Супер лятна промоция -40% на всичко!!!

Какво е Супер лятна промоция или Summer Sale в Zobim.NET?

Супер лятна промоция или Summer Sale е шопинг събитие, което Zobim.NET ще проведе за пръв път края на лятото на 2019 г. Нашата промоция няма да бъде само за един ден, а цели три и ще бъде от петък 29.08.2019 г. 00:00 полунощ до неделя 01.09.2019 г. 23:59, като на Супер лятната промоция ние ще предлагаме на потребителите направили поне една поръчка в сайта ни преди дните на събитието всички наши продукти – анаболни стероиди, сексуални стимуланти, хормони на растежа, пептиди, продукти за ударно отслабване, прохормони и SARMS и много много други, всичко от каталога ни с фиксирана отстъпка -40%!

Правилно разбрахте – фиксирана отстъпка, без малки букви, без условия, без ограничения. Тоест възползвате се от всички други промоции и намаления, които предлагаме постоянно през годината, VIP отстъпки. Възползвате се и от безплатна доставка за поръчки над 100 лв. и т.н. СУПЕР ЛЯТНАТА ПРОМОЦИЯ ЩЕ Е ВАЛИДНА САМО СЪС СПЕЦИАЛЕН ПРОМО КОД, А НЕ ЗА ВСЕКИ! ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ТАКЪВ КОД ТРЯБВА ДА ИМАТЕ ПОНЕ ЕДНА НАПРАВЕНА ПОРЪЧКА СЧИТАНО ОТ СЕГА ДО НАЧАЛОТО НА ПРОМОЦИЯТА!

*Имайте предвид, че промо кодове за -40% отстъпка за Супер лятна промоция ще получава всеки наш клиент, направил стандартна поръчка с пълните си данни, без значение дали има или няма регистрация при нас. НО промо код НЯМА да получат клиентите, пуснали бърза поръчка, само с телефонния си номер, тъй като те не предоставят своя мейл адрес. За периода на промоцията може да използвате само един промо код на поръчка. Не прилагайте няколко кода в една поръчка, защото няма да получите отстъпката си в този случай.

*Екипът на Zobim.NET предупреждава, че няма да дава отстъпки на потребители, които НЕ СА ПРИЛОЖИЛИ СВОЯ КОД ЗА ОТСТЪПКА, дори да притежават такъв – ние не раздаваме отстъпки на всички, а искаме ангажираност и заинтересованост и от Ваша страна, затова се запознайте добре с условията на промоцията ни. Ако имате проблем с прилагането на кода, изгледайте инструкционното видео най-долу.

НАШИТЕ ПРОМОЦИИ СА ИСТИНСКИ ПРОМОЦИИ. НИЕ НЕ ВИ ЗАБЛУЖДАВАМЕ С ИЗМИСЛЕНИ ОТСТЪПКИ СЛЕД ИЗКУСТВЕНО ЗАВИШЕНИ ЦЕНИ, НИТО ИМАМЕ КУП СКРИТИ УСЛОВИЯ! ЯСНО, ЧИСТО, ПРОСТО – всеки потребител направил поне една стандартна поръчка през сайта ни в периода 01.05.2019 – 28.08.2019 г. ще получи при завършването и специален промо код, който дава въпросната отстъпка на Summer Sale и ще е валиден само за периода на промоцията. Достатъчно е да направите поне една поръчка преди 28.08.2019 г., за да получите специален индивидуален промо код за -40%, а той ще е валиден само за периода на Супер лятна промоция и ще може да се ползва еднократно. С него, обаче, нямате никакви ограничения т.е. може да поръчате колкото и каквото поискате, без ограничения в брой продукти и количества.

НЯМА ДРУГА ТАКАВА ОФЕРТА!

Наистина ли всичко от каталога на Zobim.NET ще бъде намалено с отстъпка -40% на Summer Sale?

Да, да и пак ДА! Може да нямате никакви съмнения и сами ще се уверите, че за първи път в нашата сфера, сайт ще организира подобна промоция и тя ще бъде според световноизвестните условия и критерии, а не с куп скрити и неясни условия, с които сме свикнали да ни лъжат! НИЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ИСТИНСКИ ПРОМОЦИИ СПЕЦИАЛНО ЗА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ!

Научете как да използвате натрупаните промо точки или промо кодове! Вижте нагледно всичко от първата до последната стъпка:

Как да направим поръчка в Zobim.NET

*Екипът на Zobim.NET Ви предупреждава, че поради големия интерес към промоцията и големия обем очаквани поръчки, част от поръчките направени през Супер лятна промоция може да се обработват със закъснение от стандартните ни условия за доставка. Но за това ще бъдете уведомени от наш оператор при обаждането за потвърждение! Благодарим Ви за разбирането!