Анаболните Стероиди, така и с евентуалните странични ефекти и начините за справяне с тях. След като подсигурите тези базови знания, от ключово значение е да проучите внимателно мястото, от което сте решили да закупите Анаболните Стероиди. Последното нещо, което искате е, да попаднете на ментета.  Или в някой случай дори на замърсени продукти, които могат да се окажат изключително опасни за здравето.

Вижте още „Базов стероиден цикъл за маса за начинаещи“

Стероиден цикъл и комбинации от анаболи

Стероиден цикъл и комбинации от анаболи

Стероиден цикъл и комбинации от анаболи

Под цикъл Стероиден цикъл и комбинации от анаболи се има предвид времевия период за който атлетът ще приема тези препарати. Тази времева рамка, може образно да бъде разделена на 2 периода – период на прием на Анаболни Стероиди и период на терапия и почивка. За периода в който се приемат Анаболни Стероиди, атлетите имат огромен избор от препарати и стакове. Стаковете представляват комбинация от различни Анаболни Стероиди и други препарати с цел по-високи резултати.

Вижте още „Стероиден цикъл и комбинации от анаболи“