Важната роля на Дека Дураболин

Важната роля на Дека Дураболин / Нандролон в цикъл с Тестостерон

Важната роля на Дека Дураболин

Хората с опит в употребата на Анаболни Стероиди са наясно, че значително по-силен ефект има, когато се комбинират два или повече препарати. Kакто и че по този начин могат да се балансират евентуалните странични ефекти. Един от най-популярните стакове през годините е от Дека Дураболин и Тестостерон.

Скорошно проучване демонстрира, как употребата на Дека Дураболин / Нандролон има способността да балансира андрогенния потенциал на Тестостерон. Нандролона всъщност е по-силно андрогенен от Тестостерона. Но в половите жлези, космените фоликули и мозъка, значение имат метаболитите на двата хормона. Тестостерон се преобразува в дехидротестостерон, чрез ензима 5-алфа редуктаза, като дехидротестостерона притежава приблизително десет пъти по-висока андрогенна активност. Дека Дураболин / Нандролон се преобразува в дехидронандролон, чрез ензима 5-алфа редуктаза, който е много по-ниско андрогенен от Тестостерона.

В проучването, учените заключват, че тази комабинация от двата Анаболни Стероиди – Тестостерон и Нандролон / Дека Дураболин води до повишен анаболен ефект, повече мускулна маса, повече сила, за сметка на намален риск от появата на странични ефекти свързани с висока андрогенна активност, като косопад, акне и сърдечни проблеми.

Вашият коментар