Анавар

анавар

Анавар е вид орален анаболен стероид с широко приложение в различните страни. Той притежава силен анаболен ефект и слаба андрогенна активност. Това го прави много подходящ за употреба и от жени. Анавар е различен вид анаболен стероид за мускулна маса. Той е подходящ за периодите, в които се набляга на релефа и кондицията на тялото.

Анавар

Анавар или още Oxandrolone засилва азотната задръжка в мускулните клетки, като по този начин увеличава техния обем и плътност. Хард културистите знаят, че това е ключово за запазване на мускулна маса в периода на ограничен прием на храна.

Прием на Анавар

Анавар (Oxandrolone) също така отдава много експлозивна сила, същевременно без да увеличава излишно теглото. Ето защо освен културисти, той се ползва в редица други хард спортове като бокс, кик-бокс, трибой, MMA и т.н. Анавар е подходящ за всички, които целят взривна сила, запазване на теглото и слаби странични ефекти.

Препаратът рядко се използва самостоятелно в цикъл. Най-често той се комбинира с други анаболни стероиди с по-мощен ефект. Изключение прави употребата му от жени, където тя е самостоятелна и за кратки периоди от време.

Този продукт притежава и силно въздействие върху липолизата, като това води до засилено изгаряне на подкожните мазнини, особено в проблемните зони. Много силови спортисти считат това за още едно сериозно негово предимство.

Поръчка и доставка на Анавар

Разгледайте нашия каталог с продукти и не се колебайте да ни потърсите за съвет. Моля винаги спазвайте инструкциите за употреба и следвайте правилен хранителен режим за оптимални резултати. Поръчайте Анавар (Anavar) още сега на: hello@zobim.net. Консултация можете да направите и на нашия Live Chat.

Следете Блога на сайта ни за последните новости в света на силовите спортове и продуктите за маса и издържливост.

Анавар – какво можем да очакваме от него?

Ако сте запалени по бодибилдина и спортове изсикващи повече сила и ако търсите подходящ анаболен стрероид за постигане на тази цел, то анавар би бил добър избор.

Анавар е стероид с умерено действие, което го прави много подходящ за прием и от жени в по-ниски дози. Ефектите от приема му, най-общо може да се обобщят:

Повишаване на мускулната сила и повишено изгряне на мазнините особено в коремната област, която е много трудна за манипулиране от останалите части на тялото, повишава издръжливостта, подоборява мускулната твърдост, влияе положително върху броя на червените кръвни телца, предотвратява мускулната умора.

Отличава се с ниска андрогенна активност, което означава, че не се превръща в токсичния ди-хидро в тялото ви, което го прави един от най-леките анаболни стероиди там и това е добра новина за дамите.

Как действа този стероид

Anavar втвърдява мускулите с помощта на различните андрогени, което го прави чудесен за загуба на мазнини и тегло, поради което толкова много спортисти използват в цикъла, тъй като прави тялото ви по-податливо на положителното влияние.

Анавар (Anavar) е един от най-леките стероиди, когато става въпрос за странични ефекти, но и тук не са съвсем изключени. Могат да срещнат понижено либидо, диария, тревожни мисли, световъртеж, акне и главоболие, мазна кожа, закъснение на менструацията при жените.

Показване 1–12 от 23 резултата