Дианабол

Дианабол / Метан за начинаещи

Дианабол е един от най-популярните Анаболи и единствен, който е бил разработен именно с идеята за увеличаване на спортните постижения. Поради широката си разпространеност, сравнително ниска цена и много мощен ефект, Дианабол обикновенно е основен избор на начинаещите, които за пръв път употребяват Анаболни Стероиди.

В статията ще получите основна информация за това, как да използвате Дианабол и как да извлечете максимума от неговата употреба с минимален риск от появата на странични ефекти.

Дианабол: Метан за начинаещи

дианабол за начинаещи

Дозировка

Дианабол е мощен Анаболен Стероид, който обикновенно се дозира в порядъка на 20 – 50 мг./ден и се приема за период от 3-8 седмици. При избиране на дозата, трябва да сте наясно, че всеки орален Анаболен Стероид натоварва черния дроб. Като това натоварване е право пропорционално на дозата. За онези от Вас, които за пръв път използват стероиди, препоръчваме придържането към по-ниска доза 20-30 мг./ден за период от 4-6 седмици.

Време на прием на Дианабол

Времето на прием може да се окаже доста важно, при употребата на Дианабол, който притежава активен полу-живот от 6-8 часа. Ако основната Ви цел е повишаване на силата, ще е най-добре да концентрирате по-голямата част от дозата, преди тренировка. Друг вариант на прием, който е и най-често разпространен, е разделяне на дневната доза на равни приеми през няколко часа. Това ще Ви гарантира поддържането на стабилни нива през целия ден и по-висока Анаболна активност.

Грижа за черния дроб

Независимо от факта, че токсичността на Анаболни Стероиди за черния дроб, да е силно преувеличена, те все пак натоварват неговата функция. В тази връзка е много важно, по време на прием на орални Анаболни Стероиди, като Дианабол, да се приема протектор за черния дроб, под формата на хранителна добавка. Както и да се следят стойностите на чернодробните ензими, посредством кръвна картина.

Сухожилия и стави

дианабол за спортисти

Ефектът от употребата на Дианабол е бърз и изключително силен. Ако употребявате Анаболни Стероиди за пръв път, можете да очаквате драматично повишаване на силата и значителен прираст на мускулна маса. Това ще Ви позволи да тренирате с големи тежести. Както и да провеждате значително по-обемни и интензивни тренировки, но трябва да имате в предвид, че укрепването на сухожилията е процес, който не протича със същата скорост с която се увеличава силата и мускулната маса, по време на прием на Анаболни Стероиди, което носи със себе си риск от травми. Винаги тренирайте с разумни тежести и най-важното – безкомпромисна техника при изпълнението на всяко упражнение.

Стакване на Дианабол

За постигането на оптимални резултати е препоръчително, употребата на Дианабол да бъде придружена от Тестостерон, като най-добрите варианти за това са Тестостерон Енантат и Тестостерон Ципионат. Дългите естери на тези два препарата, ще Ви позволят да продължите да прогресирате, веднъж щом ефектът от Дианабол намалее и приемът му се прекрати. Обикновенно, при подобни комбинация, Дианабол се използва за период от 4-6 седмици, паралелно с Тестостерона за 8-12 седмици.

Хранителен режим

Излишно е да споменаваме, че това е най-важната част, без която употребата на каквито и да е препарати би била безсмислена. Хранителните вещества са основния енергиен източник за организма и основен източник на градивни елементи за различни тъкани в тялото. В това число и мускулите. При прием на Анаболни Стероиди, способността на тялото да уползотворява хранителни вещества и да изгражда тъкани е драстично повишена. Затова е от основно значение в този период храненето Ви да бъде на най-високото възможно ниво. Не правете компромиси с качеството и количеството храна, която приема. И ще останете изключително доволни от резултатите.

Вашият коментар