Хранителни добавки след цикъл с Анаболни Стероиди

Хранителни добавки след цикъл с Анаболни Стероиди

Хранителни добавки след цикъл с Анаболни Стероиди

В статията за Хранителните добавки по време на цикъл с Анаболни Стероиди, ние обърнахме внимание на най-важнте 5, с чиято помощ употребата на Анаболи би била максимално безопасна и ефективна.

В тази статия ще обърнем внимание на най-важните Хранителни Добавки, които препоръчваме за прием след приключване на приема на Анаболни Стероиди, които ще Ви помогнат да задържите постигнатите резултати и да продължите да тренирате и да се възстановявате по оптимален начин.

Те ще Ви помогнат да задържите максимален обем на мускулатурата. Ще поддържат силата Ви и ще спомогнат за поддържане на оптимален хормонален баланс.

Креатин – заедно със суроватъчния протеин, креатинът е сред най-популярните Хранителни Добавки и се използва широко сред спортистите във всякакви спортни дисциплини. Креатинът има способността да повишава задръжката на вода и гликоген в мускулатурата, придава сила и помага за бързото възстановяване. Приеман след цикъл с Анаболни Стероиди, креатинът ще Ви позволи да поддържате добро възстановяване и мускулен обем.

Тестостеронови стимулатори

Тестостеронови стимулатори – през последните години на пазара на Хранителни Добавки се появи категория продукти, които имат за цел стимулиране и повишаване на пройзводството на собствения тестостерон. Формулите на повечето подобни продукти са комплексни и съдържат богат комплекс от различни билкови екстракти и други елементи. Те пряко и косвено влиаят върху нивата на Тестостерона. Хубавото при този тип продукти е, че употребата им не води до подтискане на натуралната функция на организма. А напротив – дори нейното връщане в оптимални стойности. Когато след цикъл с Анаболни Стероиди, нивата на собствения Тестостерон са ниски, употребата на такъв тип добавки би била много добро и ефективно решение.

Аминокиселини в разклонена верига BCAA – още известни и като Левци, Валин и Изолевцин, Аминокиселините в разклонена верига BCAA са с изключително висока концентрация в мускулната тъкан и притежава силен анти-катаболен и анаболен ефект. Употребата им подобрява значително възстановяването, намалява мускулния разпад и води до подобрено представяне в залата. Приемът им след цикъл с Анаболни Стероиди е много важен. Именно поради тези техни свойства, които ще Ви помогнат да запазите получените резултати. Ще Ви позволят да тренирате интензивно и да се възстановявате добре. Оптималната дозировка на BCAA следва да бъде в порядъка на 0.5 г/кг чиста телесна маса. Или с други думи за атлет с чиста маса от 70 кг. , дневният прием BCAA следва да бъде около 35 г.. Разделени на няколко приема през деня.

Адаптогени

Адаптогените са вещества, които спомагат на организма ни да се справя със стресови ситуации. Влиаят благоприятно на имунитета и имат силен общо тонизиращ ефект върху тялото. Приемани в период, когато организмът ни е в стресова ситуация, както е след цикъл с Анаболни Стероиди, когато има настъпил временен хормонален дисбаланс, адаптогенните билки могат да спомогнат за в пъти по-бързото възстановяване на организма и цялостно да подобрят неговата функция.

Азотни бустери – макар този клас Хранителни Добавки да е спекулативен в някой отношения, употребата на азотни бустери има един сигурен и гарантиран ефект и това е по-доброто напомпване и по-добрата енергия по-време на тренировка. Тези два показателя не се свързват пряко с повишаването на мускулна маса. Но психологическия ефект, които имат върху трениращия е реален и води до значително повишена мотивация за тренировка. Това е много важен и значим ефект, когато сте спрели приема на Анаболни Стероиди. Защото ще Ви помогне да не губите мотивация и да продължавате да тренирате сериозно и с желание.

Вашият коментар