Левитра

Левитра – основни ползи и предимства

Какво представлява Левитра

Левитра е сред най-популярните продукти, които се използват за третиране на еректилна дисфункция при мъже от всяка възрастова група. Тя съдържа активното вещество Варденафил, като по подобие на Виаграта и Циалиса, той представлява инхибитор на фосфадиестеразата (PED5). Levitra е по-близка по действие до Виагра, отколкото до Циалис.

Левитра –  функции и действие

Като PED5 инхибитор, Левитра отпуска мускулатурата в малката перисталтика и позволява по-добро кръвонапълване в пениса с цел подобряване на качеството и продължителността на ерекцията.

По този начин, приемът на продукта значително подобрява ерекцията и сексуалните способности, като неиното действие е малко по-продължително от това на Виагра, но по-кратко от това на Циалис.

Ефект от прима на Варденафил

Ефектът от приемът на Левитра е прост и се изразява в значително подобряване на кръвонапълването в пениса, което води до качествена и продължителна ерекция. Ефектът е напълно сходен с този от приемът на Виагра и Циалис, но при Левитра се наблюдава по-силно действие в сравнение с това на Виагра. За да бъде ефективен, приемът на Варденафил трябва да бъде съчетан със сексуална стимулация.

Какви са страничните ефекти?

PDE5-инхибиторите могат да предизвикат много, но леки странични ефекти – главоболие, виене на свят, енхимоза, промяна в зрението.

Как се приема продукта?

Левитра е много подобна на Виаграта по скорост и продължителност на действие. Може да се приема на празен или пълен стомах. Стандартната доза е 10 мг. Някои мъже се повлияват от по-малко от 2.5 млг. Не трябва да се приема повече от веднъж на ден.

За разлика от Виагра, при приемът на Levitra се наблюдава значително по-нисък риск от появата на странични ефекти, които са характерни за всички препарати от този клас. Подобни странични ефекти могат да включват :

  • Нарушения в зрението
  • Стомашно неразположение
  • Повръщане
  • Понижаване на кръвното налягане
  • Болки в кръста и гърба
  • Тахикардия
  • Болки в ставите
  • Мускулни и стомашни крампи
  • Зачервяване на лицето и кръвоизливи в очите

Повечето от изброените странични ефекти, свързани с приема на PED5 инхибитори не са присъщи за този продукт. В редки случай част от тях могат да се получат при индивидуална предразположеност или при предозиране.

Как да приемаме Levitra/Варденафил за оптимален ефект и без риск от странични ефекти ?

В повечето случай, Levitra се предлага в таблетна форма, като съдържанието на Варденафил в таблетка може да варира в зависимост от производителя и бива от 2.5 мг. до 20 мг. Стандартната ефективна дозировка при мъже е 20 мг. 30-60 минути преди полов акт, като е препоръчително приемът да става на празен стомах. Ако сте се хранили непосредствено преди прием, ефектът може да насатъпи от 1 до 2 часа след това. Плюсът при Levitra, за разлика от Виагра е, че Варденафил може да бъде комбиниран с алкохол без риск от появата на странични ефекти.

За оптимално усвояване на този секс стимулант не се препоръчва обилното хранене с мазна храна, непосредствено преди прием.

Вижте Levitra Oral Jelly тук и преимуществата му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *