Кетотифен

Кетотифен

Кетотифен

Кетотифен е популярен в спортните среди, поради способността си да предотвратява десинтезирането на бета рецепторите, което се получава в следствие на приема на продукти, като Кленбутерол. Кленбутерол, Албутерол и Ефедрин обикновенно се циклират периодично, поради способността им да десинтезират редица рецептори, чрез които извършват функцията си.

В тази връзка, употребата на Кетотифен ще Ви позволи да използвате подобни препарати за по-продължителен период от време.

В медицинските среди, Кетотифен е известен и със способността си да Кетотифеннамалява нивата на TNF-alpha. Той е катаболен хормон и се увеличава в следствие на интензивни тренировки. Също така има способността да намалява нивата на Тестостерон и ИГФ-1 и да увеличава инсулиновата резистентност.

Кетотифенът и след-цикловата терапия

Употребата на този продукт, като част от след-цикловата терапия, може да се окаже много полезна поради споменатите по-горе свойства. Дозата която Ви препоръчваме с тази цел е 1-3 мг./ден, неспоредствено преди лягане, тъй като Кетотифен може да предизвика силно чувство на сънливост.

Вашият коментар