Испанска муха

Испанска муха – капки за възбуждане

Испанска муха

Капки за възбуждане, Кантарис, афродизиак който можете да срещнете под  всички тези названия.

Всичко, което трябва да знаете за него, може да намерите в следващите редове.

Испанска муха е мощен афродизиак – що е то? Най-общото наименование на препарати, засилващи или провокиращи сексуалната възбуда. Обикновено се среща под различни форми и действието е мигновено или известно време след приема. Наименованието идва от името на гръцката богиня на любовта Афродита. Произходът на афродизиака датира от хилядолетия, като се счита че древните хора са експериментирали с различни билки, действащи върху сексуалността. Билките Йохимбин, Бабини зъби са считани за афродизиаци от естествен произход.

Какво е испанска муха/кантарис? Екстрактът няма общо с името си, а се извлича от конкретен вид зелен бръмбар Lytta vesicatoria. Процесът на извличане не е много сложен – бръмбарите се изсушават и се стриват на прах, добавят се специални есенциални масла, сместа се разрежда с алкохолни субстанции и воала… вече имаме испанска муха. Продуктът е с естествени съставки и няма съдържание на синтетични вещества.

Каква доза може да се приема и безопасен ли е приема на Кантарис?

Екстрактът от зеления бръмбар е изключително силен и токсичен и се счита за опасен при прием в големи дози. Регулиращите органи в индустрията, позволяват използването на хомеопатична доза Кантарис D6. Опасните дози от Кантарис не се намират така или иначе на пазара. Но все пак – спазвайте указанията за прием.

Може ли испанска муха да се приема от всички?

Има случаи при които приемът не е препоръчителен, информирайте се:

Бременност – от древността още, екстрактът се е използвал като средство за предизвикване на аборт.  Забравете за приема му ако правите опити за бременност или това вече е факт!

Проблеми с бъбреците – при тези случаи, не е препоръчително да приемате кантарис. Препаратът влияе на уринарния тракт и евентуално дразнение, може да достигне до бъбреците и да предизвика възпаление.

Неврологични проблеми – испанската муха влияе значително на нервната система. Предозирането може да доведе до смущения в поведението, психози, нервни разстройства, силно главоболие.

Често уриниране – препаратът предизвиква позиви за често посещение на тоалетната. Това е един от най-често наблюдаваните странични ефекти.

Опасност от предозиране – препаратът съдържа стрихнин и е важно да спазвате указаните дозировки, тъй като големи количества могат да доведат дори до смърт. Не подценявайте силата на действието на препарата в големи количества.

Вашият коментар