Левитра

Левитра – основни ползи и предимства

Левитра: какво представлява тя?

Левитра е сред най-популярните продукти, които се използват за третиране на еректилна дисфункция при мъже от всяка възрастова група. Тя съдържа активното вещество Варденафил, като по подобие на Виаграта и Циалиса, той представлява инхибитор на фосфадиестеразата (PED5). Levitra е по-близка по действие до Виагра, отколкото до Циалис.

Левитра –  функции и действие 👈

Като PED5 инхибитор, Левитра отпуска мускулатурата в малката перисталтика и позволява по-добро кръвонапълване в пениса с цел подобряване на качеството и продължителността на ерекцията.

По този начин, приемът на продукта значително подобрява вашата ерекция и сексуалните способности, като неиното действие е малко по-продължително от това на Виагра, но по-кратко от това на Циалис.

Левитра с Варденафил
Levitra

Ефект от прима на Варденафил 👈

Ефектът от приемът на Левитра е прост и се изразява в значително подобряване на кръвонапълването в пениса, което води до качествена и продължителна ерекция. Ефектът е напълно сходен с този от приемът на Виагра и Циалис, но при Левитра се наблюдава по-силно действие в сравнение с това на Виагра. За да бъде ефективен, приемът на Варденафил трябва да бъде съчетан със сексуална стимулация.

Какви са страничните ефекти?

PDE5-инхибиторите могат да предизвикат много, но леки нежелани ефекти – главоболие, виене на свят, енхимоза, промяна в зрението.

Как се приема продукта на Levitra?

Левитра е много подобна на Виаграта по скорост и продължителност на действие. Може да се приема на празен или пълен стомах. Стандартната доза е 10 мг. Някои мъже се повлияват от по-малко от 2.5 млг. Не трябва да се приема повече от веднъж на ден.

За разлика от Виагра, при приемът на Левитра се наблюдава значително по-нисък риск от появата на странични ефекти, които са характерни за всички препарати от този клас. Подобни могат да включват :

  • Нарушения в зрението
  • Стомашно неразположение
  • Повръщане
  • Понижаване на кръвното налягане
  • Болки в кръста и гърба
  • Тахикардия
  • Болки в ставите
  • Мускулни и стомашни крампи
  • Зачервяване на лицето и кръвоизливи в очите

Повечето от изброените странични ефекти, свързани с приема на PED5 инхибитори не са присъщи за този продукт. В редки случай част от тях могат да се получат при индивидуална предразположеност или при предозиране.

Как да приемаме Levitra/Варденафил за оптимален ефект и без риск от нежелани ефекти ?

В повечето случай, Levitra се предлага в таблетна форма, като съдържанието на Варденафил в таблетка може да варира в зависимост от производителя и бива от 2.5 мг. до 20 мг. Стандартната ефективна дозировка за мъже е 20 мг. 30-60 минути преди полов акт, като е препоръчително приемът да става на празен стомах. Ако сте се хранили непосредствено преди прием, ефектът може да насатъпи от 1 до 2 часа след това. Плюсът при Levitra, за разлика от Виагра е, че Варденафил може да бъде комбиниран с алкохол без риск от появата на странични ефекти.

За оптимално усвояване на този секс стимулант не се препоръчва обилното хранене с мазна храна, непосредствено преди прием.

Вижте Levitra Oral Jelly тук и преимуществата му.

Levitra за мъже изпитващи затруднение при осъществяването на полов акт поради различен характер.

Сескуалните преживявания и представяне на мъже, играе много важна роля при мъжкото самочувствие и силно влияе на психическото състояние.

Еректилната дисфункция може да има различен характер – възрастови изменения, физическа травма, психическа травма, влошено качество на живот, наднормено тегло и др.

Еректилната дисфунцкия е състояние, което може да се повлияе в зависимост от произхода му. Когато е свързано с тежки физически увреждания, това е обект на специфично медицинско лечение. Когато обаче произходът му е в следствие на възрастови изменения, или психическо състояние, то лесно може да бъде повлияно от различни медикаменти.

Какво представлява еректилната дисфункция?

Невъзможност за достигане на ерекция или задържането и, което прави невъзможно осъщетвяването на полов акт. Много често, ако проблемът е на нервна почва или влошено физическо състояние поради наднормено тегло или лоша физическа форма, проблемът може да се реши с промяната в начина на живот. Спазване на определен режим на хранене, повишаване на физическата активност, могат до доведат до подобряване на тези състояния при здрави мъже.

Bayer предлага на пазара препарат с активна съставка варденафил, а именно Levitra. Тя действа чрез отпускане мускулатурата по кръвоносните съдове, което води до повишаване кръвопотока, достигането и задържането на ерекцията.

Levitra Действие

Действието на Levitra може да бъде по-силно при сексуално дразнение и по-слабо, при липса на такова. Действието му е 4-5 часа след прием. Повишава качеството на ерекцията и подпомага задържането и по време на полов акт.

Levitra следва да се приема с повишено внимание от мъже над 75 годишна възраст, от мъже със специфични медицински състояния, сърдечни заболявания, проблеми с кръвното налягане и болки в гърдите. Може да доведе до главоболие, замайване или замрежване на погледа.

Левитра се приема 30-60 минути преди секс, със или без храна. Мазната и тежка храна може да намали действието на препарата. Не комбинирайте други препрати съдържащи варденафил.

Вашият коментар