Оксандролон цени

Оксандролон

Оксандролон или Анавар представлява един от най-популярните анаболни стероиди на всички времена, което е така най-вече заради добрата поносимост, която този стероид има и при двата пола. Разбира се, има и атлети които не са привърженици на този продукт, поради по-слабите способности, които има в сравнение с други препарати.

История

Оксандролон за първи път е пуснат на пазара през 1960 г. от G.D Searle & co под търговското име Анавар. През 1989 г. те спират пройзводството му и като собственици на патентни права върху хормона, напрактика той почти изчезва. През 1995 г. Той отново се появява на пазара благодарение на Bio-Technology General CORP (BTG), по настоящем Savient, под търговското име Оксандрин. BTG са монополисти по това време и цената на Оксандрин е изключително висока.

Днес Оксандролон отново остава един от най-скъпите Анаболни Стероиди.

Анавар е дериват на хормона дехидротестостерон, който има структурни промени, които му позволяват да е със значително по-голяма анаболна активност, както и да е годен за орален прием.

Полезно

Като лекарствено средство, той се използва най-често за покачване на маса след операции или инфекци, тежки инциденти или други случай изискващи бързото и покачване. Той също така е доказано ефективен и при третирането на остеопороза, тъй като има позитивно влияние върху формирането на костната плътност.

Други терапевтични ползи на Оксандролон се свързват с третирането на хепатит, както и с употребата му при деца с проблеми в развитието на мускулатурата.

В спортните среди той се използва основно в цикли за релеф, като се характеризира с изключително висока анаболна аквитност (приблизително 6 пъти по-висока от тази на Тестостерона), което го прави един от най-добрите избори при нежния пол.

Функции

Основните функции на Оксандролон се свързват с повишена задръжка на азот в мускулите, намалени нива на (свързващия половия хормон глуболин) СПХБ и инхибирани глюкокортикоидни хромони. Повишената задръжка на азор създава анаболна среда, а намаленото ниво на СПХБ води до повишени нива на свободния Тестостерон. С две думи, той засилва ефекта от употребата на други Анаболни Стероиди. Повишаване в издържливостта от употребата му се дължи на повишения брой червени кръвни телца, също свързан с неговата употреба. На последно място, но не и по значение, Оксандролон доказано от редица изследвания, има пряк и силно изразен ефект върху липолизата (процесът по изгаряне на подкожните мазнини).

Ефекти от приема

Покачване на мускулна маса

Имайки предвид, че той не ароматизира, всичко качено от него ще бъде чиста мускулна маса. Водната задръжка е невъзможна с този стероид, както и драматичното покачване на маса, което е свързано с препарати като Дианабол, Анадрол и Тестостерон.

Когато се каже, че Оксандролон не е най-подходящия Анаболен Стероид за покачване на маса за мъже, при жените той е един от най-подходящите.

Независимо от пола, използван по време на цикъл за маса, той ще сведе каченото количество подкожни мазнини до минимум.

Релеф

Още за него

Без съмнение той е най-популярен, като Анаболен Стероид, който се ползва предимно в цикли за релеф. Благодарение на своята много висока анаболна активност, той е сред най-добрите избори, когато е важно запазването на мускулната маса по време на диета. Също така, поради изключително силните си свойства, като стимулатор на липолизата, този продукт ще Ви помогне да изгорите подкожните мазнини значително по-бързо и ефективно.

Веднъж изчистили мазнини, атлетите ще забележат, че мускулатурата им изглежда значително по-твърда и плътна, както и значително увеличена васкуларност.

Повишаване на спортните постижения

Много е добър избор за повишаване на спортните постижения, като значително повишава мускулната издържливост и скоростта на възстановяване.

Странични ефекти от употребата му

Естрогенни

Няма риск от странични ефекти свързани с високи нива на естрогена, поради факта, че той не ароматизира.

Андрогенни

Освен това той притежава ниска андрогенна активност и поради тази причина страничните ефекти свързани с високи нива на андрогените са сравнително малко вероятни, но все пак този риск съществува. Възможни странични ефекти от употребата на Оксандролон  биха били – акне, косопад и при двата пола, засилено окосмяване и вирилизация при дамите.

Сърдечни

Странични ефекти на Оксандролон

От възможните странични ефекти, неблагоприятното му влияние върху холестерола е може би най-разпространения. Стандартните дозировки на Оксандролон могат да намалят нивата на добрия холестерол с 30%, а при по-високи дози може да се наблюдава спад с 50%. Поради тази причина, атлети които имат проблеми с холестерола не би следвало да го използват.

Тестостерон

Употребата на Анаболни Стероиди ще подтисне собственото пройзводство на Тестостерон, като степента до която това ще стане зависи от самия стероид. Оксандролон е сред най-меките стероиди, когато стане дума за подтискане на собственото производство.

Дори при високи дози от него, подтискането на собственото пройзводство на Тестостерон е около 50%.

Токсичност за черния дроб

Като C17-aa клас Анаболен Стероид, продуктът действително е токсичен за черния дроб, но значително по-малко от останалите Анаболни Стероиди. При употреба на Оксандролон, чернодробните ензими ще бъдат завишени, но това не трябва да бъде бъркано с чернодробни поражения.

Прием

При прием е важно да се съобразят следните неща, с цел намаляване на стреса върху черния дроб – намаляване или спиране на консумацията на алкохол по време на цикъла; използване на други лекарствени препарати само при нужда, свеждане на приема на Оксандролон до 8 седмици; употреба на хранителна добавка Liver Detoxifier по време на цикъла.

Стандартната доза при терапевтична употреба е между 5-10 мг. дневно с 20 мг. като максимална доза. Подобна употреба обикновенно трае 2-4 седмици с кратка пауза преди отново да се използва за 2-4 седмици.

При атлетите, 20-30 мг. биха били достатъчни с увеличаване на спортните постижения, като 40-50 мг. биха били оптимални. Дози от 80 мг. дневно не са нечувани, но значително увеличват риска от странични ефекти.

За жените, независимо от целта на употреба се препоръчват дози от 5-10 мг. дневно. При по-високи дози значително се увеличава риска от вирилизация и други странични ефекти. Стандартно циклите при жените траят около 6-8 седмици.

Препоръчваме Ви като доказано най-добри на пазара в момента следните 3 продукта, тествани в лаборатория и от наши атлети и с доказана чистота:

  1. Omega Meds Anavar – 100 табл. х 10 мг.
  2. Primus Ray Laboratories Oxandrolone – 50 табл. х 10 мг.
  3. Shree Venkatesh Oxadrol – 50 табл. х 10 мг.

Вашият коментар