Фалшив срещу истински Genotropin 36IU патрон

Фалшив срещу истински Genotropin 36IU патрон

Здравейте, уважаеми посетители и клиенти! В първата ни статия от рубриката „Real or Fake“ ще разбуним духовете около патроните Genotropin 36IU, които се продават на пазара. Тези патрони са предназначени за писалки за многократна употреба и този продукт няма нищо общо с турския генотропин с писалка GoQuick за еднократна употреба.

СЛУХ №1 – Патрони Genotropin 36IU не се произвеждат вече от Pfizer

Абсолютно невярно и пълна спекулация. Това че в момента по-модерен и наложен е вариантът с писалка за еднократна употреба не означава нищо. Pfizer продължава да произвежда патрони. Те са повече наложени в определени държави в Европа като Италия и Франция, отъдето основно е вносът в България. Самите писалки за многократна употреба, както и патроните могат да се поръчат в повечето ни аптеки. Като средната цена в аптека на писалка за многократна употреба е около 350 лв., а на патрон Genotropin 36IU струва около 450 лв. Цената на патрона в Италия и аптечната мрежа там достига до 450. Само при нас получавате гаранция за качество, при поръчката на патрон Genotropin 36IU, тъй като ние работим директно с италиански аптечни фирми и внасяме този продукт чрез тях. Можете да го видите ТУК.

СЛУХ №2 – Патрони Genotropin 36IU могат да се използват само с писалка

Отново напълно невярно, патронът Genotropin 36IU може много лесно да се смеси на ръка и след това с инсулинова игла и спринцовка прецизно да се дърпа дневната доза. Клипче как точно се прави това можете да видите на страницата на продукта – ТУК. Това Ви освобождава автоматично от ангажимента да си търсите и закупувате писалката за многократна употреба.

СЛУХ №3 – Патроните Genotropin 36IU са по евтини от турския Genotropin 36IU с писалка за еднократна употреба

Правилно, патронът Ви излиза една идея по-евтино и това не е за сметка на качеството. Напротив, продуктът е един и същ, при патрона се има предвид неналичието на писалка и материалите за нея. Това прави цената му по-ниска.

 

Как да различим истински от фалшив патрон Genotropin 36IU?

  • Опаковката. При истинския патрон генотропин, картонената опаковка е с гланцирано покритие. При фалшивите опаковката изглежда много по-евтина на пипане, няма гланцово покритие, а прилича на обикновен картон.
  • Брайловата маркировка. При истинският патрон релефът е минимален и е направен основно да се усеща при пипане. Докато при фалшивия поради удрянето на въпросната маркировка с непрофесионална техника и ниското ниво на картона тя става много по-изразена и релефна. На места дори може да има скъсвания по картона.

 

  • Етикетът. От задната страна на опаковката има аптечен етикет, под формата на стикер. Там пише цената, производителя и т.н. Наблюдавайте надписа Pfizer Italia S.r.l. Той е написан само на оригинала по този начин. Най-често фалшификатите имат съответни подобни и имитиращи надписи, но различни. Също така при оригинала се наблюдава по-висока отчетливост на надписите и плътност на буквите.

 

  • Запечатването на самия патрон. Запечатващото фолио на гърба на пластмасовата опаковка на патрона трябва да е плътно залепено. И да се отстранява без да виждате следи от лепило при отлепянето му. Това е най-честият проблем при препакетирането. При повторно залепване се вижда къде е сложено допълнително лепило и фолиото се отстранява перфектно лесно. Докато при оригинала е напълно възможно накъсване на части от него при отлепянето му. Освен това защитното фолио трябва да е с ясна маркировка с логото на Pfizer, която се вижда и от двете страни на фолиото.

 

  • Консистенцията на сухия разтвор на хормона. Бялото прахообразно вещество всъщност е самият хормон и неговата консистенция е много специфична, той стои на средно големи буци, получени при дехидратацията на хормона в лабораторни условия. При фалшивият генотропин най-често консистенцията на прахообразното вещество е като пудра захар, с равна текстура и без никакви буци или образувания.
  • Консистенцията на разтвореният хормон. При смесване на водата с прахообразната субстанция са много важни няколко показателя – при истинския хормон смесването не става мигновено т.е. остава част от прахообразното вещество неразтворена и трябва с леки кръгообразни движения да разтърсите разтвора за да стане напълно готов. При оригиналният генотропин готовият разтвор никога не е бистър, той стой леко като на пластове, стеле се на конци, чистият и бистър разтвор е сигурен признак за фалшив продукт.
  • Миризмата на истинския хормон. Още един показател, по който не можете да сбъркате оригиналният от фалшивият хормон. Истинският хормон на растежа има специфична средно силна миризма, която е отличителна, тя е трудна за отмиване веднъж попаднал върху кожата и остава продължително. Важно е да отбележим, че тази миризма се дължи не само на самия хормон, ами и на специфични маркери, които производителят добавя, за да се отличава продукта им. Миризмата на хормона понякога е различна, в зависимост от това къде се произвежда той. Фалшивият генотропин не се отличава с тази специфична миризма.
Fake or Real?

 

  • Оригиналната листовка в кутията на продукта. Истинската листовка е на специфична хартия, която се ползва само при аптечните продукти, тя е по-тънка от обикновената, наподобява оризова хартия и печатът върху нея не става толкова плътен, както върху дебела хартия, а леко по-блед, от естеството на самата хартия. При фалшивата листовка хартията е значително по-дебела и на вид и на пипане, а печатът е плътен и дебел.

 

Дадохме Ви някой основни насоки, които със сигурност ще Ви помогнат да различите истинския от фалшивия патрон Genotropin 36IU на Pfizer. Пазете своето здраве и не рискувайте с непроверени продукти, с неясен произход. Закупуването на патрон Genotropin 36IU от Zobim.NET Ви гарантира, че ще получите оригинален и истински хормон и ще имате всички описани ползи от употребата му.

Вашият коментар