Как да инжектираме Анаболни Стероиди

Как да инжектираме Анаболни Стероиди

Как да инжектираме Анаболни Стероиди

Подготовка

Подготовката преди инжектирането на Анаболни Стероиди е ключов момент, който може да Ви гарантира безпроблемна и най-важното безопасна за здравето употреба. Има осем прости стъпки, които трябва да следвате преди всяко инжектиране и макар това да изглежда, като твърде много, реално няма да Ви отнеме повече от минута.

Стъпка 1: Изберете игла – Съществуват множество различни размери на иглити, както като дължина, така и като дебелина. Обикновенно се използват игли с размер 23g-25g и дължина от 2.5 см. Независимо от изборът е от основно значение, винаги да използвате нова игла за всяко инжектиране.

Стъпка 2: Вкарване на въздух – Преди да издърпате инжекционния разтвор, е нужно да напълните спринцофката с малко въздух (поне такова количество, каквото смятате да инжектирате). Това не е задължителен процес, но ще направи Стъпка 3 много по-лесна.

Стъпка 3: Изпразнете въздуха – Поставете иглата в инжекционния разтвор (разтворът с Анаболни Стероиди, който използвате).

Стъпка 4: Идърпайте развтора – Просто издърпайте желаното количество разтвор. Тук може да изберете да използвате отделна игла с която да изтеглите разтвора и такава с която да го инжектирате.

Стъпка 5: Елиминирайте балончетата с въздух – след като сте изтеглили разтвора в спринцофката ще има известно количество въздух. Разтръскайте спринцофката и внимателно избутайте въздуха от иглата, като използвате буталото на спринцофката. Тук, заедно с въздуха може да излезне и малко количество от разтвора.

Стъпка 6: Дезинфектирайте – Изберете къде искате да инжектирате и дезинфектирайте със спирт, като напоите малък памучен тампон.

Стъпка 7: Поставете иглата и аспирирайте – Веднъж щом сте дезинфектирали мястото, поставете иглата и издърпайте малко количество въздух – това се нарича аспирация. Ако всичко е както трябва и сте поставили иглата в мускула, то ще се получи вакум и след отпускане на буталото, то ще се прибере обратно. В случай, че след аспирацията се появи кръв в спринцофката, задължително извадете иглата, сменете я с нова и използвайте друго място за инжектиране.

Стъпка 8: Инжектиране – Ако сте спазили всички стъпки до този момент, остава единствено да инжектирате разтворът с Анаболни Стероиди, като натиснете буталото на спринцофката.

Къде да инжектирам Анаболните Стероиди ?

Мускулна ГрупаМястоБележки
БицепсПо средата на всяка главаМоже да се използва за малки количества разтвор. Може да се окаже болезнено за някой хора.
ПрасциПо средата на всяка главаНай-болезненото за инжектиране място. Няма нужда да инжектирате тук.
РаменаПо средата на всяка главаСредната глава на рамото е най-доброто и лесно място от трите глави.
ГлутеусГорната външна частНай-лесният и безболезнен начин.
Латерален мускулСредата на мускулаТук можете да инжектирате голямо количество разтвор. Нужен е обаче човек, който да инжектира вместо Вас.
Гръден мускулГорна, средна и долна частДолната външна част може да бъде изключително болезнена. Най-често се ползва горната вътрешна част, ако е наложително.
КвадрицепсВътрешна и външна частВътрешната долна част може да бъде изключително болезнена.
ТрапецСредата на мускулаНяма причина да използвате трапеца.
ТрицепсСредата на всяка главаНай-често се използва дългата глава на трицепса

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *