Как да поръчам

Оригинални стероиди, продукти за маса – поръчка

Оригинални стероиди и други продукти (Анавар, Деболон, Адипотид, Кленокс, Циалис, Камагра, Левитра и тн.) можете да поръчате от zobim.net.  Бързо и лесно, следвайки следните стъпки:

Как да направим поръчка в Zobim.NET

  1. Добавете продуктите, които желаете в своята виртуална количка.
  2. Изберете дали искате да създадете ново потребителско име (ако вече не сте се регистрирали при нас). Или искате да пазарувате като гост на сайта, без да се регистрирате.
  3. Попълнете своите данни. Проверете дали са правилно попълнени, завършете своята поръчка.
  4. В рамките на 24 часа от пускането на Вашата поръчка наш оператор ще се свърже с Вас за потвърждение. След това поръчката Ви ще бъде доставена, според условията ни за доставка.
  5. Трябва да заплатите при получаването стойността на продуктите и стойността на доставката, ако поръчката Ви е на стойност до 100,00 лв. Ако обаче е на стойност над 100,00 лв. – доставката Ви е напълно безплатна, като комплимент от екипа на zobim.net

Как да се свържа със специалист на zobim.net

Ако имате затруднения с поръчката си не се колебайте да се свържете с нас чрез online чата ни долу вляво в реално време. Можете да ни пишете и на нашия мейл адрес: hello@zobim.net. На всички от изброените варианти за контакт също може да поръчате, освен да получите адекватна помощ и отговор на възникналите Ви въпроси.

Напомняме Ви че за да закупите и използвате VIP карта и да се възползвате от допълнителните отстъпки, които предлагаме за VIP потребители трябва да бъдете регистриран потребител.