Черен Петък – BLACK FRIDAY – 29.11.2019 – Ударно сваляне на цените с -40% на всичко от каталога ни!

Какво е Черен Петък в Zobim.NET?

Черен Петък или Black Friday е шопинг събитие, което Zobim.NET ще проведе за втори път края на ноември 2019 г. Този път нашия Черен Петък, ще се проведе точно според световните традиции всяка година от търговците – през последния петък на ноември месец. Той ще бъде в петък 29.11.2019 г. от 00:00 полунощ до 23:59. Като на Черния ни Петък ние ще предлагаме на потребителите направили поне една СТАНДАРТНА поръчка в сайта ни преди Черния Петък всички наши продукти. А именно анаболни стероиди, сексуални стимуланти, хормони на растежа, пептиди, продукти за ударно отслабване, прохормони и SARMS и много много други. Всичко от каталога ни с фиксирана отстъпка -40%! Правилно разбрахте – фиксирана отстъпка, без малки букви, без условия, без ограничения. Тоест възползвате се от всички други промоции и намаления, които предлагаме постоянно през годината, възползвате се и от безплатна доставка за поръчки над 100 лв. и т.н.

*Имайте предвид, че промо кодове за -40% отстъпка за Черния Петък ще получава всеки наш клиент, направил стандартна поръчка с пълните си данни. Без значение дали има или няма регистрация при нас. НО промо код НЯМА да получат клиентите, пуснали бърза поръчка, само с телефонния си номер. Тъй като те не предоставят своя мейл адрес. За периода на промоцията може да използвате само един промо код на поръчка. Не прилагайте няколко кода в една поръчка, защото служебно ще Ви накажем и няма да получите отстъпката си в този случай дори за един от всичките използвани кодове.

*Екипът на Zobim.NET предупреждава, че няма да дава отстъпки на потребители, които НЕ СА ПРИЛОЖИЛИ СВОЯ КОД ЗА ОТСТЪПКА. Дори да притежават такъв – ние не раздаваме отстъпки на всички, а искаме ангажираност и заинтересованост и от Ваша страна. Затова се запознайте добре с условията на промоцията ни, как се използват промо кодовете и т.н. Ако имате проблем с прилагането на кода, изгледайте инструкционното видео най-долу.

*Екипът на Zobim.NET предупреждава, че поради предвидения голям обем от поръчки на Черния Петък, изпълнението им може да се забави с до 2 седмици от стандартния ни срок за доставка от 1 работен ден. Но наш оператор ще се свърже с Вас при всички положения и ще Ви информира кога ще получите своята поръчка.

*Екипът на Zobim.NET си запазва правото да откаже артикули, които се изчерпат по време на самата промоция и да НЕ изпълни конкретни поръчки, поради изчерпаните артикули.

НАШИЯТ ЧЕРЕН ПЕТЪК Е ИСТИНСКИ ЧЕРЕН ПЕТЪК. НИЕ НЕ ВИ ЗАБЛУЖДАВАМЕ С ИЗМИСЛЕНИ ОТСТЪПКИ СЛЕД ИЗКУСТВЕНО ЗАВИШЕНИ ЦЕНИ, НИТО ИМАМЕ КУП СКРИТИ УСЛОВИЯ! ЯСНО, ЧИСТО, ПРОСТО – всеки потребител направил поне една стандартна поръчка през сайта ни в периода направили поне една СТАНДАРТНА поръчка в сайта ни преди Черния Петък ще получи при завършването и промо код, който дава въпросната отстъпка на Черния ни Петък. Достатъчно е да направите поне една поръчка преди 29.11.2019 г., за да получите специален индивидуален промо код за -40%. А той ще е валиден само за периода на Черния Петък и ще може да се ползва еднократно. С него обаче нямате никакви ограничения.Тоест може да поръчате колкото и каквото поискате, без ограничения в брой продукти и количества.

НЯМА ДРУГА ТАКАВА ОФЕРТА!

Наистина ли всичко от каталога на Zobim.NET ще бъде намалено с отстъпка -40% на Черния Петък?

Да, да и пак ДА! Може да нямате никакви съмнения и сами ще се уверите, че за първи път в нашата сфера, сайт ще организира Черен Петък и той ще бъде според световноизвестните условия и изисквания, а не с куп скрити и неясни условия! НИЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ИСТИНСКИ ЧЕРЕН ПЕТЪК ЗА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ!

Научете как да използвате натрупаните промо точки или промо кодове! Вижте нагледно всичко от първата до последната стъпка:

Как да направим поръчка в Zobim.NET

 

ИСТОРИЯ НА ЧЕРНИЯ ПЕТЪК В ZOBIM.NET

Уважаеми клиенти,

Първата и уникална по рода си промоция „Черен петък“ от Zobim.NET се проведе последната седмица на месец януари 2019-та година, мина успешно и доказа на всички, че ние правим истински промоции. Без скрити условия, без неясноти и най-вече – с ударно сваляне на цени!

На таблицата ще видите активността на потребителите ни, които правят поръчки от началото на януари, сравенено с Черния петък. Можете да видите колко драстично се покачва интереса към продукти и покупки по време на самата промоция. По време на Черния петък ние получихме и изпълнихме над 1000 ПОРЪЧКИ, от над 1000 КЛИЕНТА. Като продадохме над 4000 ПРОДУКТА, всичките с ударна отстъпка от -40%, без нито едно изключение! Благодарим Ви за доверието и се радваме, че го оправдахме и не забравяйте – истинските промоции тепърва предстоят и те ще бъдат изпълнени със същата прозрачност и стриктност от нас!