Modafinil Атанас Мулетаров или неговото признание

Атанас Мулетаров или неговото признание – „Как от обикновеното си АЗ се превърнах в СУПЕР АЗ, благодарение на Модафинила и благодарение на Zobim.NET!

Атанас Мулетаров е един от многото клиенти и потребители, закупили модафинил от нас. Той държеше да публикуваме официално неговият опит с този невероятен препарат, описан с неговите собствени думи:

„Колкото по-трудно се намира, толкова повече работи – така обикновено се оказава за повечето истински потентни и работещи неща и може би това е и причината модафинил или както е по-известен под търговското си наименование Провигил / Provigil да се намира на пазара все по-трудно и по-трудно.

Модафинилът спада към класа препарати, наречени “ноотропици”.  Или по-лесно и разбираемо за обикновения човек – “smart drugs” – “умни хапчета”. Над милион различни съставки са класифицирани като ноотропици. Не можем да опитаме всичките, а и не мисля че е необходимо, знам само че модафинилът е номер 1 в класацията на този тип препарати на всички времена, не само сега. Успях да го намеря в Zobim.NET и само с един клик го поръчах, защото пазарът е залят от боклуци и неработещи фалшиви препарати. Но много хора ме насочиха и ми препоръчаха този сайт, близки покрай мен хора, които вече си бяха купували както модафинил, така и секс стимуланти и се бяха убедили в автентичността им.Модафинил
Първо се запознах и разбрах изобщо за модафинил от един ъндърграунд западен форум за програмисти и там отзивите бяха просто феноменални, сравняваха го с NZT-48 от филма “Limitless”.

Внимателно изчетох всяка написана дума. Проверих и всеки използван източник, след което в крайна сметка след много разговори с мои колеги вече се реших. И така, поръчах си и се сдобих с 30 таблетки по 200 мг. от това вълшебно хапче (в Zobim.NET има дори промо пакети, така че получих допълнителна отстъпка от стандартната цена). Това беше моя едномесечен запас, с който щях да тествам действието на модафинила. Много хора казват първо да вземеш половин таблетка – 100 мг. за първи път, за да усетиш все пак индивидуално действието на препарата.

Моят опит

Както и да е, никога не съм бил от предпазливите. У ударих цяла таблетка от 200 мг. сутринта около 8:00 още първия ден като дойдоха. И познайте… Ооо, да, модафинил наистина е истинското хапче, от което може би е вдъхновен филмовия препарат NZT-48. Първите неща които започнах да усещам е изострянето на ума ми и фокуса. Мамка му, всичко което съм изчел, колкото и да не ми се вярвяше се оказа самата истина. Фокусът е направо спиращ дъха, необяснимо е с прости думи, но ще се опитам. Сякаш си във влак и се движиш в тунел, няма друга посока освен само напред. А напред е мисълта и целта, която сам си поставя в момента, няма никакви фактори, които могат да ме разсеят. И това беше само началото.

Какво изпитах аз

Ще Ви разкажа и за другите ползотворни ефекти, които много ми харесаха на този препарат. Както всички най-вероятно знаят модафинил е измислен като лекарство за лечение на нарколепсия – заболяване, при което хората неконтролируемо заспиват по време на деня. Благодарение на модафинила те се поддържали будни – ето това се усеща също невероятно, забравих за хроничната умора, която ме измъчваше, обедния срив по средата на деня, придружен със загуба на желание за работа. Преди често дори ми се налагаше да се отпусна и придремя около половин час през деня, след което се събуждах като парцал и още по-демотивиран да работя.

Ненавиждах това, само пречеше на работата ми, а още с първата таблетка модафинил тази умора изчезна. Нямах нито желание, нито нужда от тази дрямка, нямаше крах, имаше само сила, енергия, мотивация и дори насила нямаше как да заспя! Типичният ми работен ден е от 08:00 до 17:00, но досега не помня да съм можел да съм мотивиран и фокусиран през целия работен ден. Давах всичко от себе си и сякаш се износвах и умората се трупаше и ставаше хронична… А, сега?

Нов свят

Преоткривах света – никаква умора, никаква нужда от почивка. Единственото, което оставаше в ума ми бяха задачите ми за деня. Тях вършех с невероятна лекота и два пъти по-бързо от обикновеното. Модафинилът създава така наречените “time gaps”. Обяснявам го с прости думи. Ако на нормалния човек, докато се протегне и вземе чашата си вода от бюрото, отпие и я върне на мястото и, за това време му минат 2-3 мисли, докато пия модафинил сякаш времето за същата дейност е толкова по-дълго, че имам време да помисля върху 10 мисли. Съвсем образно го казвам, всеки, който го опита ще ме разбере и сам ще усети какво имам предвид. Сещам се за годините, когато развивах първия си бизнес и бях млад. Тогава силата на ума ми и концентрацията ми бяха еднакви както сутрин рано, така и следобед късно и работех по над 12 часа без почивка.

Странични действия

Открих само един страничен ефект на модафинила. Ако можем да го наречем изобщо така. А именно подтиснатия апетит. Ако не се напъна насила мога да не ям изобщо. А знаете че при такива високи обороти е хубаво да приемате достатъчно хранителни вещества. Така че определено Ви препоръчвам да увеличите приема на витамини и минерали и да се храните дори насила, със салати, ядки, плодове, неща, които да държат тялото Ви, защото модафинилът със сигурност ще държи ума Ви! Имайте предвид, че ако не си създадете хранителен режим, докато сте на модафинил, няма да усетите спад във физическите си възможности и ще започнете да губите тегло, което не е препоръчително все пак.

Общи впечатления

И така се опитах да Ви обясня основните впечатления от моите 30 дни на модафинил, миналата седмица беше последния ми ден. Откакто изпих последната таблетка не съм усетил никакви неприятни странични ефекти, нито крахове, просто бавно тялото и мозъка се връщат към своя нормален темп на работа. Видях доста статии, че модафинилът може да изгради зависимост. Но без научни доказателства за това, просто глупави теории на неприемащото общество. В интерес на истината, единствената зависимост, която може да изгради модафинилът е психическата. Т.е. след като усетите потенциала на мозъка си, да не искате и да не харесвате нормалното си състояние без модафинил. Какво мога да Ви кажа аз… О, да, нека съм зависим от това да бъда най-добрия. От това да разбивам всякакви граници и да “ритам задниците” на конкуренцията, харесвам тази зависимост!

С ръка на сърцето мога да кажа, че обикновеното ми АЗ е мнооооого по-шибано, сравнено с моето СУПЕР АЗ. А официалната ми присъда за модафинила като оценка е 6+, без съмнение!“

От Екипа на онлайн магазина

Благодарим на Атанас за ентусиазирания отзив и за качествената оценка на продукта модафинил и се надяваме и занапред да се възползва от ползите му, ние гарантираме да запазим автентичността и качеството на модафинила, предлаган при нас, както и на всеки един продукт от нашия онлайн магазин!

Вашият коментар