Една от най-добрите марки за анаболи в света - Thaiger Pharma® и как да различаваме оригинал от менте

Една от най-добрите марки за анаболи в света – Thaiger Pharma® и как да различаваме оригинал от менте

През последните години Thaiger Pharma® се наложи като един от най-сериозните и високо-технологични пройзводители на Анаболни Стероиди, със широка разпознаваемост по цял свят. Това разбира се доведе до появата на голям брой фалшиви продукти на тази марка. Те в някой случай биват много трудно разпознаваеми и за съжаление употребата им може да доведе до редица сериозни здравословни проблеми. А в някой случай и на потенциално опасни за живота ситуации.

Често подобни ментета се продават на далеч по-ниска от стандартната пазарна цена. И това е още една причина, голям брой хора да прибегнат до закопуването им.

Подобни фалшиви продукти, могат да съдържат следните характеристики :

  • Неточно съдържание на активното вещество. Обикновенно съдържат по-ефтини субстанции, продавани, като по-скъпи.
  • Липса на каквото и да е активно вещество.
  • Вариращо съдържание на активното вещество между различните ампули/таблетки и партиди.
  • Токсични субстанции, поради липса на професионално оборудване и сертифицирани пройзводствени съоражения.

Употребата на фалшиви Анаболни Стероиди, може да доведе до много сериозни рискове за здравето, които могат да включват :

  • Инфекция и абсцеси.
  • Чернодробна интоксикация.
  • Увреждане на бъбреците.
  • Увреждане на репродуктивната система.

Екипът на Zobim.NET държим преди всичко на качеството на предлаганите от нас продукти и като оторизиран магазин за търговия с Анаболни Стероиди, предлаганите от нас продукти на марката Thaiger Pharma® са 100% оригинални и директно закупени от пройзводителя.

Продуктите на Thaiger Pharma® които се предлагат от нас в Zobim.NET съдържат задължителните холограми и отличителни белези за афтентичност, специдични за продуктите на марката, които можете да проверите на официалния им сайт – http://www.thaiger-pharmaceuticals.com/authenticity.php?apage=5

Ако имате съмнение в афтентичността на някой продукт, винаги можете да се свържете с нас !

Екипът ни е подготвил снимки някой от най-чество фалшифицираните продукти на марката Thaiger Pharma®, за да е по-лесно разпознаването им. Екипът ни ще се старае да поддържа този архив постоянно актуален и обновяван.

 

Thaiger Pharma®

 

Вашият коментар