стероиди за покачване на маса

Най-добрите стероиди за покачване на маса

Ако искате да качите чиста мускулна маса с помощта на анаболи, някои са по-подходящи от други. Тук можете да прегледате пет от най-големите стероиди за покачване на маса като започнем от най-малко ефективен до силно ефективен.

ТЕСТОСТЕРОН

В зависимост от това, кого питате, тестостеронът може да бъде смятан за един от най-любимите стероиди за покачване на маса. Независимо от това, специфично погледнато, напълняването е възможно само когато увеличите количеството на свободния тестостерон в тялото си.

Най-добрите стероиди за покачване на маса. Имайте предвид за факта, че всички анаболи не са нищо повече от производни на тестостерон и бързо ще разберете защо толкова много културисти се обръщат към този мощен, потентен хормон във високодозовите цикли, за да им помогне за натрупването на маса.

Има няколко варианта, от които можете да изберете, въпреки че Sustanon-250 и Testosterone Propionate са най-популярните в циклите само с тестостерон.

ДЕКА ДУРАБОЛИН

Дека засилва синтеза на протеини, който е биологичният процес, отговорен за изграждането на мускулите.

Въпреки това, тъй като Дека е по-анаболен и по-малко андрогенен от тестостерона, той може да бъде по-ефективен и с по-малко странични ефекти от тестостерона.

Deca Durabolin е един от най-популярните анаболи в света, и то по добра причина. Хората, които го използват правилно, наред с разумна диета и упражнения, могат да натрупат до 9-10 килограма за едва 12 седмици.

АНАДРОЛ

Анадрол е идеалната добавка за тези, които искат да качат умерено количество тегло много бързо.

Средно потребителите съобщават, че са качили между 4-5 килограма още в рамките на първите четири седмици на употреба, преди да стигнат платото.

Поради тази причина много културисти включват Anadrol в предната част на своите цикли, за да „стартират“ качването на мускулна маса , а след това използват друг стероид – или дори тестостерон – за остатъка от цикъла.

ТРЕНБОЛОН

Тренболонът е наистина забележителна добавка и е полезна по време на цикли на качване и чистене. Трен може да помогне културистите с опит, в комбинация с правилната диета и тренировъчен план да качат между 10 и 12 килограма в периода от един цикъл.

Той предлага множество предимства, включително засилено задържане на азот, по-бърз и по-ефективен синтез на протеини, повишена оксигенация благодарение на повече червени кръвни телца и способността на тялото да използва по-добре хранителните вещества, които консумирате.

Това го прави един от по-любимите стероиди откъм опции за покачване на килограми, въпреки че е много потентен.

ДИАНАБОЛ

Стероид номер едно за всички културисти и спортисти винаги е бил (и вероятно винаги ще бъде) Дианабол. Един от най-популярните анаболи използван сред големите имена Холивуд, няма нищо като Dianabol за добавяне на 14-15 килограма или повече в един цикъл.

Той е и един от най-добрите за покачване на силата, което води до ефективни тренировки, а от своя страна води до повишаване на качествено покачване. Въпреки това, тъй като е силно андрогенен, някои от тези печалби идват под формата на вода, попаднала между мускулните клетки.

За щастие, използването на антиестроген може да помогне да се предпазите от „подутия“ вид и вместо това да се насладите на висококачествена мускулна маса

ЖЕНСКИ ОБЕМИСТИ СТЕРОИДИ

Жените са много по-чувствителни към ефектите на анаболите. Поради тази причина изборът им за насипни товари е ограничен. Много от масовите продукти, използвани от мъжете, биха причинили вирилизация (развитие на мъжките характеристики) при жените.

Поради тази причина най-доброто за качване при жените обикновено са онези, които мъжете биха използвали за сваляне и изчистване.

Winstrol

Winstrol се счита за безопасен за жени, когато се използва в ниски дози. Доказано е, че помага на жените да натрупат средно между 5 и 7 килограма чиста мускулна маса в рамките на един или два цикъла по време на извънсезонни тренировки.

Primobolan

Primobolan е друг вълнуващ избор за жените и много експерти ще се съгласят, че той е дори по-безопасен от Winstrol, когато става въпрос за рискът от вирилизация. Той предлага почти същите резултати като Winstrol.

Anavar

Мнозина купуват Anavar, тъй като е смятан за „кралицата“ на стероидите за качване за жени. Много е лек, а диапазонът на дозите е достатъчно голям, за да позволи на повечето жени да го приспособят към индивидуалните си нужди. Рискът от вирилизация е доста нисък, когато се използва според указанията, но печалбите са огромни. Някои жени твърдят, че натрупват над 9-10 килограма чиста мускулна маса за един цикъл, въпреки че това е нетипично.

Има някои признаци, че продукти като Deca Durabolin или Turinabol са също  безопасни за жени. Но ако сравните риска от странични ефекти (а именно вирилизация) с ползите, става много ясно, че трите опции, изброени по-горе, са много по-безопасни (при минимални дози).

Жените трябва да избягват тези два продукта, въпреки твърденията, че някои жени са ги употребявали без странични ефекти. Всички жени са различни и повечето симптоми на вирилизация са постоянни. Изборът на по-безопасни стероиди за качване е отговорен начин да увеличите крайната си печалба.

НАСОКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

Те могат да причинят странични ефекти както при мъжете, така и при жените. Така че е важно да се вземат предпазни мерки срещу тях. Най-доброто нещо, което можете да направите, е да следвате указанията за дозировка и продължителност на цикъла въз основа на вашите цели, пол и ниво на опит. Освен това, обръщайте голямо внимание на тялото си и намалете дозата, ако страничните ефекти станат притеснителни.

Мъжете ще трябва да използват ароматазни инхибитори по време на циклите си, за да предотвратят конвертирането на естроген. И те също трябва да съставят план за ефективен PCT. Жените могат да намалят дозите си в края на циклите, за да предотвратят хормоналния дисбаланс.

Ако забележите тежки странични ефекти от вашите стероиди за качване, включително Gyno при мъже или вирилизация при жени, трябва да спрете употребата на продуктите и да се обадите на Вашия лекар.

Въпреки че Dianabol е номер едно в списъка и тестостеронът идва на номер пет. Важно е да запомните, че всеки толерира анаболите по различен начин.

Това, което работи добре за един, може да не работи толкова добре за друг. Така че не забравяйте да го имате в предвид, когато съставяте цикъл за покачване на маса.

Вашият коментар