Пазарувай с кауза – кампания от 1 октомври ’19 до 22 декември ’19

Какво означава „Пазарувай с кауза“?

„Пазарувай с кауза“ е благотворителна кампания, която екипът на Zobim.NET създаде, за да помогне на една избрана от Вас кауза. От 1 октомври ’19 до 22 декември ’19, всеки закупил нашия „Продукт с кауза“ ще дари на кампанията, избрана с анкета от Вас и най-много гласове 2 лв. С всяка поръчана бройка „Продукт с кауза“ Вие дарявате 2 лв. към благотворителния фонд на кампанията ни и на 22 декември, когато кампанията свършва ние ще дарим събраната сума на каузата с най-много гласове събрани до тогава.

Кой продукт е „Продукт с кауза“?

Избрания от нас продукт за „Продукт с кауза“ е Апкалис Гел – Apcalis-SX, който е на цена 19,90 лв. за опаковка от 7 гелчета. С всяка продадена на Вас бройка, дарявате 2 лв. към благотворителния фонд на „Пазарувай с кауза“. Така освен, че Вие си купувате продукта на не по-различна от стандартната досега цена, точно от Ваше име ние даряваме тези 2 лв. По този начин Вие клиентите и ние екипът на Zobim.NET ще направим едно добро преди Коледните празници!

При поръчка на промо пакети Апкалис от 3, 5 и 10 бройки, въпреки по-ниските продажни цени за Вас, ние отново ще отделяме по 2 лв. на продадена кутия към благотворителния фонд.

*Тъй като периодът на кампанията „Пазарувай с кауза“ включва денят на промоцията „Черен петък“, когато всички продукти в каталога ни ще са с намаление -40%, ние от Zobim.NET искаме да Ви уведомим, че решихме това да не промени нищо и въпреки намаленията по време на промоцията, които ще дадем, с продадените през черния петък бройки Апкалис, Вие отново ще дарявате по 2 лв.

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПРОДАДЕНИ КУТИИ АПКАЛИС ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПАРИ ЩЕ БЪДАТ ДАРЕНИ КЪМ ИЗБРАНАТА КАУЗА!

Прозрачни условия, коректност и пълна яснота

Zobim.NET гарантира за пълната прозрачност на кампанията „Пазарувай с кауза“, като ще публикува проверени и доказано легитимни благотворителни каузи в анкета на тази страница до броени дни. Каузите ще са придружени с линкове към официалните им уеб страници, като ще можете и Вие да ги проверите и да се уверите в истинността им. Освен това след края на кампанията ще публикуваме пълна информация – коя е избраната от Вас кампания, статистика за продадените бройки Апкалис и точната сума, която е събрана, както и копие от официален документ, с който ще преведем сумата до стотинка на съответната кампания. Винаги сме търсели коректността в търговските си отношения с Вас клиентите, а в случая се чувстваме още по-ангажирани, организирайки нещо подобно. Помогнете ни и Вие и нека направим нещо добро преди Коледните празници!

ВСИЧКИ ОНЛАЙН МАГАЗИНИ И САЙТОВЕ, КОИТО ЖЕЛАЯТ СЪЩО СВОБОДНО МОЖЕ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В НАШАТА КАМПАНИЯ И ДА ДАРЯТ ПО 2 ЛВ. НА ПРОДАДЕНА БРОЙКА АПКАЛИС ОТ ТЯХ ЗА ПЕРИОДА НА КАМПАНИЯТА НИ. ЩЕ ДОБАВИМ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ОТ ВСЕКИ НАШ КОЛЕГА СРЕДСТВА КЪМ СЪБРАНИТЕ ОТ НАС!

ТОВА Е ОФИЦИАЛНАТА АНКЕТА С КАУЗИТЕ, ЗА КОИТО МОЖЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ. ВСЯКА ЕДНА ОПЦИЯ СЪДЪРЖА ЛИНК КЪМ ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА КАУЗАТА, КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВСЯКА ЕДНА ОТ ТЯХ. КАУЗАТА СЪБРАЛА НАЙ-МНОГО ГЛАСОВЕ ДО 22 ДЕКЕМВРИ ЩЕ ПОЛУЧИ СЪБРАНАТА ОТ НАС СУМА.

*изборът не е обвързан с покупка, всеки посетител може да даде своя глас

08.11.2019 г. – Екипът на Zobim.NET Ви уведомява, че тъй като нашата кампания стартира на 01.10.2019 г. и обявено от самото начало ще продължи до 22.12.2019 г., а междувременно забелязахме, че една от обявените и избрани от нас каузи успя да събере сумата, която беше необходима (https://bg.helpkarma.com/campaign/pomognete-na-bebcho-da-prebori-raka-771) се наложи да я заменим с друга, не по-малко нуждаеща се кауза – продължавайте да гласувате!