avanafil

Avanafil – последна мода в сексуалните стимуланти

Какво е Avanafil?

Avanafil е последно поколение инхибитор на фосфодиестеразата тип 5 (PED5 инхибитор), който действа по същия начин, като Виагра, Циалис и Левитра. Avanafil действа, като значително повишава кръвоснабдяването в малката перисталтика и в частност пениса, както и отпуска артериите в пениса, което води до мощна, продължителна и качествена ерекция.

История на Аванафил

Аванафил е одобрен от агенцията по храните и лекарствата в САЩ, като ефективно средство за третиране на еректилната дисфункция при мъже, през 2012 година под търговското име Stedra или Spedra и е разработен от Mitsubishi Tanabe Pharma. През 2013 година, Avanafil се предлага вече в над 40 страни по целия свят и се счита за едно от най-добрите средства за подобряване на сексуалните способности при мъже от всички възрасти.

Как се различава по действие Avanafil от Виагра, Циалис и Левитра?

Действието на Аванафил е много сходно с това на Виагра, Циалис и Левитра, но с малки разлики. За разлика от останалите продукти в този клас, действието на този продукт започва едва само 10-15 минути след приема. За разлика от 30-60 минути при Виагра, Циалис и Левитра. Също така, употребата на Аванафил не води до появата на често срещаните при останалите продукти странични ефекти, като зачервяване на лице и очи, главоболие, световъртеж и гадене.
Освен това, действието от приема на Аванафил, не се влиае от хранене и консумация на алкохол.
Продължителността на ефекта от Avanafil е най-близка до тази на Силденафила във Виаграта, като е около 6 часа.

Ползи от приема на Avanafil

  1. Значително повишава кръвонапълването в пениса, като води до мощна и продължителна ерекция.
  2. Действа светкавично. За разлика от останалите сексуални стимуланти на които са им нужни 30-60 минути за да започнат да работят, при Аванафил действието започва 10-15 минути по-късно.
  3. Последно поколение сексуален стимулант. Аванфилът е следствие на години проучвания в областта на мъжката потентност и е разработен в най-иновативните и високо-технологични пройзводствени съоражения.
  4. Аванафил работи на 100% при всички мъже. Действието на продукта е безотказно и гарантирано при всеки.
  5. Без странични ефекти. За разлика от останалите сексуални стимуланти, при Аванафила няма риск от странични ефекти. Само качествена ерекция, часове наред.
  6. Комбинира се с храна и алкохол. Приемът на храна и алкохол влиае негативно на ефекта на повечето сексуални стимуланти, но това на важи при Аванафила. Той спокойно може да бъде приет с хранене, след хранене, както и с алкохол, без това да повлиае на скоростта и силата на действието му.

Не се колебайте, а поръчайте още сега 100% оригинален Avanafil на супер цена с фармацевтично качество. Само и единствено при нас: Zobim.NET!

Подарете на себе си и своята партньорка, незабравими мигове и уникални сексуални преживявания, сигурно и гарантирано с този секс стимуалант от Zobim.NET!

Вашият коментар