Употреба на Анаболни Стероиди от Жени

Употреба на Анаболни Стероиди от Жени

Употреба на Анаболни Стероиди от Жени

В началото на тази статия е важно да споменем, че Анаболните Стероиди не са средство за отслабване и преди да започнете тяхната употреба е нужно да имате поне 2 години опит в тренировките и да сте натрупали една солидна основна от чиста мускулна маса.

Анавар е най-популярния Анаболен Стероид, когато става въпрос за употреба от жени. Той е един от най-добре понасяните Анаболни Стероиди, притежава ниска андрогенна и силна анаболна активност. Употребата му води до значително повишаване на силата, а използван в цикли за релеф, Анавар има способността да влиае на липолизата, което води до засилено изгаряне на подкожните мазнини. Обикновенно Анавар се приема в дози от 5 мг./ден за период не по-дълъг от 4-6 седмици.

Промоболан

Примоболан е друг добър избор за жените, който отново е много добре понасян Анаболен Стероид с ниска андрогенна активност. От употребата на Примоболан, жените могат да очакват повишаване на силата и чистата мускулна маса. Стандартно дозата, която се ползва е 50-100 мг./седмично.

Винстрол

Винстрол е друг много популярен Анаболен Стероид сред жените. Винстрол съществува в две форми, орална и инжекционна, като ефектът от двете е един и същ. Употребата му не се препоръчва за първи цикъл. При употребата му е възможна появата на странични ефекти, като вирилизация. Добър примерен цикъл с орален Винстрол за жени би бил в дози от 5-10 мг./ден за период от 4-6 седмици, а с инжекционен – 25 мг./всеки трети или четвърти ден за период от 6-8 седмици.

Дека-Дураболин

Дека-Дураболин също е добър избор за цикъл със сравнително нисък риск от появата на странични ефекти. Нандролон притежава много силна анаболна активност, като при него е важно да се спомене, че резултатите идват бавно и са комулативни. Стандартната дозировка за жени е 50 мг./седмично, като това е оптималната доза при която страничните ефекти ще бъдат сведени до минимум. По-високи дози носят риск от появата на вирилизация.

Тестостерон Пропионат

Тестостерон Пропионат

Прилаган в ниски дози, Тестостерон може да бъде изключително ефективен в изграждането на чиста мускулна маса и сила. Поради високата си андрогенна активност и по-високият риск от появата на станични ефекти, се препоръчва употребата на бърз естер, като Тестостерон Пропионат, който напуска системата само няколко дни след последната инжекция. Стандартната дозировка на Тестостерон Пропионат при жени не трябва да надвишава 25-50 мг./на всеки 5-7 дни.

Вашият коментар