Последствията от еректилната дисфункция

Последствията от еректилната дисфункция

Еректилната дисфункция засяга голям процент от мъже в напреднала възраст но и броят на младите мъже, страдащи от нарушения в сексуалната функция, расте постоянно.

Последствията от еректилната дисфункция

Последствията от еректилната дисфункция се изразяват в няколко направления, но най-общо казано, представлява невъзможност за достигане до ерекция или нейното задържане.

Кръвоносните съдове се свиват и кръвта трудно достига или не достига въобще до пениса, което прави ерекцията невъзможна.

Циалис въздейства върху гладката мускулатура, отпуска я и така позволява кръвоснабдяването на пениса. Действието на таблетката може да трае до 36 часа и при сексуална стимулация пенисът се напълва с кръв и извършването на пълноценен сексуален контакт е напълно възможно.

Циалис е подходящ за прием ежедневно в малки дози 5 мг., което позволява да сте винаги в „готовност“, като има натрупани резерви в организма. Може да се приема и еднократна доза от 20 мг., преди сексуален контакт. В единия случай не е необходимо планиране а в другият, е наобходим планиран прием, 40-60 мин преди секс.

За Тадалафил

Тадалафил е безопасен за прием при условие, че се спазва препоръчителната доза. При лица с различни заболявания е необходима консултация с лекар преди прием.

Хора със сърдечни заболявания, бъбречна недостатъчност, високо кръвно налягане и други специфични медицински състояния, задължителна консултация с лекар преди прием и уточняване на допустимата доза.

Циалис е продукт, който подпомага мъжете в един твърде важен за отношенията с половинката процес. Невъзможноста за извършване на сексуален акт, може да бъде пагубен за една връзка, тъй като често мъжете се притесняват да споделят за евентуален проблем в това отношение.

Понякога малка промяна в начина на живот, при младите мъже, може да даде добър резултат.

Най-честите причини на нарушения при мъже без възрастови изменения, могат да бъдат:
  • Стрес в ежедневието
  • Наднормено тегло
  • Влошено качество на живот
  • Психически заболявания
  • Физически увреждания
  • Травми

При наднормено тегло, риска от еректилна дисунфкция е твърде възможен, за това при тези случаи се препоръчва спазване на определена диета и повече движение.

При установяване на еректилен проблем, консултирайте се със специалист за възможните начини за отстраняване на причинителите.

Вашият коментар