Анадрол

Анадрол (Оксиметолон, анаполон)

Анадрол (Оксиметолон, анаполон)

Анадрол (Оксиметолон, анаполон) или още известен сред атлетите. Kато А50 или А-бомба, е разработен да помага на хората с анемия. Oт този момент насам се ползва изключително успешно при третиране на различни проблеми свързани със загуба на мускулна маса. Това само по себе си говори, колко ефективен е Анадрол в покачването на маса, стимулирането на апетита, увеличаването на броя на червените кръвни телца, повишаването на силата и много други положителни ефекти.

Както повечето Анаболни Стероиди, Анадрол също крие рискове при неговата употреба, които са свързани с появата на различни странични ефекти – подтискане на собственото пройзводство на Тестостерон, водна задръжка, токсичност за черния дроб, негативно влияние върху холестерола, главоболие и др.

Ефекти от употребата на Анадрол

Приемът на Оксиметол се свързва с драстично повишаване на масата за кратко време (в рамките на първите 2-3 седмици на употреба), както и със значителен прираст на сила. Атлетите споделят, че ефектът след първите 3 седмици значително намалява, затова и няма смисъл цикъл с Анадрол да продължи повече от 4-6 седмици. Използван в началото на всеки цикъл, Анадрол ще даде на атлетите желания старт, като те ще могат да видят резултати още от самото начало.

Разбира се, страничните ефекти от приема на този стероид не са шега, но могат лесно да бъдат избегнати и контролирани, посредством употребата на умерена доза 50-100 мг. дневно и поддържане на приема за период не по-дълъг от 4-6 седмици.

Важно е да се отбележи, че Анадрол има много нисък афинитет към андрогенните рецептори, може би най-ниския сред всички Анаболни Стероиди, което го прави много добър като комбинация с други препарати, поради факта, че Анадрол не се конкурира за същите рецептори до такава степен.

Цикли с Анадрол

Какво е цикъл с Анадрол и колко трябва да използваме ? Това може би е един от най-интересните факти свързани с Анадрол. Повечето Анаболни Стероиди притежават така наречената крива свързана с приетата доза или казано по друг начин „колкото повече взимаш, толкова по-сериозни резултати ще получиш“.

При Анадрол, това не е точно така. Когато вземете 50 мг. Оксиметолон Вие ще получите много добри резултати. Когато вземете 100 мг. ще получите дори още по-добри резултати, но надвишите ли тази доза, рискът от странични ефекти нараства, без това да е пропорционално на резултатът, който можете да очаквате.

Друг интересен момент е, че макар Анадрол да е изключително силен стимулатор на апетита, при по-високи дози (над 100 мг. дневно) се наблюдава точно обратния ефект, като някой спортисти споделят дори за гадене от приема на високи дози Оксиметолон.

Какво е Анадрол ?

  • Оксиметолон
  • [17 beta-hydroxy-2-hydroxymethylene-17 alpha-methyl-5 alpha-androstan-3-one]
  • Молекулярно тегло: 332.482
  • Молекулярна формула: C 21 H 32 O 3
  • Темперетура на топене: 178-180 C
  • Пройзводител: Syntex (Оригинално)
  • Дата на пускане: 1960 г.
  • Ефективна доза: 100 мг. (оптимално)
  • Време в което Анадрол е разпознаваем в организма: до 8 седмици
  • Андрогенна активност : Анаболна активност: 45:320

Екипът на Zobim.NET Ви препоръчва тези 3 варианта на анадрол, които са лабораторно тествани и изпробвани от наши атлети, като гарантираме за чистотата и качеството им:

  1. Omega Meds Anadrol 50 – 100 табл. х 50 мг.
  2. Abdi Ibrahim Anapolon (оригинален турски анаполон) – 20 табл. х 50 мг.
  3. MusclePharm Oxy-Boll – 100 табл. х 50 мг.

Вашият коментар