Великденска промоция

Какво е Великденска промоция в Zobim.NET?

„Великденска промоция“, „Easter Egg Hunt“ – „На лов за Великденски яйца“ е предстоящо шопинг събитие, което Zobim.NET ще проведе за пръв път по време на Великденските празници през 2019 г. Промоцията ще бъде от петък 26.04.2019 г. 00:00 полунощ до понеделник 29.01.2019 г. 23:59, като на „Великденската ни промоция“ ние ще предлагаме на потребителите, които са направили поне една поръчка в сайта ни преди Великден, всички наши продукти – анаболни стероиди, сексуални стимуланти, хормони на растежа, пептиди, продукти за ударно отслабване, прохормони и SARMS и много много други, всичко от каталога ни с отстъпка до -30%! Правилно разбрахте – без малки букви, без условия, без ограничения. Тоест възползвате се от всички други промоции и намаления, които предлагаме постоянно през годината. Възползвате се и от безплатна доставка за поръчки над 100 лв., отстъпки за притежатели на VIP карти и т.н.

*Имайте предвид, че промо кодове за до -30% отстъпка за Великденската промоция ще получава всеки наш клиент, направил стандартна поръчка с пълните си данни. Без значение дали има или няма регистрация при нас, НО промо код НЯМА да получат клиентите, пуснали бърза поръчка, само с телефонния си номер. Тъй като те не предоставят своя мейл адрес. ПРОМО КОДЪТ ПОЛУЧАВАТЕ ПРИ ФИНАЛИЗИРАНЕ НА СВОЯТА ПОРЪЧКА НА ЕКРАНА. А КОПИЕ ОТ НЕГО ПОЛУЧАВАТЕ И НА СВОЯ Е-МЕЙЛ АДРЕС, СЪС САМАТА ПОРЪЧКА. ЗАПАЗЕТЕ КОДА, ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПОЛЗВАТЕ ОТСТЪПКАТА СИ!

ВЕЧЕ СЪС СИГУРНОСТ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ НАШИТЕ ПРОМОЦИИ СА НАПЪЛНО РЕАЛНИ. НАШИЯТ ЧЕРЕН ПЕТЪК БЕШЕ САМО НАЧАЛОТО И ПОКАЗА КАКВО Е ИСТИНСКИ ЧЕРЕН ПЕТЪК. НИЕ НЕ ВИ ЗАБЛУЖДАВАМЕ С ИЗМИСЛЕНИ ОТСТЪПКИ СЛЕД ИЗКУСТВЕНО ЗАВИШЕНИ ЦЕНИ, НИТО ИМАМЕ КУП СКРИТИ УСЛОВИЯ! ЯСНО, ЧИСТО, ПРОСТО! – всеки потребител направил поне една стандартна поръчка през сайта ни в периода 01.02.2018 – 25.04.2019 г. ще получи при завършването и промо код, който дава въпросната отстъпка на Великденската промоция. Достатъчно е да направите поне една поръчка преди 25.04.2019 г., за да получите специален индивидуален промо код зa отстъпка до -30%, а той ще е валиден само за периода на Великденската промоция и ще може да се ползва еднократно. С него обаче нямате никакви ограничения т.е. може да поръчате колкото и каквото поискате, без ограничения в брой продукти и количества.

НЯМА ДРУГА ТАКАВА ОФЕРТА!

Наистина ли всичко от каталога на Zobim.NET ще бъде намалено с отстъпка до -30% на Великденската промоция?

Да, да и пак ДА! Може да нямате никакви съмнения и сами ще се уверите, че както за първи път в нашата сфера, ние  организирахме истински Черен Петък и той беше според всички стандарти, условия и изисквания, а не с куп скрити и неясни условия! НИЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ИСТИНСКИ ПРОМОЦИИ ЗА ВСИЧКИ НАШИ ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ!

Научете как да използвате натрупаните промо точки или промо кодове! Вижте нагледно всичко от първата до последната стъпка:

Как да направим поръчка в Zobim.NET

*Екипът на Zobim.NET Ви предупреждава, че поради големия интерес към промоцията и големия обем очаквани поръчки, част от поръчките направени през Великденската промоция може да се обработват със закъснение от стандартните ни условия за доставка, но за това ще бъдете уведомени от наш оператор при обаждането за потвърждение! Благодарим Ви за разбирането!