Стероиден цикъл и комбинации от анаболи

Стероиден цикъл и комбинации от анаболи

Стероиден цикъл и комбинации от анаболи

Под цикъл Стероиден цикъл и комбинации от анаболи се има предвид времевия период за който атлетът ще приема тези препарати. Тази времева рамка, може образно да бъде разделена на 2 периода – период на прием на Анаболни Стероиди и период на терапия и почивка. За периода в който се приемат Анаболни Стероиди, атлетите имат огромен избор от препарати и стакове. Стаковете представляват комбинация от различни Анаболни Стероиди и други препарати с цел по-високи резултати.

Възможностите са толкова много, че позволяват всеки следващ цикъл да бъде напълно различен от предходния.

Независимо от вида препарати, които се избрали да използвате, има няколко правила, които е желателно да се спазват при употребата на Анаболни Стероиди, за да се намали риска от нежелани странични ефекти. Едно от основните условия на всеки цикъл е, той да включва някаква форма на синтетичен Тестостерон, без значение от естера.

Бележка : Това не важи при употребата на Анаболни Стероиди от жени.

Освен употребата на Тестостерон има и други неща, които трябва да бъдат съобразени, за да се увеличат шансовете за успешен и най-важното безопасен цикъл.

Първи цикъл с Анаболни Стероиди

Ако до сега никога не сте употребявали Анаболни Стероиди, е препоръчително първият цикъл да бъде максимално прост. Желателно е да започнете с хормони, с които тялото Ви вече е свикнало, като например Тестостерон. Много атлети пропускат този факт и започват веднага със сериозни комбинации от множество препарати. Това в повечето случай не завършва добре. Няма да е нужно много, за да получите изключителни резултати. Като с времето Вие ще можете да добиете добра и ясна представа, кои препарати работят най-добре за Вас и са най-безопасни. Ако обаче стартирате веднага с голям набор от различни препарати и се появят проблеми, би било изключително трудно да разберете от къде идват те. Както и как да се справите с тях.

Цикли и Стакове за Напреднали

Когато придобиете опит с употребата на Анаболни Стероиди, имате зад гърба си няколко цикъла и/или стака. И сте останали доволни, можете да обмислите съставянето на по-сериозен цикъл.

При употребата на Анаболни Стероиди, има една проста зависимост, с която е много важно да сте наясно. Колкото повече Анаболни Стероиди приемате и колкото по-високи дози желаете да използвате, толкова и резултатите ще бъдат по-драматични. Но същото важи и за нежеланите странични ефекти. Тези ефекти след определен момент могат да станат неконтролируеми и реално застрашаващи здравето Ви.

Продължителност на цикъл с Анаболни Стероиди

Когато стане дума за цикъл с Анаболни Стероиди, веднага изниква въпросът – колко дълъг трябва да бъде един цикъл, какво е минималното време за да се постигнат резултати, както и какво е максималното ? Това са въпроси, на които би било много трудно да се отговори, но все пак има основни принципи, които трябва да се спазват. Независимо от вида Анаболни Стероиди, които сте решили да използвате, употребата им ще трябва да бъде продължителна във времето. Човешкото тяло се стреми към запазването на постоянен баланс (хомеостаза) и не обича промените, затова е нужно да му дадем достатъчно време за този баланс да бъде променен.

За да се случи това, повечето атлети са установили, че са нужни поне 8 седмици, като 12 седмици са далеч по-ефективни. По-продължителна употреба би дала още по-добри резултати, но с това се увеличава и риска от появата на странични ефекти. За онези, които търсят оптимални резултати, като едновременно с това желаят да минимизират риска от проблеми, 12-16 седмици прием на Анаболни Стероиди, последван от поне толкова дълъг период на почивка (с включена терапия) би бил най-добрия вариант.

Разбира се, има и хора при които този вариант не би бил оптимален, като тук говорим за найстина сериозни професионалисти и елитни спортисти. При тях, много често приемът на Анаболни Стероиди е по-продължителен от времето в което се почива, защото това е единственият начин да се поддържа огромното количество маса и сила, които притежават.

Примерни цикли с Анаболни Стероиди

Тук ще откриете различни видове цикли, които ще бъдат котегоризирани според опитът, който имате и ще бъдат разделени условно на :

 

  • Хора без опит до средно напреднали – имате зад гърба си няколко прости цикъла, които са завършили успешно, без да сте се сблъскали със сериозни странични ефекти и сега желаете да постигнете малко повече.
  • Средно напреднали до напреднали – този тип цикли ще са достатъчни за повечето трениращи. Истината е, че с подобни схеми Вие можете да постигнете невероятни резултати, които в повечето случай ще надминат очакванията Ви. Ако сте завършили няколко такива схеми и все пак желаете да постигнете несравнимо развитие на мускулатурата, подобно на професионалните културисти можете да преминете към цикли за напреднали.

Отвъд циклите за Напреднали – циклите за напреднали, които ще можете да разгледате при нас са изключително мощни. Също така и носят значителен риск от появата на нежелани странични ефекти. Въпреки това, някои атлети ще вземат решението да използват дори още по-мощни комбинации от Анаболни Стероиди. Като това е нещо, което ние в никакъв случай не бихме препоръчали. Подобни цикли с Анаболни Стероиди са сериозна предпостава за появата и развитието на сериозни проблеми. В някой случаи могат да бъдат животозастрашаващи.

Вашият коментар