Последствията от еректилната дисфункция

Последствията от еректилната дисфункция

Еректилната дисфункция засяга голям процент от мъже в напреднала възраст но и броят на младите мъже, страдащи от нарушения в сексуалната функция, расте постоянно.

Последствията от еректилната дисфункция

Последствията от еректилната дисфункция се изразяват в няколко направления, но най-общо казано, представлява невъзможност за достигане до ерекция или нейното задържане.

Кръвоносните съдове се свиват и кръвта трудно достига или не достига въобще до пениса, което прави ерекцията невъзможна.

Циалис въздейства върху гладката мускулатура, отпуска я и така позволява кръвоснабдяването на пениса. Действието на таблетката може да трае до 36 часа и при сексуална стимулация пенисът се напълва с кръв и извършването на пълноценен сексуален контакт е напълно възможно.

Циалис е подходящ за прием ежедневно в малки дози 5 мг., което позволява да сте винаги в „готовност“, като има натрупани резерви в организма. Може да се приема и еднократна доза от 20 мг., преди сексуален контакт. В единия случай не е необходимо планиране а в другият, е наобходим планиран прием, 40-60 мин преди секс.

За Тадалафил

Тадалафил е безопасен за прием при условие, че се спазва препоръчителната доза. При лица с различни заболявания е необходима консултация с лекар преди прием.

Хора със сърдечни заболявания, бъбречна недостатъчност, високо кръвно налягане и други специфични медицински състояния, задължителна консултация с лекар преди прием и уточняване на допустимата доза.

Циалис е продукт, който подпомага мъжете в един твърде важен за отношенията с половинката процес. Невъзможноста за извършване на сексуален акт, може да бъде пагубен за една връзка, тъй като често мъжете се притесняват да споделят за евентуален проблем в това отношение.

Понякога малка промяна в начина на живот, при младите мъже, може да даде добър резултат.

Най-честите причини на нарушения при мъже без възрастови изменения, могат да бъдат:
  • Стрес в ежедневието
  • Наднормено тегло
  • Влошено качество на живот
  • Психически заболявания
  • Физически увреждания
  • Травми

При наднормено тегло, риска от еректилна дисунфкция е твърде възможен, за това при тези случаи се препоръчва спазване на определена диета и повече движение.

При установяване на еректилен проблем, консултирайте се със специалист за възможните начини за отстраняване на причинителите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *