Най-добрите стероиди за изчистване

Най-добрите стероиди за изчистване

Завършили сте цикълът си за покачване на маса. Чувствате се добре, но знаете, че ви трябва тонус, както и да се отървете от част от тази мазнина точно под кожата ви и да получите нацепен вид, който ще накара тези около вас да ви забележат.

Цикълът на рязане може да ви помогне да направите и трите, но ще ви е нужен подходящият продукт, който да ви помогне да стигнете до там, където искате да сте. По-долу можете да научите повече за най-добрите стероиди за изчистване.

WINSTROL

Winstrol е сред най-популярните стероиди за изчистване в света по различни причини. На първо място, той е широко достъпен и лесен за добавяне – две неща, които са важни за спортистите и културистите.

Хората го предпочитат, защото предлага шанс да изчистиш калориите и да изгориш телесните мазнини, без да губиш мускулите, натрупани по време на цикъла на покачване.

Обичайната доза за спортисти и културисти е от 25 до 50 милиграма на ден, въпреки че културистите, които се състезават и имат богат опит, могат да използват до 100 мг. на ден. Продължителността на цикъла е от шест до осем седмици.

АНАВАР

Анавар идва на второ и много близко място след Winstrol в списъка на най-добрите за стероиди за изчистване и докато повечето спортисти и културисти са съгласни, че това е абсолютният най-добър сред стероиди за изчистване, когато става въпрос за чистене, той е и един от най-скъпите.

Независимо от това, Anavar предоставя същите предимства като Winstrol – способността да се използва цикъл за сваляне, без да се губи мускулна маса, – но също така предлага втвърдяващ ефект с много мускулна дефиниция.

Средната доза за културисти е 20 до 30 мг на ден с дози, които не надвишават 80 мг дневно. Циклите са между две и четири седмици с кратка почивка, последвана от още две до четири седмици употреба.

ПРИМОБОЛАН ДЕПО

Primobolan Depot е един от най-безопасните анаболи налични днес и точно затова много спортисти го предпочитат в сравнение с всички други.

Въпреки че жените го използват с голям успех за натрупване на маса, мъжете културисти виждат най-добри резултати по време на извънсезонните си цикли на чистене.

Дозите варират от 100 до 600 мг. седмично, но това зависи от поносимостта. Повечето хора започват с висока доза и постепенно я намаляват, докато цикълът продължава.

Продължителността на цикъла е средно от 8 до 12 седмици, а Primobolan Depot може да се използва заедно с всеки друг анаболен стероид.

MASTERON

Masteron е един от най-добрите стероиди за чистене главно защото предлага значително увеличение на силата по време на периоди , в които има недостиг на калории.

Хората, които искат да стопят подкожните телесни мазнини, често намаляват приема на калории и увеличават упражненията си, което води до умора.

Masteron се бори с това доста добре, като помага на тялото да метаболизира по-добре калориите, които постъпват в организма ви. Освен това помага на тялото да използва по-добре мастните запаси, които са се стопили благодарение на диетата и упражненията.

Средната дозировка е от 300 до 400 мг. на седмица при цикъл в продълженителност от шест до осем седмици. Повечето хора прилагат 100 мг. Masteron през ден.

ТУРИНАБОЛ (TBOL)

Turinabol е още един чудесен вариант и той намира място в списъка на най-добрите по добра причина.

Като цяло, той е един от най-добрите анаболи за насърчаване на твърд, сух вид, който е нещо обичайно при състезанията по културизъм из целия свят. Tbol също е много мек и доста безопасен и като Winstrol не се ароматизира.

Това означава, че можете да го използвате безопасно, без да се страхувате от естрогенни странични ефекти като подуване на корема, гинекомастия и други. Tbol е отговорен и за понижаване на нивата на SHBG, което означава, че повече от стероидите остават необвързани и активни.

Това е като да увеличите нивата на безплатния си тестостерон десетократно или повече, особено когато сте сдвоени с друг от най-добрите. Средната доза Tbol е от 25 до 80 мг. на ден при цикъл, който не надвишава шест седмици.

TRENBOLONE (TREN)

Въпреки че обикновено се счита за „универсален“, Trenbolone или Tren е друг от най-популярните и най-добрите за чистене на пазара днес.

Ако решите да използвате Trenbolone като свой основен чистещ продукт, е жизненоважно да получите дозата си, продължителността на цикъла, диетата и плана за упражнения точно както трябва – прекалено висока доза и може да почнете да качвате мускулна маса вместо да чистите мазнини. Обикновените дози Тренбулон са от 100 до 150 мг. всеки ден при цикъл с продължителност около шест до осем седмици.

Когато използвате Trenbolone при цикъл за чистене, трябва да допълвате тренировките си за вдигане на тежести или издръжливост с около час кардио или аеробика всеки друг ден.

Това ще осигури на тялото ви потенциал за изгаряне на калории, от който се нуждае, за да разкъса мастната тъкан и да ви даде лекия, нацепен вид, за който копнеете.

Също така ще трябва да консумирате много по-малко калории, отколкото в цикъла за качване и трябва да се състоят от много протеини и комплексни въглехидрати.

Тези макронутриенти ще ви помогнат да поддържате съществуващата мускулна маса и ще ви осигурят нужната енергия за тези интензивни тренировки.

Най-добрите цикли на чистене

Сега, когато сте запознати с най-добрите стероиди за чистене в света днес, може да се окаже, че се борите да решите кой ще работи най-добре за вашите лични нужди.

В по-голямата си част всеки изброен тук продукт може да осигури невероятни резултати, така че за много хора става на въпрос това, което можете да намерите локално, и какво може да си позволите.

Графиката по-долу показва някои от най-добрите стекове за чистене, които могат да ви помогнат да решите кои съединения действат заедно синергично.

Купища

Стероид 1

Стероид 2

Стероид 3

Стек 1 Winstrol Кленбутерол Тестостеронът
Стек 2 Тестостеронът Anavar Примоболан
депо
Стек 3 Trenbolone Masteron Тестостеронът

Имайте предвид, че това, което работи за един индивид, може да не работи за друг. А стековете по-горе са просто насоки, които можете да следвате, когато планирате следващия си цикъл.

Винстрол и кленбутерол е дълго използвана особено любима двойка за топене на нежелани мазнини.

Кленбутеролът е нестероиден стимулант, който повишава метаболизма ви, а Winstrol главно служи като защита за съществуващата мускулна маса.

С тези два продукта можете да стигнете до 2% телесни мазнини, без да се страхувате да загубите мускулни печалби.

Както виждате, имате на разположение няколко възможности, когато става въпрос за втвърдяване на мускулите и постигане на изчистена фигура. Без да се страхувате да загубите трудно спечелената си мускулна маса.

Най-добрите стероиди за рязане са онези, които ви предлагат много енергия и сила без един тон тежки странични ефекти.

Вашият коментар