Можем да доставим този продукт, както до всяка точка на България, така и до всички други държави в Европа. За точна цена, срок за доставка и други условия, прочетете информация или изпратете запитване към нас ТУК!

Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 30.05.2024 г. този продукт е поръчан и закупен от 152 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

Сайт: (задължително)

Вашето име: (задължително)

Вашият Email: (задължително)

Телефон: (задължително)

Намерили сте този продукт на по-добра цена?

Изпратете ни доказателство за офертата, която сте открили и поискайте по-добра цена от нас. След проверка и оценка на цената и сайта ние Ви гарантираме, че ще получите избрания продукт на цена същата или по-ниска от посочената от Вас.

Важно!

*Избраният продукт трябва да е наличен в другия сайт, а не просто листнат в стар и неработещ сайт.

*Сайтът трябва да е български, актуален и работещ.

*Към посочената цена трябва да пише дали се включва и цената за доставка на продукта и да проверим дали в случая нашата доставка не е по-ниска (или безплатна) и дали не изравнява стойностите.

*Посоченият продукт не трябва да е с изтичащ или изтекъл срок на годност.

*Zobim.NET запазва правото си да откаже Price Match, без обяснение, в случаи когато се усъмни по какъвто и да било начин в автентичността на посочената от Вас оферта.

×
x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobim.NET - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:

GHRP-6 – 5 мг.

34.90лв.

Better Price
Ако сте намерили този продукт на по-ниска цена в конкурентен сайт, поискайте по-добра оферта от нас сега!
Вземи срещу 2100 промо точки
Купи и спечели 35 промо точки!

GHRP-6 е пептид, който стимулира естествената секреция на растежен хормон в тялото. От всички пептиди които стимулират освобождаването на хормона на растежа, GHRP-6 е най-подходящ за покачване на мускулна маса.

Категория: Производител:

Описание на продукта:

Опаковка: 5 мг. / 1 флакон

GHRP-6 (пептид , който освобождава растежен хормон – 6) е хексапептид, който сигнализира на човешкото тяло да започне да произвежда хормон на растежа (GH). Растежният хормон в човешкото тяло има множество положителни ефекти като намаляване на телесните мазнини, повишаване на мускулната маса , силата и издръжливостта, подмладяване, и др. Произвеждането на хормона на растежа от тялото кара черния дроб да отделя силно анаболен хормон , известен като IGF-1. IGF-1 също допринася значително за способността на организма да изгаря мазнините и изгражда мускулите.

Хексапептида GHRP-6 е аналог на Met-енкефалин. Met-енкефалин е опиоиден пептид, който се среща естествено в организма. GHRP 6 съдържа аминокиселини, които са разработени с цел да се спомогне за насърчаването да се освобождава растежен хормон в организма.

Един от основните ефекти на GHRP-6 е увеличаване на апетита. Това се случва, защото той освобождава пептид наречен грелин. Ghrelin е лигавицата на стомаха и се влива в стомашния тракт, което увеличава глада. Това повишава метаболизма на тялото и помага за насърчаване на енергията.

Има няколко неща, които GHRP-6 може да помогне организира. Хората, които имат дефицит на растежен хормон може да използват GHRP-6, за да си набавят хормона в тялото. GHRP-6 може също така да се използва за лечение на хора, които страдат от хранителни разстройства. Кахексията е друго заболяване, на което GHRP-6 може да помогне (кахексия е степен на отслабване на тялото (загуба на тегло, мускулна атрофия и др.) по време на тежко недохранване). Едина от най-разпространените причини за използване на GHRP-6 е да помогне при затлъстяване.

GHRP-6 може да помогне на човек да засили и да уголеми своите мускули и да се отърве от нежеланите телесни мазнини. Освен че повлиява положително на метаболизма GHRP-6 помага за повишаване на енергията, издръжливостта и засили съединителната тъкан на тялото и ставите.

Друг положителен фактор е, че GHRP-6 увеличава колагена в организма. Поради тази причина е много полезно за анти-стареене. Също така, растежният хормон повишава имунитета и стимулира имунната система, особенно при по-възрастни хора.

GHRP-6 е пептид, който действа в много аспекти за подобряване здравето на хората като цяло.

Положителни страни на GHRP-6:

Повишава мускулна маса.
Повишава силата и издръжливостта.
Намалява телесните мазнини.
Допринася за растежа на костната тъкан.
Доставя на черния дроб секреция на IGF-1, което помага да се изгарят мазнините в тялото и да се увеличи мускулната маса.
Подмладява (анти-стареене).
Подобрява имунната система.
Укрепва ставите, съединителната тъкан и телесната маса.
Бърз ефект на грелина, който е свързан с увеличаване на теглото и инсулинова резистентност.

Отрицателни страни на GHRP-6:

Инжекциите трябва да се извършва на празен стомах.
Трябва да се изчака 2 часа след консумация на калории.
Инжектиране от 1 до 3 пъти на ден.
Умора.
Повишава глада.

Препоръки:

Препоръчва се приема на GHRP-6 да е поне 3 месеца, и не повече от 6 месеца.

Препоръчва се една инжекция на ден от най-малко 200 мкг GHRP-6, за предпочитане в комбинация с CJC-1295 100-300 мкг дневно или CJC-1295/DAC – 2 мг. на седмица. (По възможност може също така да добавите IGF 1 LR 3).

Всички пептиди могат да се смесват и се инжектира в една и съща спринцовка без никакви проблеми. Много атлети смесват 2-3 или повече пептиди в една и съща спринцовка за да се намали броя инжекции дневно. Това няма да намали ефективността на продукта или да причини проблемни взаимодействия.

Инжектиране на проби и подготовка:

Доза инжекция: 200 мкг

Инжекции в един флакон: 25 дози по 200мкг. в 1 флакон – 5мг.

Количество за инжектиране: Ако сте използвали 2 мл. вода към сместа, 200мкг. = 0.08 мл. (8 единици на инсулинова спринцовка), ако сте използвали 3 мл. вода към сместа, 200мкг. = 0.12 мл. (12 единици на спринцовката инсулин).

Честотата на инжектиране се прилага за всеки от пептидите три GHRP (GHRP-6, GHRP-2 или Ipamorelin).

Инжектиране,подкожно,сутрин и вечер преди лягане.

Начинаещи: 1 път на ден
Средно напреднали: 2 пъти на ден
Напреднали: 3 пъти на ден

Каква е разликата между GHRP-6, GHRP-2 и Ipamorelin?

GHRP-6, GHRP-2 и Ipamorelin са много сходни по техния начини на действие, Те работят за увеличаване секрецията на растежен хормон (GH) в човешкото тяло, чрез увеличаване на секрецията на грелин. На база милиграм за милиграм те са приблизително равни по способността им да се увеличи нивото на растежния хормон в човешкото тяло, GHRP-2 е малко по-ефективен.

Основните разлики между трите пептиди GHRP е техните странични ефекти. GHRP-6 води до значително увеличаване на глада за мнозина, това е действително добро за хората, които искат да „растат“, но не толкова добри за тези които се опитват да губят мазнини. GHRP-2 често се предпочита от хора, които са на диета, тъй като не стимулира глада, но той повдига кортизол (хормон на стреса), пролактин (хормон, който може да намали сексуалното желание) и алдостерон ( хормон, който насърчава задържане на вода), отколкото GHRP-6 и Ipamorelin. The Ipamorelin е подобен на-6 GHRP с това, че води до увеличаване на глада (но не толкова драматично, колкото GHRP-6). Въпреки това, тъй като той не повишава кортизола, алдостерона или пролактина при препоръчителните дози, той е любимо за тези, които са чувствителни към тези хормони избор.

Преди инжектиране:

Липидите и въглехидратите притъпява отделянето на хормон на растежа (поради което приемаме GHRP), така че трябва да избягвате храни и напитки с високо съдържание на мазнини в продължение на 2-3 часа преди инжекцията . Единственото изключение от това правило е, ако комбинирате вашия пептид GHRP с CJC-1295 пептид, в този случай, само трябва да се изчака един час след хранене преди инжектиране, тъй като комбинацията е доказано работеща за преодоляване на негативното въздействие което храната оказва за освобождаването на GH.

След инжектиране:

GHRP отнема около 5-30 минути, за да упражни въздействието си върху GH секрецията в тялото, така че трябва да се изчакат поне 30 минути след инжектиране, преди да консумирате храна или напитки (с изключение на вода), защото те могат да намалят ефективността на инжекцията. След като първите 30 минути са минали, тези, които искат да растат трябва да консумират храна или шейкъри с протеин и въглехидрати. Онези, които искат да намалят мазнините трябва да чакат толкова дълго, колкото е възможно преди хранене, опитайте се да ядете храни, богати на протеини, ниско съдържание на мазнини и въглехидрати, за да позволите на GH да прояви пълния ефект който оказва за изгаряне на мазнините.

Препоръчителен хранителен режим:

За тези, които искат да развият своя мускулна маса, трябва да са на диета, богата на белтъчини и въглехидрати когато са на инжекции с GHRP ,за да си прояви пълния анаболен потенциал за качване на чиста мускулна маса, GH се нуждае от високи нива на инсулин.

За хората, които се опитват да губят мазнини, трябва да са на диета, богата на протеини, ниско съдържание на въглехидрати и умерено съдържание на мазнини, тъй като GH е ефективен в горенето на мазнини, само когато инсулинът не е налице.

Странични ефекти:

GHRP пептидите имат много малко странични ефекти, разбира се, ако препоръчителната доза е спазена.

Нежеланите реакции:

повишен апетит, умора и леко задържане на вода. Въпреки това, тези нежелани реакции обикновено изчезват след първите 2-3 седмици, тъй като тялото се приспособява към съответното увеличение на растежен хормон (GH).

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете първия отзив за „GHRP-6 – 5 мг.“

Статии

Как да започнете правилно да отслабвате за лятото

Да отслабвате означава да влезете в добра форма в следствие на намаляване на мастната тъкан ...
Статии

Отслабваме за лятото

Стройното тяло е показател за здраве и красота едновременно. Когато отслабваме за лятото, красивата фигура ...
Други статии и публикации , Статии

Принципи за правилното отслабване

В тази статия ще разгледаме какво е препоръчително да не правите, ако сте решили да ...
Други статии и публикации , Статии

Как да отслабнем без диети?

Как да отслабнем без диети? Нека се съсредоточим върху това, което трябва да направим, за ...
Други статии и публикации , Статии

Отслабване без диета

Отслабването никога не е лесно. Мнозина се обезсърчават при мисълта да се придържат към твърд ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 2

Отслабваме без диети и фитнес – част 2 Сменяйте продуктите на по-малко калорични. Честа практика при ...
Изгаряне на мазнини , Хранене

Отслабваме без диети и фитнес – част 1

Отслабваме без диети Възможно ли е това? Да отслабнем, без да се поставим на диета, без ...
Други статии и публикации , Хранене

Възстановяване на организма след Ковид

Възстановяване на организма след Ковид Коронавирусната инфекция е съвършено ново предизвикателство за цялото съвременното човечество, без ...