Виагра онлайн

Секс стимуланти – ползата от тях и как подобряват качеството ни на живот!

Какво представляват секс стимулантите и кой ги използва?

хапчета за добър сексЖивеем в свят, в който сексуалните стимуланти отдавна не са тема табу. Напротив наблюдава се все по-засилената им употреба от хора на всякаква възраст. Макар да са известни на по-голямата част от населението, все още има някои благоприятни ефекти върху човешкото тяло, които не всеки знае.

 

 

Как действат секс стимулантите?

Главна роля за доброто ни настроение играят нашите хормони и особено така наречените хормони на щастието. Познати още като невротрансмитери те изпращат съобщения към мозъка и са свързани с всяко наше движение , мисъл и емоция. Тялото ни произвежда шест различни хормона на щастието: серотонин, допамин, норадреналин, ендорфин, фенетиламин и окситоцин. Най-голямо въздействие върху сексуалния ни живот имат допаминът и фенетиламинът. Допаминът е най-важният невротрансмитер, носещ усещането за удоволствие, релаксация и еуфория. Що се отнася до неговата мощна стимулация има един верен отговор и това е оргазмът!

Разбира се допамин се отделя и при консумирането на храни като ананас, ягоди и за щастие на много жени в буквален смисъл – шоколад. Но за съжаление само с храна не можем да си го набавим в достатъчни количества и въздействието му може да бъде неусезаемо. Фенетиламинът пък е наричан още и хормона на любовта. За неговото отделяне може да има както физически, така и психични причини. Най-кратко казано той е виновникът за „пеперудите в стомаха“ и ускореният пулс, когато сме влюбени.

Срамно ли е да прибегнете до секс стимуланти?

В забързаният начин на живот не малко от нас са подложени на стрес, напрежение и умора. Те вредят на сексуалния живот, здравето и добрите взаимоотношения в семейството. Това създава един порочен кръг, в който умората и напрежението пречат на секса.  -> Липсата на секс ни лишава от голяма доза допамин и фенетиламин. -> Появяват се умора и напрежение, защото няма хормони на щастието, които да им въздействат. -> Влошава се сексуалния живот и така се въртим постоянно, докато не намерим изход, което понякога може да бъде доста трудно.

Тук идват на помощ сексуалните стимуланти, благодарение на които можем да минем на по -високо ниво в сексуалния си живот, което без съмнение ще подобри и отношенията ни с половинката.

Без значение от възрастта, могат да се приемат различни секс стимуланти, според нуждите ни и да наблюдаваме благоприятното им въздействие върху любовния живот. И респективно върху настроението, тонуса и психическото състояние. Съществуват много повишаващи либидото стимуланти, всеки един от тях с различни ефекти. Има както широкоспектърни, така и такива, чието действие е изолирано и работи само за една цел. Например секс стимулантите с активна съставка тадалафил, спомагат за по-здрава ерекция при мъжете. Също и по-голяма чувствителност по време на полов акт и възпрепятстват преждевременната еякулация.

Ако пък целите повече издръжливост по време на секс, за да задоволявате по-дълго време половинката си за това ще Ви помогне съставката Dapoxetine хидрохлорид. Тя работи като подтисне ензима, който се отделя от мозъка, когато трябва да свършите. За привържениците на изцяло натуралните съставки има и такива стимуланти доказали действието си с годините познати под наименованията черна мравка, испанска муха и др. За дамите има съставки повишаващи чувствителността и притока на кръв към половите органи. А това води до по-голяма възбуда. Употребявани в разумни количества описани в предписанието им, те са безвредни и не крият риск за здравето.

Благодарение на малко помощ отвън, ще си доставяте оргазми и куп други удоволствия, които ще ви помогнат да се чувствате благоразположени за нови предизвикателства.

секс стимулиранеФиналните резултати, които да очаквате

Както много от вас знаят, задоволените хора са по-усмихнати, по-щастливи и по-успешни! Ако търсите начин да съживите сексуалния си живот, да го разнообразите и направите още по-цветен, ние от екипа на Zobim.NET сме се погрижили да ви осигурим голямо разнообразие от продукти, с които ще постигнете целта си.

Бъдете здрави, щастливи и по-спокойни, повишавайте нивата си на шестте хормона на щастието ежедневно и се радвайте на по-добър живот.

Вашият коментар