Мозъчни стимуланти и антидепресанти

Това е една по-различна категория, където ще намерите медикаменти, които влиаят на мозъчната дейност и централната нервна система.

мозъчни стимуланти и антидепресанти

Мозъчни стимуланти

Това са мозъчни стимулатори или така наречените „nootropics“, каквито са добре познатите Модафинил и Армодафинил. Това са вещества от ново поколение, които увеличават фокуса, стимулират мозъчната дейност и могат да Ви държат изострени и будни до 48-72 часа, без никакви странични ефекти.

Широкоразпространени сред студенти, особено по време на тежки сесии. Именно когато трябва да дадат 101% от себе си, както и при пилоти и различни други тежки и уморителни професии, програмисти, прожект мениджъри, спец. части на много държави.

Други интересни стимуланти от категорията „brain boosters“ са руското чудо – Мелдоний или Милдронат. Този продукт повишава количеството червени кръвни телца и стимулира работата както на мозъка, така и на тялото и повишава производителността.

Други мозъчни стимуланти и антидепресанти

Друг интересен стимулант от рода на модафинила е пирацетам. Той е станал познат на света с търговското си наименование Пирамем. Уникален продукт в категорията на мозъчните стимулатори, който ще Ви пренесе в изцяло нова вселена.

Също така всичко, което ще намерите тук, въпреки различните видове съставки и продукти, има и успокояващ и антидепресантен ефект.

Стимулатори на централната нервна система

В тази категория влизат продукти като Ritalin и Adderall – стимулатори на централната нервна система, които повишават нивата на допамин и норепинефрин – невротрансмитери между нервните клетки, които пряко влиаят върху концентрацията, настроението, мотивацията и издръжливостта. Измислени са за лечение на ADHD (Attention-Deficit Hyperactivity Disorder), или заболяване, при което не можете да се концентрирате върху нищо, а същевременно мисълта Ви е накъсана, мислите за хиляди проблеми и неща и не можете да направите дори елементарно плануване и структуриране. В днешно време се използват не само при медицински проблеми, а и за стимулиране на централната нервна система. Ritalin употребяват студенти, учени, хора, подложени на стрес и тежки умствени натоварвания.

Синергисти на ноотропиците

Лецитинът, който съдържа холин е научно доказан, че има синергистично действие върху всички ноотропици – стимуланти на мозъка, той подобрява и повишава действието и усвояемостта и премахва напълно възможността за каквито и да било странични ефекти, дори при по-високи дози.

Предлагаме Ви фармацевтично тестван и сертифициран с GMP сертификат лецитин, който да комбинирате със своите мозъчни стимуланти.

Най-добрият и силен синергист на ноотропиците, както и мозъчен стимулант сам по себе си е Alpha GPC – Алфа-Глицилфосфорилхолин е прекусор на ацетилхолина и невротрансмитер, който участва в процесите свързани с паметта и мозъчната функция. Смята се, че Alpha GPC е почти задължително да се ползва успередно с модафинил или пирацетам и всеки професионалист в областта на ноотропиците стаква с Alpha GPC.

Поръчайте мозъчни стимуланти, Модафинил, Мелдоний, Пирацетам, Риталин и други от нашата онлайн аптека без рецепта още сега!

Как да приемаме модафинил?

Ако имате съмнения, консултирайте се с медицинско лице преди да приемете препарата. Приемайте 1 таблетка (200 мг е най-разпространената дозировка) сутрин, като избягвате кофеиновите напитки, докато установите действието му върху Вашия организъм. Ако работите нощем и нуждата от концентрация и бодрост е насочена през този период, то вземете една таблетка около час преди започване на работа. Ако приемете модафинил късно през деня, е много вероятно да имате проблем със съня през нощта.

Не превишавайте дневната доза, която е указана на опаковката на продукта.

При заболявния като сънна апнея, дозировката следва да се определи от медицинско лице с оглед индивидуалното състояние на пациента.

Начин на приемане: Таблетката може да се приема с или без храна. Таблетката се поглъща цяла. Съхранява се на 20-25 градуса, на място без пряка слънчева светлина. Дръжте далеч от деца.

Продуктът не е предназначен за употреба от непълнолетни лица. Все пак той се числи към мозъчни стимуланти и антидепресанти.

Показване 1–12 от 46 резултата