хормонът на растежа

Как се разтваря, инжектира и съхранява хормонът на растежа?

Тъй като все по-често получаваме въпроси относно хормона на растежа, как се употребява, как се разтваря, как се съхранява и т.н. и поради недостатъчната информация в интернет за това, ние – екипът на  Zobim.NET решихме да напишем максимално подробно информацията, която Ви е необходима.

Как се съхранява хормон на растежа?

Сигурно всеки е чувал поне веднъж, че ако хормонът не се съхранява в хладилна чанта, той губи своите свойства, дали това е истина?

Не, не е истина, или поне не е цялата истина. Това важи за разтворен готов разтвор на растежен хормон.Той задължително трябва да се съхранява на температура между 2 и 8 градуса в този случай, като дори охладен, като е разтворен в специалната и задължителна за целта бактериостатична вода животът му се смята че е не повече от 48 часа. Това е причината хормонът на растежа дълги години вече, без значение на коя марка е да се предлага под формата на сух стабилен разтвор.

Този сух и стабилен разтвор позволява както това да бъде изваден от хладилни услови безпроблемно за 5-7 дни. Това му дава свободата да пътува с куриерски фирми от нас до Вас, както и свободата докато не се разтвори да бъде жив и да не Ви притеснява колко време ще се съхранява като сух разтвор, остава да гледате само срока му на годност в този случай, който е поне 2 години стандартно.

Защо се разтваря в бактериостатична вода, не може ли в обикновена или във физиологичен разтвор?

Не може! Хормонът се разтваря само и единствено в специалната бактериостатична вода, тъй като тя създава за него антибактериална и стабилна среда, в която да го съхрани жив. Чешмяната вода ще го убие веднага, заради различните микроелементи и бактерии, които съдържа. Дори да са в допустими норми, а пък физиологичния разтвор може да му даде стабилност за някакви минути. Т.е. хипотетично ако се инжектира веднага може и да не загуби свойствата си, но не Ви препоръчваме да рискувате!

 

Как се разтваря и дозира растежният хормон?

Ще Ви дадем елементарен пример с разтварянето и лесното дозиране. Дори с обикновена спринцовка на хормонът на Aviva. Един от най-продаваните и доказано добри хормони на пазара. Той се предлага в картонена кутия, която съдържа малка ампула с прахообразния неразтворен хормон и голяма ампула от 10 мл. с бактериостатична вода.

Класическата схема, която препоръчваме и най-лесна според нас е следната. Взимате спринцовка и игла и издърпвате 1 мл. от водата. След което го инжектирате в ампулата с хормона. Това инжектиране става много бавно, като гледате да пускате водата по ръба на шишенцето. А не директно и в никакъв случай не под налягане. Това също би убило хормона. Дръжте се с него като с живо същество и бъдете внимателни като с бебе.

След инжектирането на целия един мл. започнете с леки кръгообразни движения да въртите ампулата, колкото е необходимо, докато не се разтвори напълно прахообразното вещество във водата и не се превърнат в хомогенна течност. След това издърпайте този 1 мл. с вече разтворения хормон и го инжектирайте обратно в голямата ампула с останалите 10 мл. Така получавате в голямото шише 10 мл. течност с 40 единици хормон в нея, или съответно в 1 мл. – 4 единици, в 0.5 мл. – 2 единици. Лесен начин после със стандартна спринцовка, гледайки милилитрите да си изтеглите необходимата доза единици, която ще си инжектирате. Както казахме всичко е въпрос на проста математика и как да си го направите удобно за Вас самите.

Напомняме Ви че след тази процедура голямото шише с вече готовия хормон задължително се съхранява в хладилника.

 

Как се инжектира хормон на растежа, след като е готов разтвор?

Инжектирането става подкожно с инсулинови игли. Тях можете да закупите от всяка аптека. Подкожната или още наречена на английски „subcutaneous“ инжекция е една от най-лесните и безболезнени. Има стотици клипчета в интернет, както и в нашия сайт как се прави. Обикновено се прави в корема в лявата или дясната му област около пъпа. Захваща се с 2 пръста кожата с мастната Ви тъкан и се боде перпендикулярно иглата, отпускате пръстите и инжектирате, бързо и стегнато. Отново бързо вадите иглата и воала! Болка няма, опасност да засегнете нерв или кръвоносен съд – НЯМА. Така че процедирайте спокойно. Препоръчваме класическата схема на прием – 5 дена се инжектира хормон, 2 дни се почива. Инжектирането е най-добре да се прави рано сутрин и съветваме да не е на гладно. Защото играта с инсулина, която растежния хормон има, особено при по-високи дози може да Ви замая леко и да Ви причини дискомфорт.

 

Колко време продължава курсът на прием и безопасен ли е соматропинът?

Курсът на прием, колкото и да Ви е странно, продължава толкова време, с колкото финансови възможности разполагате, за да си го позволите. Факт е. Стандартно се смята за безсмислен прием на хормон под 3 месеца. 3 до 6 месеца е един базов цикъл, но той може да продължи и 8 месеца и 1 година. Не е необходима почивка, просто трябва да са съобразени дозите. Много от холивудските звезди като Силвестър Сталоун са на растежен хормон вече десетки години, без прекъсване. Това отговаря и на втория въпрос, дали е безопасен – Да, хормонът на растежа е най-безопасният препарат, съществуващ и познат на човечеството и в комбинация с това най-потентният и дава трайни и забележими резултати при правилна употреба.

 

Надяваме се успяхме да отговорим на повечето основни въпроси, които Ви вълнуват преди да предприемете прием на хормон на растежа. Както и че разбихме някой често срещани митове, в които няма резон. Напомняме Ви че в момента българският пазар е залят от 90% фалшиви хормони на растежа. Така че не се подвеждайте по ниски цени и топ оферти> Най-често в тях има пептиди в добрия случай или по-скоро няма нищо. Допитвайте се до професионалисти и сондирайте за отзиви от хора.

Това е най-сигурният начин да се сдобиете с истински хормон и не забравайте, че често евтиното излиза скъпо. Съветваме Ви, ако бюджетът Ви не позволява употребата на хормон да не търсите компромисни варианти откъм цена. Ние от Zobim.NET гарантираме за качеството на предлаганите от нас хормони на растежа, ще Ви дадем насоки към качествените такива и ще направим всичко необходимо, за да сте доволни. Не се колебайте да се свържете с нас или да ни пишете, ако имате и други въпроси!

Вашият коментар