меланотан

Меланотан II

Меланотан II е пептиден хормон, принадлежащ към алфа-меланоцит-стимулиращи хормони, синтетичен аналог на Меланокортин. Този пептид е ивестен най-вече със способността си да увеличава тена, но също така се използва и за подобряване на еректилната функция. Меланотан II, също известен и като МТ-2, няма други важни ползи извън подобряване на тена и спомагане за повишена еректилна функция.

Функции на Меланотан II

Той работи чрез стимулиране на алфа-МСХ рецептор. Това е рецептор, който пройзвежда меланин, който спомага за потъмняване на кожата. Поради тази стимулация, употребяващият ще почернее повече и по-лесно.

В организма има няколко алфа-МСХ рецептори. Меланотан II функционира, стимулирайки МЦ1-5 рецептора, което промотира потъмняване на кожата и стимулирайки МЦ4 рецептора, което води до повишена еректилна функция.

Макар клиничните проучвания да демонстрират обещаващи резултати, що се касае до способността му да третира еректилна дисфункция, той така и не е одобрен за употреба от хора.

Ефекти от употребата на МТ-2

Основните ефекти от употребата на Меланотан II се свеждат до по-лесно и бързо повечерняване, и по-добра ерекция.

Ефектът по потъмняване на кожата може да бъде забелязан още след първите дни (ако разбира се, приемащият се излага на слънце или използва солариум), като осезаема разлика ще се види след няколко седмици. Колкото по-дълго се използва Меланотан II, толко по-тъмна ще стане кожата.

Ефектът на Меланотан II върху еректилната функция започва да се усеща 4-6 часа след приема му и е с продължителност от 6-12 часа, в зависимост от човека.

Странични ефекти

Най-често срещания страничен ефект при употреба на Меланотан II е подтискане на апетита, като при някой хора могат да се наблюдават чувство на гадене и умора.

Друг страничен ефект, който може да се наблюдава е потъмняване на косата, което не би било значително. В някой случай, употребата на Меланотан II може да доведе и до потъмняване на съществуващи по тялото бенки, като това е нещо за което всеки които приема този пептид, трябва да следи.

Начин на употреба на продукта

Меланотан II представлява бях прах, който трябва да бъде развотрен в бактериостатична вода. Той може да бъде инжектиран, както подкожно, така и мускулно, като подкожното инжектиране е предпочитания избор на потребителите. Меланотан II трябва да бъде съхраняван в хладилник през цялото време, като веднъж смесен с бактериостатичната вода, той би запазил потентността си максимум 30 дни.

Обикновенно, Меланотан II се приема в дози от 0.5 до 2 мг. дневно, като 0.5 до 1 мг. биха били достатъчни.

Екипът на Zobim.NET Ви препоръчваме най-добрия пептид Меланотан II на пазара в момента, които сме тествали фармацевтично и е изпробван и от наши атлети и доказано работещ:

1. Europe Pharmaceuticals Меланотан – Melanotan II – 10 мг.

Вашият коментар