modafinil

Modafinil или Armodafinil: Базирано на реални мнения на потребители

Modafinil или Armodafinil

Modafinil или R-Modafinil? Проучванията показват, че ефективната доза Армодафинил (Нувигил) е приблизително двойно по-ниска от тази при Modafinil (Провигил). Но дали това действително прави действието му по-силно?

Дали Армодафинил е по-добър от Модафинил за хората, който имат интерес към стимулиране на мозъчната дейсност?

Дали повишената потентност се изразява в повишена енергия, продуктивност и ментална способност?
Това са въпроси, които огромен брой хора, употребяващи ноотропични фактори си задават. Отговорите рядко могат да бъдат дадени с просто ДА или НЕ?

modafinil

Разликата между Modafinil и Armodafinil

Макар и да е сравнително нов продукт, който не е познат за масата от хора по света, интересът и употребата на Modafinil в средите на големите бизнесмени и предприемачи нараства стремително през последните години. Армодафинил за разлика от Modafinil не е толкова познат.

Каква е разликата между Армодафинил и Модафинил?

Най-просто казано, при Modafinil се съдържат два броя енантиномера. При него, само един от енантиномерите (познат, като r-енантиномер) е важен за стимулиране на мозъчната дейсност. Докато другият (познат, като s-енантиномер) се счита за безполезен. Армодафинил е вещество, което в случая съдържа единствено r-енантиномер.
Повечето биха приели, че в този случай употребата на Армодафинил е за предпочитане пред тази на Modafinil, защото съдържа само „това което работи“. Все пак това не е доказано вярно и до голяма степен индивидуално.

Армодафинил или Modafinil: Кое е по-добро?

Modafinil: Ефектът от употребата му започва около 40 минути след приема, като липсва ефектът на моменталния прилив на енергия, както при други подобни продукти. Два часа след приема ще усетите леко приповдигане на настроението и интензивно желание да постигнете нещо голямо. Ще изпитвате гордост от работата си и задоволство, че работите по велик проект.
След четири часа, мозъкът Ви ще работи на много високи обороти и Вие ще бъдете екстремно концентрирани и фокусирани върху това, с което се занимавате.
Ако работата Ви е свързана с комуникация с хора, ще се почувствате изключително разговорливи, но само по въпроси свързани с работата. Ще се превърнете в човек на мисия и всички ще забележат повишената Ви продуктивност. Всичко това е ефект от приема на Modafinil.
На шестия час от приема, ще е нужно да решите дали да прекарате следващите около пет часа, отново работейки на пълни обороти или просто ще се отдадете на релакс. На сутринта няма да изпитате никакъв махмурлук.

Прием на продукта

Не препоръчваме приемът на Modafinil за повече от 3 последователни дни, поради бързото изграждане на толеранс.

Армодафинил: Ефектът от Армодафинил е по-бърз от този на Modafinil, като и при него можете да очаквате повишена концентрация и фокус и желание за работа. Ще изпитвате желание да свършите различни неща с внимание към всеки детайл. При Армодафинил не се наблюдава приповдигнато настроение, както при Modafinil. Общото времетраене на двата продукта е сходно. Употребата на Армодафинил, отново не води до махмурлук на следващия ден.

Модафинил и Армодафинил за подобряване и засилване на сексуалната функция

Поради повишените нива на серотонин от тези два препарата, както и не всичките доказани техни действия върху нервната и половата система те действат и като страшно силен афродизиак. От тях ще изпитате невероятна сексуална мощ, желание, настроение и нужда да правите още и още секс.

Само при нас в Zobim.NET можете да закупите напълно оригинални аптечни Modafinil и Армодафинил продукти!

2 коментара на “Modafinil или Armodafinil: Базирано на реални мнения на потребители

Вашият коментар