Топ 10 на най-популярните Анаболни Стероиди

Топ 10 на най-популярните Анаболни Стероиди

Топ 10 на най-популярните Анаболни Стероиди

Анаболните Стероиди могат да бъдат класифицирани, като субстанции които повишават спортните постижения и които драстично повишават силата, мускулната маса и издържливостта, като това са само някой от ползите свързани с техния прием.

В света на Анаболните Стероиди, Вие можете да избирате измежду огромен брой различни препарати, като понякога да изберете правилния препарат може да се окаже проблем, особено ако не сте добре запознати със спецификите на отделните стероиди.

Тази статия ще Ви запознае с 10те ТОП Анаболни Стероиди, които са на разположение днес.

Кленбутерол

Кленбутерол

Също известен и като Клен, е анти-катаболен продукт, който служи за изгаряне на излишните подкожни мазнини. Той е селективен бета-2 агонист и се предлага под формата на таблетки, сироп или инжекционен разтвор, като действието му е с продължителност от 35-40 часа.  Употребата на Кленбутерол не се свързва с появата на странични ефекти, като гинекомастия, водна задръжка и подобни, които понякога са свързани с приема на Анаболни Стероиди. Препоръчителната доза на ден за мъже е 140 мкг и 120 мкг.  за жени на няколко равни приема. Приемът му е желателно да бъде цикличен, с равни интервали на прием и повичка.

Анавар

Анавар

Също известен като Оксандролон, Анавар е сред най-препоръчваните Анаболни Стероиди, както за мъже така и за жени, поради по-меката му „природа“.  Употребата му се свързва с драматично повишаване на възстановителните процеси в организма, както и значителен прираст на сила без да води до повишаване на теглото. Приемът на Анавар много рядко се свързва с появата на странични ефекти, като препоръчителната дневна доза за мъже е 20-40 мг./ден, а за жени 10-20 мг/ден. Анавар се комбинира много добре с препарати, като Дианабол, Винстрол, Прамоболан и Сустанон 250.

Винстрол

Винстрол

Без съмнение, един от най-популярние Анаболни Стероиди на всички времена. Винстрол е дериват на дехидротестостерона (ДХТ) и употребата му е най-разпространена в периоди на изгаряне на мазнините. Винстрол притежава силни анаболни свойства, като приеман по време на диета или предсъстезателна подготовка, води до запазване на силата, мускулната маса и индържливостта, без да води до повишаване на теглото. Винстрол се предлага, както на таблетки така и като инжекционен разтвор, като ефектът е еднакъв. Страничните ефекти от приема на Винстрол не са много и са по-скоро рядкост, като се свързват с приема на много високи дози от препарата. Обикновенно стандартната доза при прием на орален Винстрол е 15-25 мг./ден за мъже и 5-10 мг./ден за жени, а на инжекционен 50 мг./ през ден. Винстрол се комбинира отлично с други Анаболни Стероиди, като Дека-Дураболин, Дианабол и Тестостерон.

Дека-Дураболин

Дека-Дураболин

Още познат, като Дека или Нандролон Деканоат, Дека-Дураболин е инжекционен Анаболен Стероид, който притежава изключителни свойства. Освен силно анаболен, Дека-Дураболин притежава и мощно изразени регенериращи свойства за целия организъм и в частност ставите и сухожилията. Приемът му не се свързва с появата на сериозни странични ефекти, като оптималната доза, която препоръчваме е 200-400 мг./седмично за мъже и 100-200 мг./седмично за жени. Използван в периоди за маса, Дека-Дураболин се комбинира отлично с Тестостерон Енантат и Дианабол.

Тренболон

Тренболон

Тренболон Ацетат или Трен е най-силният Анаболен Стероид до който имаме достъп в днешни дни. Употребата му се свързва с драматичен прираст на сила и чиста мускулна маса, както и драстично намаляване на подкожните мазнини. Тренболон, за разлика от другите Анаболни Стероиди влиае пряко върху липолизата. Има няколко форми на Тренболон, като най-популярната е Ацетат, бърз естер с мигновен ефект. Тренболон може да бъде използван, както в периоди на покачване на маса, така и в периоди на релеф или предсъстезателна подготовка, като се комбинира отлично с други Анаболни Стероиди, като Тестостерон, Стромба и Дианабол.

Анадрол

Анадрол

Още известен като Оксиметолон, Анадрол се нарежда сред най-популярните Анаболни Стероиди на всички времена. Анадрол е орален Анаболен Стероид, който е изключително ефективен в покачването на маса и със сигурност е най-силният орален Анаболен Стероид в това отношение. Анадрол се използва основно в периоди на покачване на мускулна маса, като се комбинира изключително добре с Тестостерон Енантат и Тренболон. Стандартната доза при прием на Анадрол е 50-100 мг./ден за мъже, като по-високи дози не биха довели до по-добри резултати. Анадрол не се препоръчва за прием от жени.

Дианабол

Дианабол

Още известен и като Метан, Метандростенолон или просто Д-бол, Дианабол заедно с Тестостерон е най-популярният Анаболен Стероид и единственият такъв, който е създаден с презумцията за повишаване на спортните постижения. Употребата на Дианабол се свързва със значително повишаване на протеиновия синтез, от където се наблюдава голям прираст на мускулна маса и сила, както и цялостно засилени възстановителни и регенеративни процеси в организма. Макар Дианабол да е достатъчно силен, за да бъде използван самостоятелно, обикновенно употребата му се комбинира с употребата на Тестостерон Енантат, Тренболон или Дека-Дураболин, като всяка от тези комбинации ще Ви даде уникални резултати. Стандартната доза при прием на Дианабол е

Сустанон 250

Сустанон 250

Сустанон 250 представлява микс от четири различни естера на Тестостерона, които позволяват контролирано и постепенно освобождаване на хормона в кръвта. Употребата на Сустанон 250 води до значително повишава на всички анаболни процеси в организма и силно завишен възстановителен ресурс. Стандартната седмична доза мъже е между 250-750 мг.

Тестостерон Ципионат

Тестостерон Ципионат

Тестостерон Ципионат е форма на Тестостерон при която молекулата му е прикрепена към бавен естер – ципионат. Това дава на Тестостерон Ципионат дълъг полу-живот, което прави честото му инжектиране ненужно. Този Анаболен Стероид може да бъде използван, както в периоди на покачване на мускулна маса, така и в периоди на изгаряне на подкожните мазнини с еднаква ефективност. При спазване на препоръчителната седмична доза, приемът на Тестостерон Ципионат не се свързва с появата на сериозни странични ефекти. Приемът му се свързва с всички ползи от приема на Тестостерон – повишен протеинов синтез, засилена липолиза и драстично ускорени възстановителни и регенеративни процеси в организма. Стандартната седмична доза е между 200 мг. и 600 мг.

Тестостерон Енантат

Тестостерон Енантат

По подобие на Тестостерон Ципионат, Тестостерон Енантат е Анаболен Стероид с бавно действие и дълъг полу-живот. Силните му анаболни свойства го правят основна част на почти всеки цикъл с Анаболни Стероиди, независимо от целта. Сам по себе си, Тестостерон Енантат би бил достатъчен, за получаването на завидни резултати, но обикновенно употребата му се конбинира с други Анаболни Стероиди, като Дека-Дураболин, Тренболон, Анадрол и Дианабол. Стандартната седмично доза може да варира и е между 250 и 750 мг.

Вашият коментар