Как да инжектираме Анаболни Стероиди

Как да инжектираме Анаболни Стероиди

Как да инжектираме Анаболни Стероиди

Подготовка

Подготовката преди инжектирането на Анаболни Стероиди е ключов момент, който може да Ви гарантира безпроблемна и най-важното безопасна за здравето употреба. Има осем прости стъпки, които трябва да следвате преди всяко инжектиране и макар това да изглежда, като твърде много, реално няма да Ви отнеме повече от минута.

Стъпка 1: Изберете игла – Съществуват множество различни размери на иглити, както като дължина, така и като дебелина. Обикновенно се използват игли с размер 23g-25g и дължина от 2.5 см. Независимо от изборът е от основно значение, винаги да използвате нова игла за всяко инжектиране.

Стъпка 2: Вкарване на въздух – Преди да издърпате инжекционния разтвор, е нужно да напълните спринцофката с малко въздух (поне такова количество, каквото смятате да инжектирате). Това не е задължителен процес, но ще направи Стъпка 3 много по-лесна.

Стъпка 3: Изпразнете въздуха – Поставете иглата в инжекционния разтвор (разтворът с Анаболни Стероиди, който използвате).

Стъпка 4: Идърпайте развтора – Просто издърпайте желаното количество разтвор. Тук може да изберете да използвате отделна игла с която да изтеглите разтвора и такава с която да го инжектирате.

Стъпка 5: Елиминирайте балончетата с въздух – след като сте изтеглили разтвора в спринцофката ще има известно количество въздух. Разтръскайте спринцофката и внимателно избутайте въздуха от иглата, като използвате буталото на спринцофката. Тук, заедно с въздуха може да излезне и малко количество от разтвора.

Стъпка 6: Дезинфектирайте – Изберете къде искате да инжектирате и дезинфектирайте със спирт, като напоите малък памучен тампон.

Стъпка 7: Поставете иглата и аспирирайте – Веднъж щом сте дезинфектирали мястото, поставете иглата и издърпайте малко количество въздух – това се нарича аспирация. Ако всичко е както трябва и сте поставили иглата в мускула, то ще се получи вакум и след отпускане на буталото, то ще се прибере обратно. В случай, че след аспирацията се появи кръв в спринцофката, задължително извадете иглата, сменете я с нова и използвайте друго място за инжектиране.

Стъпка 8: Инжектиране – Ако сте спазили всички стъпки до този момент, остава единствено да инжектирате разтворът с Анаболни Стероиди, като натиснете буталото на спринцофката.

Къде да инжектирам Анаболните Стероиди ?

Мускулна Група Място Бележки
Бицепс По средата на всяка глава Може да се използва за малки количества разтвор. Може да се окаже болезнено за някой хора.
Прасци По средата на всяка глава Най-болезненото за инжектиране място. Няма нужда да инжектирате тук.
Рамена По средата на всяка глава Средната глава на рамото е най-доброто и лесно място от трите глави.
Глутеус Горната външна част Най-лесният и безболезнен начин.
Латерален мускул Средата на мускула Тук можете да инжектирате голямо количество разтвор. Нужен е обаче човек, който да инжектира вместо Вас.
Гръден мускул Горна, средна и долна част Долната външна част може да бъде изключително болезнена. Най-често се ползва горната вътрешна част, ако е наложително.
Квадрицепс Вътрешна и външна част Вътрешната долна част може да бъде изключително болезнена.
Трапец Средата на мускула Няма причина да използвате трапеца.
Трицепс Средата на всяка глава Най-често се използва дългата глава на трицепса

 

Вашият коментар