Анаболни Стероиди Преди и След

Анаболни Стероиди Преди и След

Анаболни Стероиди Преди и След

За онези от Вас, които никога до сега не са употребявали Анаболни Стероиди, почти винаги има една неяснота, относно резултатите които могат да се очакват. Понякога информацията, която сте дочули или прочели, може да бъде противоречива и в доста случай подвеждаща.

Истината е проста, употребата на Анаболни Стероиди води до драстично повишаване на спортните постижения, мускулната маса, силата, релефа и издържливостта, но в някой случай тези техни свойства се преувеличават и се пренебрегват други основни принципни, без които достигането на целите не би било възможно.

Анаболни Стероиди Преди и След – период за маса

Ако сте прекарали известно време в залата, независимо от това колко здраво сте тренирали и колко добри резултати сте постигнали, Вие ще поискате повече. Просто това е човешката природа. Разбира се, има малък процент трениращи, които ще достигнат определено ниво и ще бъдат удовлетворени от това. Но те са рядкост и по-скоро изключение.

Като човек, който е станал част от фитнес и бодибилдинг движението Вие сте наясно, че периода за маса или известен в културистичните среди. Като „оф-сиизън“ е времето в което се трупа мускулната маса и се развива силата. С употребата на Анаболни Стероиди, този процес се ускорява драстично. Като резултатите могат да бъдат впечатляващи. Ако при стандартни условия, Ви е отнело няколко години за да натрупате 10 кг. чиста мускулна маса, с употребата на Анаболни Стероиди това би станало само за малка част от това време.

Не е начувано за атлети да покачат 15-20 и дори повече кг. за кратък период, използвайки Анаболни Стероиди. Но нека това не се бърка с чиста мускулна маса. Тук е важно да отбележим, че употребата на Анаболни Стероиди е само катализатор на този процес. И без добра и балансирана хранителна програма и здрави тренировки тези резултати няма да бъдат постижими. Друг много важен момент е, нуждата от правилно изготвена схема на прием на Анаболните Стероиди. Разбира се придружена от подходящата След-Циклова Терапия за запазване на постигнатите резултати.

Анаболни Стероиди Преди и След – период за релеф

За всеки атлет, който е правил диета за релеф знае, че независимо от това колко добра и прецизна е диетата му, той ще загуби мускулна маса. Това може да се окаже доста демотивиращо за голяма част от трениращите. Като се има предвид усилията, които са положили преди това, за да натрупат мускулна маса. Разбира се, с натрупването на опит и знания, този процес може да се оптимизира, но въпреки всичко загубата на мускулна маса ще бъде неизбежна.

Употребата на Анаболни Стероиди по време на диета, ще даде ново значение на  този процес за Вас, особено ако ги използвате за първи път. Използвайки Анаболни Стероиди в този период, Вие не само ще успеете да запазите мускулната си маса. Но също така и ще придадете на мускулатурата си съвсем различен вид. Повишена васкуларизация, по-твърд и сух вид, а в зависимост от използваните Анаболни Стероиди може дори да качите малко количество чист мускул и сила.

Разбира се, тук също е много важно да отбележим, че Анаболните Стероиди ще качат резултатите Ви на ново ниво. При положение, че са използвани по правилно изготвена схема и употребата им не е била за сметка на качеството на хранителни режим и интензивността на тренировките.

Вашият коментар