Инжектиране на Анаболни Стероиди

Инжектиране на Анаболни Стероиди, Пептиди и Растежен Хормон

Инжектиране на Анаболни Стероиди, Пептиди и Растежен Хормон

Един от най-често задаваните въпроси от хора, които до този момент не са употребявали Анаболни Стероиди, е как да поставят интра-мускулна инжекция, когато използват инжекционни Анаболни Стероиди или подкожна инжекция, когато се употребяват Пептиди или Растежен Хормон .

Интра-мускулното поставяне на инжекции е техника при която даден медикамент, в този случай Анаболни Стероиди, се доставя директно в мускулната тъкан от където се абсорбира в системата.

Инжекционните Анаболни Стероиди могат да бъдат както маслени разтвори – при тях препаратът е разтворен в олио, така и водни – където препаратът е разтворен във вода.

Подкожното инжектиране е техника, при която медикамент се поставя директно под кожата. Такива препарати са Инсулин, различните Пептиди и Растежен Хормон.

Какво означава да аспирирате ?

След поставяне на спринцофката в избрания за инжектиране мускул е нужно леко да издърпате буталото на спринцофката. По този начин ще се уверите, че в нея няма да навлезе кръв. Ако сте поставили иглата на правилнот място, директно в мускулната тъкан, при издърпване на буталото на спринцофката ще се получи вакум и временно балонче с въздух. Това балонче след като отпуснете буталото ще изчезне. В случай, че в спринцофката влезне кръв при аспирирането или ако балончето с въздух не изчезва, след като се отпуснали буталото, е нужно да извадите иглата. След това да я смените с нова и да изберете ново място за инжектира.

Трабва ли да аспирирам ?

Тези, които решат да инжектират Анаболни Стероиди без да аспирират, поставят здравето си на излишен риск. Простата техника на аспириране ще предотврати риска от поставянето на разтвор директно във вена, което може да се окаже изключително опасно.

Какво е абсцес ?

Абсцесът се случва, когато дадена част от тялото се инфектира и организмът ни се опитва да блокира разпространението на инфекцията. Белите кръвни телца мигрират през стените на кръвоносните съдове до мястото на инфекцията и се обединяват около засегната тъкан. Като по този начин се формира гной около мястото.

Какъв е най-добрият начин да се третира абсцес ?

В повечето случай се предписват антибиотици и се налага хирургическо отстраняване.

Мога ли да използвам същата игла няколко пъти ?

На практика е възможно една игла да се използва няколко пъти, но това е опасно и отново поставя здравето Ви на сериозен риск от потенциална инфекция.

Трябва ли да използвам две игли – една за изтегляне на разтвора и една за инжектиране ?

Препоръчително е да се използват две игли при инжектирането на Анаболни Стероиди, Пептиди или Хормон на Растежа. По този начин ще сведете до минимум от получаването на проблеми, свързани с инфекция или раздразнение на мястото, поради наранена или деформирана игла.

Има ли значение дали поставям иглата бързо или бавно ?

Препоръчително е инжектирането да става бавно и внимателно. Бързото и рязко поставяне на иглата е практика, която обикновенно приключва при първия случай в който се нацели нерв.

 

 

Вашият коментар