Хигитропин 100 единици

Хигитропин 100 единици – как да различим истински от фалшив

Хигитропин е един от класическите хормони на растежа от Китай, наложили се като име от повече от десетилетия. За съжаление, обаче, поради големия интерес към продукта и наложилото се навсякъде име Hygetropin като успешен и добър продукт, предизвиква желанието и за производството на много фалшиви продукти, заливащи пазара и имащи целта просто да Ви вземат парите, без да Ви дадат нищо в замяна, тъй като в 90% от случаите, които сме виждали на фалшификати – те са кухи или пълни с Прегнил т.е. най-вероятно няма да Ви навредят, но няма и да имате ползите и плюсовете от употребата на хормон. Направили сме илюстрирано сравнение как да различите истински от фалшив Хигитропин от 100 единици:

КУТИЯТА И РАЗЛИКИ ПО НЕЯ

Основните разлики

Основните разлики в кутиите се виждат и нагледно и започват от цветовете – оригиналният Хигитропин е с доста по-свежи и наситени цветове и самата картонена опаковка изглежда значително по-луксозно. Оригиналният Хигитропин е запечатан от двете страни със специални предпазни лепенки, които се късат при опит да се разлепят, докато фалшивият изобщо няма такива лепенки и се отваря и затваря свободно. Забележете разликите в стикера с кода за проверка, както и в официалните уебсайтове на продукта, маркирани на кутията.

Истинският сайт на Хигитропин е „www.hygetropin.cn“, докато фалшивият имитиращ сайт, създаден с цел заблуда е „www.hygetropin.com.cn“, който дори вече е свален, точно поради тази причина, това не Ви позволява да проверите кода на продукта и гарантира че той не е оригинален. Кодът на оригиналния Хигитропин излиза и е различен на всяка една опаковка.

От задната страна обърнете внимание на срока на годност. Рядко има хормон на растежа със срок на годност повече от 2 години. Обикновено дългите срокове са типични за имитиращите продукти. Тъй като се цели да се инвестира по-малко в опаковки и опасност от изтичане, препакетиране и т.н. И разбира се, с цел да се продадат по-големи количества на търговците, без те да се притесняват, че срокът на продукта може да изтече.

АМПУЛИТЕ

Обърнете внимание на етикета на ампулите. При истинският Хигитропин така нареченият „Batch No“ номер и срокът на годност са ударени на машина със специален за това печат. Докато при фалшивия ясно се вижда, че те са напечатани, с плътни черни и равномерни букви на всяко шишенце.

Запомнете логото на капачката на оригиналния Хигитропин. То се различава от логото на капачката на фалшивия. Истински Хигитропин се произвежда в момента само с логото, което виждате горе.

Прилагаме и изследване в оторизирана частна лаборатория на наш клиент, който беше закупил фалшив Хигитропин на ниска цена от някой от съмнителните сайтове, които го предлагат:

Както добре виждате, резултатът показва никакво завишаване на соматотропина и близки до 0 нива. Дори след инжектиране на 6-8 единици дневно от фалшивия Хигитропин. След закупуване на оригинален Хигитропин от нас, същият този клиент е направил повторно изследване и е установил и потвърждава разликата в нивата на STH. Сега и той е наясно, че доста пъти евтиното излиза скъпо. Не заради друго, ами заради това че просто си давате парите на вятъра и се надяваме да е доволен и занапред от продуктите и услугите ни.

Това бяха някой основни насоки, които Ви гарантират, че ще различите истински от фалшив хормон на растежа Хигитропин. Съветваме Ви да ги следвате и да не експериментирате с продукти с неясен произход, заради по-ниска цена. Ние от Zobim.NET Ви гарантираме автентичността на предлагания от нас Хигитропин. Работим директно с фирмата, която произвежда хормона и може би в момента на българския пазар само при нас ще намерите оригинален Хигитропин. Вижте и поръчайте ТУК!

Вашият коментар