Черен Петък – BLACK FRIDAY – 25.01.2019 до 27.01.2019 – Ударно сваляне на цените с -40% на всичко от каталога ни!

Какво е Черен Петък в Zobim.NET?

Черен Петък или Black Friday е шопинг събитие, което Zobim.NET ще проведе за пръв път края на януари 2019 г. За разлика от познатия Ви до момента нашумял Черен Петък, провеждащ се всяка година от търговците през ноември месец, нашият няма да бъде само за един ден, а ще бъде от петък 25.01.2019 г. 00:00 полунощ до неделя 27.01.2019 г. 23:59, като на Черния ни Петък ние ще предлагаме на потребителите направили поне една поръчка в сайта ни преди Черния Петък всички наши продукти – анаболни стероиди, сексуални стимуланти, хормони на растежа, пептиди, продукти за ударно отслабване, прохормони и SARMS и много много други, всичко от каталога ни с фиксирана отстъпка -40%! Правилно разбрахте – фиксирана отстъпка, без малки букви, без условия, без ограничения т.е. възползвате се от всички други промоции и намаления, които предлагаме постоянно през годината, възползвате се и от безплатна доставка за поръчки над 100 лв. и т.н.

*Имайте предвид, че промо кодове за -40% отстъпка за Черния Петък ще получава всеки наш клиент, направил стандартна поръчка с пълните си данни, без значение дали има или няма регистрация при нас, НО промо код НЯМА да получат клиентите, пуснали бърза поръчка, само с телефонния си номер, тъй като те не предоставят своя мейл адрес.

НАШИЯТ ЧЕРЕН ПЕТЪК Е ИСТИНСКИ ЧЕРЕН ПЕТЪК, НИЕ НЕ ВИ ЗАБЛУЖДАВАМЕ С ИЗМИСЛЕНИ ОТСТЪПКИ СЛЕД ИЗКУСТВЕНО ЗАВИШЕНИ ЦЕНИ, НИТО ИМАМЕ КУП СКРИТИ УСЛОВИЯ! ЯСНО, ЧИСТО, ПРОСТО – всеки потребител направил поне една стандартна поръчка през сайта ни в периода 01.12.2018 – 25.01.2019 г. ще получи при завършването и промо код, който дава въпросната отстъпка на Черния ни Петък. Достатъчно е да направите поне една поръчка преди 25.01.2019 г., за да получите специален индивидуален промо код за -40%, а той ще е валиден само за периода на Черния Петък и ще може да се ползва еднократно. С него обаче нямате никакви ограничения т.е. може да поръчате колкото и каквото поискате, без ограничения в брой продукти и количества.

НЯМА ДРУГА ТАКАВА ОФЕРТА!

Наистина ли всичко от каталога на Zobim.NET ще бъде намалено с отстъпка -40% на Черния Петък?

Да, да и пак ДА! Може да нямате никакви съмнения и сами ще се уверите, че за първи път в нашата сфера, сайт ще организира Черен Петък и той ще бъде според световноизвестните условия и изисквания, а не с куп скрити и неясни условия! НИЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ИСТИНСКИ ЧЕРЕН ПЕТЪК ЗА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ!