как се отслабва правилно

Как се отслабва правилно

  1. Преди всичко, не бива да преяждате и това трябва да стане закон в живота Ви. А за да не се случва това, специалистите съветват да разделим количеството храна на пет приема – по-добре по-често и по малко.
  2. Сдъвквайте храната без да бързате, по много пъти преди да я глътнете.
  3. Не се хранете след 18 часа вечерта или поне 2 часа преди лягане спрете с храната.
  4. Включете повече плодове и зеленчуци в дневното Ви меню, по-малко или никакви сладки и тестени неща.
  5. Избирайте нетлъсти меса, избягвайте саламите, хапвайте по-често риба и морски продукти. Избирайте немазни сирена, извара, кисело мляко… Сега има повече от достатъчно такива продукти в магазините.

Дневната норма за течност трябва да е не по-малко от 2 литра. Тук не включваме кафето и черния чай, газираните напитки, които следва да изключите от употреба. Пийте прясно изстискани плодови и зеленчукови сокове и минерална и изворна вода. Така ще изчистите червата и това не само помага да отслабнете, но е и изключително полезно за здравето Ви.

От кашите избирайте овесена каша или каша от елда. 👌 Запомнете, че кашата е най-добрата закуска.

Как се отслабва правилно за месец

Да отслабвате правилно не означава да се измъчвате от глад и да се товарите физически. Във всичко търсете нормата. Ако искате да отслабнете, употребявайте по-малко калории и изразходвайте повече. Непременно включете физическите упражнения. Заниманията с фитнес ще Ви направят не само стройни, но и ще Ви донесат здраве. Специалисти ще Ви насочат точно какви упражнения да включите лично във Вашите спортни заниманията. Не забравяйте за разходките пеш. В нашия устремен век, за да спестим време, ние малко ходим, повече пътуваме седейки в кола или друго превозно средство. Търсете варианти да ходите колкото се може повече пеш.

За да отслабвате правилно – почивайте правилно! Ако свободното си време прекарвате седейки в креслото или на дивана пред телевизора, тогава наистина трудно ще отслабнете. Имайте активна почивка: през зимата – ски, кънки, разходки; през лятото – отново разходки, плуване, плажен волейбол, пътешествия в планината или на нови места. Всичко това ще помогне да поддържате добра фигура.

Вашият външен вид -това е Вашият начин на живот. За да отслабвате правилно – хранете се правилно и имайте активен начин на живот! Не е лошо да се посъветвате и с консултант за прием на продукти за отслабване. Най-важното е да решим и да променим съзнанието си.

Как се отслабва правилно

И така, решено, нали? Отслабваме? Да! От днес!, решено! И при това отслабваме правилно!

 

Вижте примерен продукт за отслабване: Липовон

Вашият коментар