анаболни стероиди

Анаболни стероиди – всичко, което трябва да знаем за тях

Анаболни стероиди се използват при някои медицински състояния, но хората също ги използват незаконно за да повишат спортните си постижения.

Анаболни стероиди се добиват по изкуствен начин от основният мъжки хормон, тестостерон. Тестостеронът е важен елемент за насърчаване и поддържане на мускулния растеж и развитие на вторични мъжки полови характеристики, като например уплътняване на гласа и окосмяването по лицето.

Използват се за увеличаване на мускулната маса, повишаване на производителността и издръжливост и за съкращаване на времето за възстановяване между тренировките.

 

Вижте още „Анаболни стероиди – всичко, което трябва да знаем за тях“

Стероиден цикъл само с тестостерон

Стероиден цикъл само с тестостерон

Стероиден цикъл само с тестостерон

Цели:

Употребявайки само Тестостерон в цикъла, Вие можете да използвате схемата, както за покачване на маса, така и за релеф, като диетата Ви ще бъда определяща.

Вижте още „Стероиден цикъл само с тестостерон“

стероиден цикъл за атлетично тяло

Стероиден цикъл за атлетично тяло

Стероиден цикъл за атлетично тяло

Този цикъл с Анаболни Стероиди е предназначен за хора с вече няколко успешно завършени цикли зад гърба си. Цикълът е подходящ за хора, които нямат за цел натрупването на огромно количество маса, нито имат за цел да бъдат в състезателен релеф, а просто искат да изглеждат найстина добре.

Вижте още „Стероиден цикъл за атлетично тяло“

стероиден цикъл

Базов стероиден цикъл за маса за начинаещи

Стероиден цикъл – преди да започнете употребата на Анаболни Стероиди е нужно да предприемете няколко важни стъпки. На първо място е нужно да добиете базови познание относно хормоните и техните функции. Важно е да сте наясно, както с ползите, които могат да Ви дадат Анаболните Стероиди, така и с евентуалните странични ефекти и начините за справяне с тях. След като подсигурите тези базови знания, от ключово значение е да проучите внимателно мястото, от което сте решили да закупите Анаболните Стероиди. Последното нещо, което искате е, да попаднете на ментета.  Или в някой случай дори на замърсени продукти, които могат да се окажат изключително опасни за здравето.

Вижте още „Базов стероиден цикъл за маса за начинаещи“

Стероиден цикъл и комбинации от анаболи

Стероиден цикъл и комбинации от анаболи

Стероиден цикъл и комбинации от анаболи

Под цикъл Стероиден цикъл и комбинации от анаболи се има предвид времевия период за който атлетът ще приема тези препарати. Тази времева рамка, може образно да бъде разделена на 2 периода – период на прием на Анаболни Стероиди и период на терапия и почивка. За периода в който се приемат Анаболни Стероиди, атлетите имат огромен избор от препарати и стакове. Стаковете представляват комбинация от различни Анаболни Стероиди и други препарати с цел по-високи резултати.

Вижте още „Стероиден цикъл и комбинации от анаболи“

стероиден цикъл за релеф

Стероиден цикъл за релеф, за напреднали

Стероиден цикъл за релеф

Стероиден цикъл за релеф. Този цикъл с Анаболни Стероиди е предназначен за хора с поне няколко завършени успешно цикъла, в които са комбинирали успешно поне два различни Анаболни Стероида. Този тип схема е подходяща за атлети, които са много сериозни относно начина си на хранене, тренировките и цялостния лайф-стайл, който водят. Ако Вие не се грижите добре за цялостното си здраве, то в комбинация с този цикъл с Анаболни Стероиди може да очаквате проблеми.

Вижте още „Стероиден цикъл за релеф, за напреднали“

Стероиден цикъл за мускулна маса

Стероиден цикъл за мускулна маса, за средно-напреднали

Стероиден цикъл за мускулна маса

За да бъдете сигурни, че сте готови за по-сериозни цикли с Анаболни Стероиди, ние Ви предоставяме няколко основни правила, с които е важно да се запознаете.

Вижте още „Стероиден цикъл за мускулна маса, за средно-напреднали“

Стероидни цикли за начинаещи

Стероидни цикли за начинаещи, с набор от анаболни стероиди, в зависимост от целите им

Стероидни цикли за начинаещи

Стероидни цикли за начинаещи. Трите описани по-долу цикли с Анаболни Стероиди са структурирани за начинаещи, но за разлика от Цикъл за начинаещи 1, те са доста по-потентни и ако решите да започнете с тях е желателно да добиете доста по-подробни знания относно Анаболните Стероиди.

Вижте още „Стероидни цикли за начинаещи, с набор от анаболни стероиди, в зависимост от целите им“

Хардкор стероиден цикъл за сила

Хардкор стероиден цикъл за сила и маса за напреднали

Хардкор стероиден цикъл за сила

Този хардкор стероиден цикъл за сила е пример за това, какво един елитен културист би приемал и не е предназначен за начинаещи, нито дори за атлети с опит в употребата на Анаболни Стероиди. Тази схема носи със себе си значителен риск от появата на странични ефекти, като повечето от тях биха били изключително трудно контролируеми за повечето хора, като в някой случай дори невъзможни за контрол.

Вижте още „Хардкор стероиден цикъл за сила и маса за напреднали“