Анаболни стероиди за мускулна маса

Анаболни стероиди за мускулна маса

Анаболни стероиди за мускулна маса

Покачването на мускулна маса винаги е бил топ приоритет на спортуващите. А Анаболните Стероиди които се ползват с тази цел – винаги най-търсените. Ако трябва да сме откровенни, абсолютно всички Анаболни Стероиди могат да се използват с цел покачване на маса. Но сред тях има такива, които ще бъдат най-ефективни и чиято употреба е оптимална за целта.

Ако сте решили да използвате Анаболни Стероиди за покачване на маса е хубаво първо да знаете, какво точно да търсите. След което да съобразите личните си цели и да организирате приема и дозировките спрямо тях.

За какво да гледате

Когато дойде време за покачване на маса, е от голямо значение да обърнем внимание на качеството. Както и да не търсим на всяка цена покачване на максимално количество килограми и сила.

Често срещани са твърдения, че за период от 2-3 седмици трениращи покачват 15-20 кг. мускулна маса и удвояват силовите си постижения двойно. Истината е, че 15-20 кг. чиста мускулна маса е огромно количество, за което често са нужни години упорити тренировки и правилна, и системна употреба на Анаболни Стероиди.

В случайте описани по-горе, често голяма част от натрупаните килограми са в следствие на засилена водна задръжка (нека не забравяме, че Анаболните Стероиди имат способността да увеличават водната задръжка в тялото, особено в съчетание с високо-калорийни диети с високо съдържание на въглехидрати), повишено задържане на гликоген в мускулната тъкан, а в някой редки случай и на повишено количество подкожни мазнини.

Ако в този случаи, трениращите ползват единствено кантара, като индикатор за техния прогрес, много бързо след спиране на приема на Анаболни Стероиди, значително количество от „спечеленото“ ще бъде загубено.

Най-важният показател трябва да бъде огледалото, тъй като само по този начин ще можете да добиете добра представа за реалния прогрес, който имате с употребата на Анаболни Стероиди.

Най-добрите Анаболни Стероиди за покачване на маса

Подготвяйки следващия си цикъл за маса, със сигурност всеки иска да подбере най-добрите и ефективни Анаболни Стероиди за целта. Счита се, че Тестостерона трябва да бъде в основата на всеки цикъл с Анаболни Стероиди, като дори той сам по себе си би бил изключително ефективен. За най-добри резултати обаче, се препоръчва паралелната употреба на Тестостерон с един или повече от следните препарати :

Дека Дураболин

Дианабол / Метан

Анадрол

Тренболон

Към този списък можем да добавим и Болденон и Винстрол, като една идея по-неефективни, но добри варианти.

Вашият коментар