анавар за жени

Анавар за жени – напреднали

Анавар за жени – този цикъл с Анаболи е предназначен за жени, които до този момент са използвали поне Анавар, не са имали сериозни проблеми, останали са доволни от резултатите и искат малко повече. Схемата може да бъде използвана, както за покачване на мускулна маса, така и за изгаряне на подкожните мазнини, като това ще зависи от храненето и тренировките.

Цикъл с Анаболни Стероиди за жени – напреднали

Тестостерон

За разлика от циклите с Анаболни Стероиди, които се използват от мъжете, тези при жените не трябва да съдържат Тестостерон. Единственото изключение може да се направи за много елитни спортистки (културизъм или друг силов спорт). Употребата на Тестостерон от жени носи със себе си много висок риск от появата на вирилизация. При повечето жени е по-добре да се използват Анаболни Стероиди с ниска андрогенна активност, за да се избегнат подобни странични ефекти.

Схема

Седмица Анавар Мастерон Растежен Хормон
1 10 мг./ден Х 2 единици дневно
2 10 мг./ден Х 2 единици дневно
3 10 мг./ден Х 2 единици дневно
4 10 мг./ден 25 мг./3 пъти седм. 2 единици дневно
5 Х 25 мг./3 пъти седм. 2 единици дневно
6 Х 25 мг./3 пъти седм. 2 единици дневно
7 Х 25 мг./3 пъти седм. 2 единици дневно
8 10 мг./ден Х 2 единици дневно
9 10 мг./ден Х 2 единици дневно
10 10 мг./ден Х 2 единици дневно
11 10 мг./ден Х 2 единици дневно
12 10 мг./ден Х 2 единици дневно

Мастерон или Анавар за жени?

Някой силови спортистки могат да решат да използват Анавар и Мастерон паралелно през цялото време, но това значително повишава риска от появата на вирилизация.

Анавар може да бъде дозиран и в по-ниска доза от 5 мг./ден, като 10 мг. се счита за оптималната доза, при която рискът от странични ефекти е незначителен. В случай, че се появят симптоми на вирилизация, прекратете приема му веднага.

Мастерон не е толкова популярен сред жените, колкото е Анавар или дори Винстрол и Примоболан. Все пак свойствата му го правят идеален избор. Мастерон притежава андрогенна активност, сходна с тази на Анавар и е отличен избор за повишаване на силата, твърдостта и чистата мускулна маса. Мастерон Пропионат е единствената версия на хормона, която бихме препоръчали. Той е много бърз и при евентуални проблеми ще се изчисти от организма до дни.

Растежен Хормон не е задължителен за този цикъл, но употребата му ще повиши десетократно резултатите Ви.

Употребата на След-Циклова Терапия не е нужна, както при мъжете, поради отсъствието на тестикуларна атрофия.

Екипът на Zobim.NET Ви препоръчваме само най-добрите препарати на пазара в момента! Те са тествани фармацевтично и са изпробвани и от наши атлети и доказано работещи:

  1. Thaiger Pharma Xandrol – 100 табл. х 10 мг.
  2. ROXPharma Masterox – 10 мл. х 100 мг.
  3. Aviva Systems Biology HGH – 40 ед. (13.4 мг.)

Вашият коментар