Какви Анаболни Стероиди приема Фил Хийт?

Какви Анаболни Стероиди приема Фил Хийт ?

За онези от Вас, които не са запознати, Фил Хийт е текущият носител на титлата Мр. Олимпия и 6 кратен нейн носител. В случай, че той продължи да доминира в надпреварата в следващите три години, то ще се превърне в най-успешният културист в историята на този спорт.

Какви Анаболни Стероиди приема Фил Хийт ?

Фил Хийт не е типичният „мас монстър“, както може би се очаква, но визията му създава тази илююия по уникален начин. Фил Хийт притежава перфектно оформени и изключително обемни мускули, които създават 3D ефект на физиката му.

Инфо:

Прякор: Дарбата
Дата на раждане: 18 Декември 1979 г. (37 години)
Ръст: 175 см.
Състезателно тегло: 109 кг.
Оф-сийзън тегло: 125 кг.
% подкожни мазнини преди състезание: 3%

Бицепс: 55 см.
Бедра: 80 см.
Прасци: 50 см.
Врат: 46 см.
Талия: 72.5 см.

Преди да се захване с културизъм, Фил играе баскетбол за редица отбори в родния си град Сиатъл щата Вашингтон. По-късно завършва университа в Денвър щата Колорадо, с пълна спортна стипендия. Паралелно изучавайки информационни технологии и бизнес администрация, докато играе за баскетболния отбор на Денвър.

Започва да се занимава с културизъм пред 2002 г. , като през 2005 г. става абсолютен шампион в NPC USA Championships, което му дава право да се състезава като професионален културист – IFBB Pro. Печели първите си състезания, като професионален културсти, още на следващата година. За пръв път печели титлата Мр. Олимпия през 2011 г. и от този момент е безпрецедентен шампион 6 поредни години.

За периода от 2003 г. до 2016 г. Фил успява да покачи над 25 кг. чиста мускулна маса, която през последните години предимно обработва за по-плътен и детайлен вид. Този драматичен прогрес до голяма степен се дължи и на започване употребата на различни видове Анаболни Стероиди, Растежен Хормон и Инсулин.

Употребата на Анаболни стероиди

Употребата на Анаболни Стероиди при него се контролира изцяло от гуруто в тази сфера Хани Рамбод, с който работят през последните години.

Основната им цел е натрупването на максимално количество маса, без да се наруши пропорционалността на физиката му. В този период, Фил Хийт изполва редица препарати, като най-основните в неговата програма са:

Анадрол – като един от най-силните препарати, що се отнася до бързото и драстично покачване на маса, Анадрол или Оксиметолон е бил един от най-важните Анаболни Стероиди, които Рамбод е използвал в циклите. В оф-сийзън периодите, дневните дозировки Анадрол не са надвишавали 150 мг./ден, като той отново е бил включван през първите седмици на пред-състезателните подготовки, в дози от 100 мг./ден.

Тестостерон Енантат – Предпочитаният естер Тестостерон от повечето професионални състезатели по културизъм, поради възможността да по-рядко дозиране, имайки предвид високите дози, които те приемат. В периодите на покачване на маса, седмичната доза Тестостерон Енантат обикновенно е била 2000 мг. , като толкова висока доза, задължително изисква приемът на Ароматазен Инхибитор. В периодите преди състезание, дозата Тестостерон Енантат е била намалявана. Като в последствие употребата му е била заменяна от Тестостерон Пропионат с цел по-ниска водна задръжка.

Аримидекс

Аримидекс – при употребата на високи дози ароматизиращи Анаболни Стероиди, като Анадрол и Тестостерон, употребата на ароматазен инхибитор е задължителна, за да се избегне появата на странични ефекти, свързани с високи нива на естрогена. В периодите за маса, поради важната роля, която има естрогена за редица анаболни процеси, дозите Аримидекс са били 1 мг./през ден, с градация до 1 мг./всеки ден през последните седмици от пред-състезателната подготовка.

Тренболон Ацетат – най-силният Анаболен Стероид няма как да не бъде част от програмата на най-добрия културист. Поради много силните странични ефекти, които могат да настъпят от употребата на Тренболон, той обикновенно не се използва в много високи дози, дори от професионалните културисти. Тренболон има способността да придава изключителен прираст на сила и чиста мускулна маса, без ароматизация и да създава невероятна цялостна промяна във физиката, затова Фил го ползва и в периодите за маса и пред-състезателната си подготовка. Дозите варират, като в периодите преди състезание са по-високи, като в последните седмици преди състезание стигат до 100-150 мг./ден.

Дианабол – заедно с Анадрол, Метан придава бърз и значителен прираст на маса. Обикновенно е бил използван в периодите в които не е применал Анадрол.

Растежен Хормон

Растежен Хормон – основна част от арсенала на всеки професионален културист. От малката талия на Фил, можем да заключим, че употребата на Растежен Хормон при него не е безразборна. А напротив, стриктно контролирана с цел избягване на получаването на разширен стомах в следствие на нарастване размера на вътрешните органи. Хормонът на растежа се употребята на Фил Хийт целогодишно, като предполагаме, че дозировката варира в рамките на 12-20 единици на ден.

ИГФ-1 – като допълнение към схемата с Растежен Хормон на всеки професионален културист, ИГФ-1 присъства в циклите на Рамдоб и Хийт, като употребата му е концентрирана в периодите за покачване на маса.

Инсулин – заедно с Растежния Хормон, ИГФ-1 и Анаболните Стероиди, Инсулин създава истинска анаболна машина от Фил Хийт. Той го използва в съчетание с висок въглехидратен, белтъчен и общо много висок калориен прием в периодите за маса. С цел натрупване на максимално количество чиста мускулна тъкан преди следващото състезание.

Т3 – хормонът на щитовидната жлеза се включва в схемите в периодите преди състезание. Тъй като Фил целогодишно държи физиката си мн чиста, макар и на моменти оводнена, а и поради натурално много бързият му метаболизъм, той не употребява високи дози от т3 – обикновенно в рамките на 50-75 мкг./ден.

Болденон – в периодите за маса, Болденон се комбинира изключително успешно с Тестостерон, като придава значителен прираст на чиста и плътна мускулна тъкан. Рамбод добре знае това и поради тази причина включва Болденон в схемите на Фил в дози от 600-1200 мг./седмично.

Вашият коментар