Хигитропин 100 единици – как да различим истински от фалшив

Хигитропин е един от класическите хормони на растежа от Китай, наложили се като име от повече от десетилетия. За съжаление, обаче, поради големия интерес към продукта и наложилото се навсякъде име Hygetropin като успешен и добър продукт, предизвиква желанието и за производството на много фалшиви продукти, заливащи пазара и имащи целта просто да Ви вземат парите, без да Ви дадат нищо в замяна, тъй като в 90% от случаите, които сме виждали на фалшификати – те са кухи или пълни с Прегнил т.е. най-вероятно няма да Ви навредят, но няма и да имате ползите и плюсовете от употребата на хормон. Направили сме илюстрирано сравнение как да различите истински от фалшив Хигитропин от 100 единици:

КУТИЯТА И РАЗЛИКИ ПО НЕЯ

Основните разлики в кутиите се виждат и нагледно и започват от цветовете – оригиналният Хигитропин е с доста по-свежи и наситени цветове и самата картонена опаковка изглежда значително по-луксозно. Оригиналният Хигитропин е запечатан от двете страни със специални предпазни лепенки, които се късат при опит да се разлепят, докато фалшивият изобщо няма такива лепенки и се отваря и затваря свободно. Забележете разликите в стикера с кода за проверка, както и в официалните уебсайтове на продукта, маркирани на кутията. Истинският сайт на Хигитропин е “www.hygetropin.cn”, докато фалшивият имитиращ сайт, създаден с цел заблуда е “www.hygetropin.com.cn”, който дори вече е свален, точно поради тази причина, това не Ви позволява да проверите кода на продукта и гарантира че той не е оригинален. Кодът на оригиналния Хигитропин излиза и е различен на всяка една опаковка.

От задната страна обърнете внимание на срока на годност – рядко има хормон на растежа със срок на годност повече от 2 години. Обикновено дългите срокове са типични за имитиращите продукти, тъй като се цели да се инвестира по-малко в опаковки и опасност от изтичане, препакетиране и т.н. и разбира се, с цел да се продадат по-големи количества на търговците, без те да се притесняват, че срокът на продукта може да изтече.

АМПУЛИТЕ

Обърнете внимание на етикета на ампулите – при истинският Хигитропин така нареченият “Batch No” номер и срокът на годност са ударени на машина със специален за това печат, докато при фалшивия ясно се вижда, че те са напечатани, с плътни черни и равномерни букви на всяко шишенце.

Запомнете логото на капачката на оригиналния Хигитропин, то се различава от логото на капачката на фалшивия. Истински Хигитропин се произвежда в момента само с логото, което виждате горе.

Прилагаме и изследване в оторизирана частна лаборатория на наш клиент, който беше закупил фалшив Хигитропин на ниска цена от някой от съмнителните сайтове, които го предлагат:

Както добре виждате резултатът показва никакво завишаване на соматотропина и близки до 0 нива, дори след инжектиране на 6-8 единици дневно от фалшивия Хигитропин. След закупуване на оригинален Хигитропин от нас, същият този клиент е направил повторно изследване и е установил и потвърждава разликата в нивата на STH. Сега и той е наясно, че доста пъти евтиното излиза скъпо, не заради друго, ами заради това че просто си давате парите на вятъра и се надяваме да е доволен и занапред от продуктите и услугите ни.

Това бяха някой основни насоки, които Ви гарантират, че ще различите истински от фалшив хормон на растежа Хигитропин. Съветваме Ви да ги следвате и да не експериментирате с продукти с неясен произход, заради по-ниска цена. Ние от Zobim.NET Ви гарантираме автентичността на предлагания от нас Хигитропин – работим директно с фирмата, която произвежда хормона и може би в момента на българския пазар само при нас ще намерите оригинален Хигитропин. Вижте и поръчайте ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *